Şimdi Ara

Ukrayna Odessa'da Gitcem bi yardımcı olurmsnuz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadslar ben ve arkadsım mart nisan ayı gıbı 1 haftalıgına yakın bir ülkeye turistik gezi yapalım diye karar aldık..aklımızda ukrayna var ve kiev ve odessayı onerdıler bide Aklımızda Rusya var ..odessa hakkında malum bılgıler zaten var..ben sırf karı kız ıcın gıtmek ıstemıyorum aslnda bi bakımdan karı kız için gidcem turıstık gezı eglence vs olan yer ıstıyorum..odessa uygunmudur..nasıl gidilir..gemı ucak varmıs..en ucuz neyle gidelrm en onemlısı nerede kalınır ne yenır ne ıcılır..bu konularda bılgısı onerısı olan varsa yazarsa sevınırım..şimdiden tesekkurler..

• onurair in tarifeli uçakları var en uygun fiyat havayolu ara sıra kampanyalarıda oluyor onları takip et
  • quote:

Orijinalden alıntı: daniel-kerem

ARKADASLAR SELAM BEN VE ARKADASIM DUN UKRAYNA KIEV VE ODESSA DAN GELDIK 10 GUN KALDIK VE GITTIGIMIZE GIDECEGIMIZE BIN PISMAN OLDUK VE UKRAYNA YA GIDECEK ARKADASLARA SESLENIYORUM GITMEDEN ONCE BIR DUSUNUN DERIM NEDEN MI INSANLARIN AKLINA UKRAYNA KIEV ODESSA DENINCE NE CAGRISTIRIYOR ONU BILMIYORUM AMA BIZIM YASADIKLARIMIZN BAZILARI ISTANBULDAN THY ILE NE HAYALLERLE KURMUS OLDUGUM UKRAYNA KIEVE GITTIGIMIZDE HAVA ALANINDA BILE BUTUN HAYALLERIMIZ SUYA DUSMEYE BASLADI TURKIYENIN EN KOTU HAVA ALANI BU KADAR KOTU OLAMAZ TAKSIYE ATLADIK VE DAHA ONCE REZERVASYONUNU YAPTIRDIGIMIZ OTELE GELDIK EV KIRALAMAYI COK DUSUNDUK AMA HALI ILE PIYASADA BIRTON DOLANDIRICI INSAN COK OLDUGU ICIN EMLAK SIRKETLERINE GUVENMEDIK KI TURKIDEN DE BILMELISINIZ KI EMLAK CIYA ELINI VERDINIZMI KOLUNUZU ALAMAZSINIZ NEYSE UZATMADAN KONUYA GECELIM GELDIGIMIZIN ILK GUNU OTELDE DINLENDIK GECE BIR YERE CIKMADIK YOL BAYA YORMUSTU BIZI ERTESI GUZEL BIR GUN GECIRMEYI PLANLIYORDUK CUNKU UKRAKNA KIEV BIZLERE OYLE ANLATILIYORDU KI YOK KIZLAR SOYLE BOYLE TARIHI SOYLE SEHIR BOYLE GUZEL BIZDE SABAH KAHVALTISINI YAPTIK YOLA KOYULDUK HEM SEHRIN TARIHI YERLERINI GEZELIM SONRADA EGLENIRIZ DIYE DUSUNUYORSUK ONCE SEHIR DEMEYE 1000 SAHIT ISTER SEHIRDE KIMI ARARSAN NE ARARSAN VAR TIPLERI BOZUK MODEL MODEL INSANLAR BIZ ESKIYADAN FARKININ OLMADIGINI DUSUNUYORUZ SEHIRIN EN ONEMLI BIR CADDESI VAR ODA YANLIS HATIRLAMIYORSAM KIRSATIK MI NEYDI TAM HATIRLAMIYORUM BIR O CADDE BIRAZ GUZEL ONUN HARICINDE BUTUN HERYER KOHNE VE TEHLIKELI GECE NORMAL BIR INSAN SOKAKTA BULAMAZSINIZ ALKOLIKLER VE NERDE NE YAPACAGI BELLI OLMAYAN INSANLAR DOLU ORDA TANISTIGIMIZ BIR TURK ARKADASIMIZI GASP ETMISLER VE 2000 DOLAR PARASINI ALMISLAR VE BIZ BUNU DUYUNCA URKMEYE VE KORKMAYA BASLADIK BIZ NEREYE GELDIK DIYE SORDUK VE IKIMIZDE BIRBIRIMIZE BAKTIK ANLASILDIKI DIKKATLI OLMAK GEREKIYOR GECE ARENA CITY DIYE BIR GECE KULUBUNE GITTIK ICERIDE ORTA SEKIL KILIK KIYAFETI DUZGUN ERKEK VE KIZLAR VAR VE BAR BOLUMUNE GECIP ICKILERIMIZI ALIP TAKILMAYA