Şimdi Ara

UKRAYNA TATİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
24.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR UKRAYNAYA NASIL GİDİLİR BİR BİLGİSİ OLAN VAR MI . BEN GEMİDE ÇALIŞIRKEN 24 DEFA GİTTİM AMA TURİST OLARAK GİTME KONUSUNDA HİÇBİRŞEY BİLMİYORUM . TECRÜBELİ OLAN VAR MI ???



  • sanki istanbuldan bi semtten bahsediomuş gibi konuşmuşsun komik olmuş. uçakla gidilir yada otbüs varmıdır bilmiyorum gidip turizim acentasına sorucan
  • turizm acentası iyi fikir. hiç biliyormusun. ya zorluk çıkarıyolar mı onu merak ettim vize başvurusunda. ben yevpatoryayı istiyorum kırımda. ama online otel rezervasyonu hiç yok
  • Vizeyi 2 haftada veriyorlar. Ben de Kiev e gidecektim ama yaz tatilimde deniz görmek istiyorum.
  • floryadan vize alıyorsun, odessa ya gemi var karaköyden, thy ve tavria da uçak var.
  • Ukraynada ne var yaw? anlat güzelse biz de gidelim arkadaşla

  • NE yokki:D
  • vize alman lazım 1 yıllık vize istersen ıvır zıvır kıl yün tüy evraklar istiyorlar
    uçak ile 2 saatte gidebilirsin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MaiNStreaM

    Ukraynada ne var yaw? anlat güzelse biz de gidelim arkadaşla




    Böyle yurtdışına bir kaç kere tulum,trengi (dağcılıkta kullanılan hafif ve küçük yemek kabı) vs ile çok az parayla gidecek iki arkadaşım gitti Şubat ta faan oraya.

    Adamlar 400 ytl yi "Ulan ya gideriz ya da para yerin dibine girsin" diyerek İddaa ya yatırdı ve 1.5 milyar oldu paar gittiler.

    Neyse hikayeyi anlatayım.

    Bunlar İstanbul'dan gemiye biniyorlar.Gemi de Cemil diye Trabzonlu birisi ile tanşıyorlar.Adam bunlara "Bana 200 Avro verin, bizim evde kalırsınız, yemek memek her şeyd bizden, sıfır zahmet ..." deyince bizimkiler tabi veriyor.

    İşte varıyorlar şimdi adını hatırlamadığım bir Ukrayna şehrine(Nikolayev olabilir).Cemil'in evine gidiyorlar.Akşama doğru falan sofra kuruluyor masada bunlar yiyor falan, tam böyle votka içmeye başlayacakları sırada çok güzel bir kız geliyor, geçiyor odanın tekine.

    Neyse bunlar devam ediyor, bir kız daha geliyor.O da başka bir odaya geçiyor.Bir süre sonra adamın teki geliyor, Cemil'le konuşuyor falan, kızlardan birisinin oadaya geçiyyor.Başka bir adam yine gelip diğer kızın odaya.

    Meğerse bu Cemil evi bir tür randevu-fuhuş evi gibi kullanıyor.

    Arkadaşlarım "Olm biz salonda içerken böyle şortlu atipler çıkıyor oda dan gelip bizle bir iki votka atıp tekrar giriyordu.Bir gün pazar külotu ile birisi çıktı.Yanımıza gelip "Kardaş sizde Türk süznüz herhalde...." diye muhabette giriyor.Kafa da iyi bunlara böyle kızlarla ne yaptığını vs anlatıyor..."

    Bunun dışında, bir gün bunlar böyle bar gibi bir yere gitmiş.Çıkarken yanlarında bu Cemil'in tanıdığı biri var tabi,2-3 kişi ile daha anlaşıp taksiye biniyorlar.Biraz azla olduğu için kişi sayısı, kızın teki arkadaşımın üstüne oturuyor.İndiklerinde "Üstüne oturdum bana 3 dolar vermelisin..." vs diyor.Böyle ilginç bir diyar Ukrayna.

    Odyessia kenti çok çok güzelmiş.Millet biraz fakirmiş.Mesela sen oradan ev tutuyorsun, böyle o kadar yoksulluk var ki, kızın teki evine yerleşmek için neredeyse sana hizmetçilik vs vs yapıyormuş.




