Şimdi Ara

Ulan ülkemizin güzellikleri LOTR gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne ararsan var karadeniz e gitsen yeşillik harika manzaralar iç anadolu ya gitsen çöl gibi dümdüz araziler doğuya gitsen harika dağlar hepsi karlarla örtülü güneydoğuya gitsen çölün birebir kopyası akdenize gitsen mükemmel bir turizm alanı ege desen adalarıyla deniziyle köy yerleriyle mükemmel bir yer marmarayı anlatmaya gerek bile yok.

AMA , HAYATINDA HİÇ BİR ÜLKEYE SEYAHAT ETMEMİŞ 15-16-17 YAŞINDA Kİ ERGENLER UTANMADAN BU ÜLKEYE LAF EDİP BAŞKA ÜLKELERLE KARŞILAŞTIRIYOR !

O EVİNDEN BİR ÇIK DA ŞU ÜLKEYİ BİR GEZ! BEĞENMEZSEN SONRA LAF YAPARSIN!

• wisdomdan önceeeeeeee
    edit: wohooooooo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 15 Mart 2014; 12:21:13 >
  • haklısın kardeşim
  • Değerlenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hll qnq

• Kesinlikle haklısın.
  • okumadım ama mesaj atmak istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet, Değerini bilmiyorlar. Aklı fikri "nerede güzel kız varsa orası güzel" zihniyeti
  • İçinde yaşadığımız coğrafyanın doğal güzelliklerine diyecek sözümüz yok,gerçekten eşsiz ancak insanı...
  • bir yeri yaşanılası kılan insanıdır ve insanımız su katılmamış maymun oranını kıyaslarsak(karaket ve tip veya ikisi birden) sayı muhtemel ilk 10 da oluruz
  • Dağımız, ormanımız, çölümüz var diye Türkiye dört dörtlük ülkeymiş arkadaşlar.

• Yaşamayı hak etmeyen zavallı insan sürüsü bunu diyenler

• Şehirlerimiz durumu nasıl düzen,estetik,kalite bakımından ?
  • Peki ya şehirlerimiz? Yada yönetimimiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: torres_35

Şehirlerimiz durumu nasıl düzen,estetik,kalite bakımından ?

Buna imzamı atarım çok haklısın dostum
  • Aynen orclar ele geçirmek istiyor ülkeyi.Bizde Men of the West olarak direniyoruz.
  • Hava kirliligi , Ulasim sorunlari , Trafik , Saygisiz duyarsiz Okumamis insanlar , Fakirlik ,suc orani. Carpik kentlesme kacak yapilara izin verilmesi ,

Ulan ülkemizin güzellikleri LOTR gibi Ulan ülkemizin güzellikleri LOTR gibi

Gidin 2 3 ay yasayin gelismis bir ulkede dedigimi anlarsiniz. Ben yadirgamazdim ama simdi bu yasam bicimi agir geliyor bana piskolojik olarak coktum suan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverBim -- 15 Mart 2014; 12:45:16 >

• Doğal güzellikler bakımından gerçekten haklısın ama şehir yapılanmasına gelirsek orası gerçekten çok fecibana göre.

• haklısın, orklar gibi milletiz
  • Doğal güzellikleri muhteşem olan başka ülkeler de var ama ülkemiz bu konuda üst sıralardadır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.