BASLADIK GELEN BAKIYOR GIDEN BAKIYOR ALLAH DEDIK BU NE BIZ NEREYE GELDIK YASADIKLARIMIZ BIR AN UNUTUP NERDEYIZ DIYE KENDI KENDIMIZE SORMAYA BASLADIK MEKAN VE ICERDEKI ORTAM SUPER GECENIN ILERLEYEN SAATLERINDE 2 TANE HATUN YAPTIK RUSCAMIZ YOK DENECEK KADAR AZ IYI INGILIZCEMIZ VARDI KIZLARLA KONUSTUK EGLENDIK FALAN DERKEN GELEN HESAP 650 DOLAR NE MI ICTIK KISI BASI 3 TANE VOTKA REDBULL HESABA ITIRAZ FALAN OLACAK GIBI DEGIL NEYSE HESABI ODEDIK TURKIYENIN NERESINE GIDERSEN GIT BOYLE BIR HESAP SEKLI YOK ORDA 1 KAZIGI YEDIK VE IKINCI BOMBA KIZLARDAN PATLADI HATUNLARI BIZ OTELE GOTURMEYI DUSUNURKEN HATUNLAR BIZDEN SAATINE 250 DOLAR ISTIYOR KISI BASI BU NE ANASINI SATIM TURKIYEDE BILE BU KADAR DEGIL KI BURASI MEMLEKETLERI DAHA UCUZ OLMASI GEREKIRKEN BIZDEN SAATLIK 250 DOLAR ISTIYORLAR NEYSE 2 GUNUMUZ OLDUGU ICIN ALDIK 1 SAAT TAKILDIK AMA BU SEFER DAHA DIKKATLI OLMALIYIZ DIYE KENDI ARAMIZDA KONUSTUK VE GUNLER GECIYORDU GENE KIEVIN EN UNLU DISKOLARINDAN PATIPA DIYE BIR YER VAR BU DEFA ORAYA GITTIK AMA MEKANDA KIZDAN COK YABANCI VAR VE HERSEY ANLATILDIGI SOYLEDIGI GIBI OLMADIGININ FARKINA VARDIK HERSEY PARA ANLASILAN DEDIK DAHA ONCEDEN GITTIGIMIZ MEKANLARDAN TANISTIGIMIZ IKI KIZLA BASKA BIR DISKOYA GITTIK KIZLAR YIYORLAR ICIYORLAR SONRA BAY BAY YAPIYORLAR VE HATUNUN BIRI ARKADASIMIN TELEFONUNU CALDI POLISE SOYLEDIK AMA NAFILE POLISINDEN TUTUN HERKES RUSVET YIYOR VE HAKLIYKEN HAKSIZ OLDUK ULKE COK FAKIR GIBI GORUNUYOR AMA NELERIN DONDUGUNU BIZ BILE ANLAMADIK VE BU KIEV DENEN SATAFATLI SEHIRDEN CANIMIZ ZOR KURTARDIK 6 GECE KALDIK KISI BASI 3500 DOLAR PARAMIZ GITTI BEN 3500 DOLARLA TURKIYEDE KIM BILIR NELER YAPARDIM AMA GELDIK BIR DEFA CIKTIK YOLA TATILIMIZIN KOTU GECMESINI ISTEMIYORDUK AMA GELDIGIMIZE GIDECEGIMIZE BIN PISMAN OLDUK KIZLARI PARADAN VE DOLANDIRMAKTAN BASKA BISE BILMIYOR TARIHIDE BEN OYLE AHIM SAHIM BIR TARIH GORMEDIM UKRRAYNAYA GIDECEK ARKADASLAR AMAN AMAN UZAK DURULMASI GEREKEN TEK ULKE CAN GUVENLIGINIZ 0 HER AN HERSEYI YASAYABILIRSINIZ OLUMLE BURUN BURUNA MISALI BIZ CANIMIZI ZOR KURTARDIK BIRDAHAKI YAZIMA ODESSADA YASADIKLARIMIZ ANLATACAM

arkadaş burda başından geçeni anlatmışta gösteriyim dedim

• Üsteki negatif yazıyı okumadım fakat 2 ay önce Odessa ya tatil amaçlı gittim çok fazla Türk olması dışında beğendim sormak istediğin sorular olursa sorabilirsin . Konaklama olarak merkezi konumlu ev seçin oteller hem pahalı hemde giriş çıkış kolay değil anlarsın yani Günlük kiralama yaygın ve cüzzi miktara kalınabilir. Yeme içme olarak meydanda cadde ismini unuttum fakat restaurant olarak Top Sandwich var kime sorsan gösterirler menüleri çok geniş her damak zevkine uygun bişeler bulabilirsin. Bunun dışında gece hayatı hızlı fakat dediğim gibi Türk çok fazla eğlenirken bazen kop kop ahmet abi gibi sesler duyabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.