  • Ukrayna' dan şehir efsaneleri
  • Bende ukraynaya gitmek istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 23 Temmuz 2006; 3:07:54 >




  • ukraynayı görmek ister her bahtı kara
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TuVNeRa

    Ukrayna' dan şehir efsaneleri


    Yok abi şehir efsanesi falan değil, ciddi ciddi arkadaşlarımın başına gelen şeyler bunlar.

    Cemil'in de, arkadaşlarımın da, o evin de vs vs fotografları var ama buraya koymam doğru olmaz
  • Bende Ukrayna hakkında birkaç bilgi vereyim , kızları çok güzel olmasına karşılık erkekleride bir o kadar çirkin , burada nasıl sarışın kız/erkek revaçtaysa orada da esmerler revaçta , hava sıcaklığı ve denizi soğuk olduğu için Türkiye'den giden bir insan kolay kolay yüzemez orada (çok iyi plajları var) forumda büyük bir abazan kitlesi olduğu için bu uyarıyı yapmadan geçemeyeceğim , Ukrayna'nın plajlarında kadınlar genellikle tanga ya da tangaya benzer bikiniler giyerler ve abazansanız ya da meyilliyseniz öyle bir yerde azabilirsiniz , bu da başınızın belaya girmesi anlamına gelir çünkü serseri tiplerden pek hoşlanmaz bu hatun kişiler , bu bağlamda abazanlara göre biryer değil (her fiziği düzgün olana , iri göğüsleri olana , saçlarını sarıya boyayana tanrıça gibi bakanlar için ise hiç yeri değil) abazan bir Türk genci gibi değilde sıradan bir turist gibi davranırsanız ve doğru yerlere takılırsanız zaten istemediğiniz kadar ilgiye ulaşıyorsunuz.
    Ayrıca hayat ucuz , ev tutmak ucuz , hayat kadını çok var , disko , bar gibi aktiviteler fena sayılmaz , ülkemize yakın ve bizlere karşı çok sıcak kanlılar. Bir diskoda herkesten farklı bir şekilde deliler gibi dans eden biri görürseniz ya da her kızı kesen birini görürseniz o kesin Türktür (Acun firarda da yaşanmıştı bu olay)
    Ayrıca tatarlara rastlarsanız konuştukları lisan bizimkine çok benziyor , iyi bir anlama kabiliyetiniz varsa adamları çok iyi anlarsınız "nasıl anlarım bunun tatar olduklarını " derseniz aynı bizler gibiler , saç kesiminden bıyık/sakal bırakmalarına , giyimlerine kadar herşeyleri bizimle tıpatıp , size iyi kıyaklar yaparlar. Herhangibir elektronik eşya ya da benzeri bir ürün almak pek cazip değil , bizim ülkemizde genellikle daha ucuzunu bulabilirsiniz. Benim anlatacaklarım bu kadar , ucuza iyi tatil için Antalya'dan kat kat iyi biryer , eğer deniz olmazsa olmazınız değilse.
    Hiç değilse Antalya'da olduğu gibi yabancı kızlar size sapık gözüyle bakmazlar (tatil için değilde her gördüğü yabancı kızla seks yapmaya çalışmak için bölgeye giden Türk erkekleri sağ olsun) hediyelik eşya almak istediğinizde 5 YTL lik Çin malı ürüne 30 € istemezler , bir dondurmaya 5 € , bir terliğe 20€ vermezsiniz , ya da gece sokakta yürürken gasp edilme korkunuz çok azdır Antalya'ya , Bodrum'a , Marmaris'e nazaran.




  • ukrayna bu ağustos için isviçre japonya kanada amerika ve eu ülkeleri için vizeyi kaldırdı.. biz almaya devam etcez heralde.. ya giden nası aldı bi bilgisi olan var mı.. ben orda kalacak yer bulurum ..önemli olan bilmek istediğim baştan 1-2 günlük otel rezervasyonu mu yaptırmam lazım.. nası veriyolar bu adamlar vizeyi ... şöle tecrübeli biri yok mu .. göndermeyin beni bi daha floryaya 10 dolar da masraf istiyolar boşuna kepaze olmayam
    quote:

    Orjinalden alıntı: specops

    floryadan vize alıyorsun, odessa ya gemi var karaköyden, thy ve tavria da uçak var.
  • sen ne tür gemide çalışıyordun?
    quote:

    Orjinalden alıntı: andhome

    ARKADAŞLAR UKRAYNAYA NASIL GİDİLİR BİR BİLGİSİ OLAN VAR MI . BEN GEMİDE ÇALIŞIRKEN 24 DEFA GİTTİM AMA TURİST OLARAK GİTME KONUSUNDA HİÇBİRŞEY BİLMİYORUM . TECRÜBELİ OLAN VAR MI ???
  • bu arada bi kaç şey de ben yaziyim gitmiş biri olarak ..en süper disskoya giriş 2 dolar ..içeride bira 1 dolar..dana gibi ortada beklemenize gerek yok kızlar sizi saklandığınız delikten çıkarıp dansa kaldırıyo.. ..dondurmanın en iyisi 500 bin lira..ortalama 125 bin lira..biralar dışarıda sokakta yarım dolar.. yolculuklarsa hiç anlatmiyim yani ağza alınmayacak kadar ucuz... benim seferim ukrayna(yevpatorya - Türkiye(zpnguldak) arasıydı ...bu hatta çalışan bi ro ro gemisi yani tır taşıyan bi gemide çalıştım .. 3 günde bir ordaydık ve her gidişte de disko deniz...muhteşem bi yer... valla gidilcek yerlerin en iyisi..benim çalıştıım gemide yolcu ücreti 65 dolar tek yöne
    yani 200 milyon gidiş dönüş tutuyo..çok masraf deil..
  • abi merak ettim ben bu ukranya olayını bee.simdi ben ist.den kalkıp gemiyle ukranyaya gitsem 1 haftalık yeme içme ve konaklama(neresi olursa) ne kadara patlarki???
  • hemen yanıt vereyim.. zonguldaktan gidersen yevpatoryaya gidersin deniz kum plaj disko süper türd de bol..malum tatarlar da var.. passport vize 50 doları geçmez.. günlük 6bira ve disko girişi dondurmalar yemekler colalar ..günlük maksimum 20 dolar yani.. 15 günde 300 dolar harcarsın.. kalacak yeri sorun etme orda briz bar diye bi yer var .türk turcıların kaldığpı onların evileri var yer bulursun ... odessa felan sarmaz ya neeyapcan orda .. yevpatorya tam cennet.. yani deniz ve diskosuyla gerççek bi tatil..senin tercihi... odessaya giden gemiler var ist dan ..
    quote:

    Orjinalden alıntı: loneranger

    abi merak ettim ben bu ukranya olayını bee.simdi ben ist.den kalkıp gemiyle ukranyaya gitsem 1 haftalık yeme içme ve konaklama(neresi olursa) ne kadara patlarki???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: andhome

    hemen yanıt vereyim.. zonguldaktan gidersen yevpatoryaya gidersin deniz kum plaj disko süper türd de bol..malum tatarlar da var.. passport vize 50 doları geçmez.. günlük 6bira ve disko girişi dondurmalar yemekler colalar ..günlük maksimum 20 dolar yani.. 15 günde 300 dolar harcarsın.. kalacak yeri sorun etme orda briz bar diye bi yer var .türk turcıların kaldığpı onların evileri var yer bulursun ... odessa felan sarmaz ya neeyapcan orda .. yevpatorya tam cennet.. yani deniz ve diskosuyla gerççek bi tatil..senin tercihi... odessaya giden gemiler var ist dan ..
    quote:

    Orjinalden alıntı: loneranger

    abi merak ettim ben bu ukranya olayını bee.simdi ben ist.den kalkıp gemiyle ukranyaya gitsem 1 haftalık yeme içme ve konaklama(neresi olursa) ne kadara patlarki???




    abi o zaman gidersek yevpatorya ya gidelim diyosun dimi?? ist.den oraya yokmu???gerci abicm bizde dil de yok nasl anlasıcaz milletle yaw




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.