Şimdi Ara

Ukrayna'da savaşmak üzere gelen Kuzey Kore askeri, verilen yemeklerin çokluğuyla şaşkınlığa uğradı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ukrayna'da savaşmak üzere gelen Kuzey Kore askeri, verilen yemeklerin çokluğuyla şaşkınlığa uğradı
    Ukrayna'da savaşmak üzere gelen Kuzey Kore askeri, verilen yemeklerin çokluğuyla şaşkınlığa uğradıDarkWeb Haber (@Darkwebhaber) on Xtwitter
    Rusya için Ukrayna'da savaşmak üzere gelen Kuzey Kore askeri, verilen yemeklerin çokluğuyla şaşkınlık yaşadı: "Cephede yemek yiyorum. Şu ete bak. Büyük dana eti, hazır erişte..."
    https://x.com/Darkwebhaber/status/1853026079562220026

@KimYon_Reyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 4 Kasım 2024; 0:35:14 >

• Bunlar hep dış güçlerin oyunları.

Güçlenen ekonomimizi çekemiyorlar.

Bu askerin bir sonraki yemeğine siyanür konması için gerekli görevlendirmeleri yabdım.

• rusya , avrupa'da kişi başı en çok et tüketen ülke. 81 kilo kişi başı et tüketimi geliyor.

Türkiye ise 10 kilo :)

• Kuzey Kore'de ete nasıl hasret kaldılarsa.

Ukrayna'da savaşmak üzere gelen Kuzey Kore askeri, verilen yemeklerin çokluğuyla şaşkınlığa uğradı

The Interview filmindeki her şey doğru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya gözüyle et de yemiş garibim dün ukraynada ölen kuzey kore askerlerinin videosu dolanıyordu belki öldü bile bu videoyu çeken. Hala komunizm savunan var. İstediğin kadar iyi niyetle yap sosyalist devrimi, sonu hep böyle bir tiranlık. Doğanın kanunları var. Patronları yüzyüze tanısan çoğundan nefret edersin, hele türkiyede. Ama bunların malına çöküp ticaret özgürlüğünü kısıtlamak çok daha berbat sonuçlar doğuruyor.

• kuzay korede nasıl bir yokluk varsa adam bir kap yemeğe mutlu oluyor. acaba o asekere birkaç güne kalmaz öleceksin denildimi

• hep olan garibana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kim jong reisimiz asker gönderiyorsa vardır bir bildiği
    Sizin aklınız ermez. Tamam mı.

Bundan sonra Her etli erişte tabağında varız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 4 Kasım 2024; 16:37:9 >
  • Solcular hani internet vs yoktu bu kore'de? sosyal medyalar yasaklıydı vs? millet açtı hani?

bu kadar saat bekledim ama ayan bir tane solcu çıkmamış :D

iki like alan yorumda like 1 düşmüş.

lan hangi solcu banlı hesabı ile like atıp düşürdü :))))) işsiz solcu arkadaş...

• Şu Kuzey Koreye'de yazık ya.

Aynı soydan aynı kandan kardeşleri Güney Kore orada bolluk içinde yaşıyor. Yetmiyor Dünya ekonomisinde ilk 10 a oynuyorlar. 13-14 lerde şuan. Refah seviyeleri aşırı fazla.

Ama bunlar diğer tarafta erişteye muhtaç bu kadar büyük et görmedim diyor 20-25 yaşlarında genç bir Koreli ve oraya ölmeye gelmiş haberi yok. Ukrayna'yı haritada göster deseler gösteremez belki. Hatta dünyadan bir haber yaşayıp ölecek gidecek belki ama haberi yok.

Hiç mi bir akıllı çıkıp biz neden bu haldeyiz neden Güney Kore ile halen savaşta gidiniz neden barışıp bir olmuyoz demiyorda Kim Jonj muydu neydi onu doyurmaya mutlu etmeye çalışıyoz demiyor darbe yapmıyorsa orada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 4 Kasım 2024; 16:49:44 >
  • Kuzey kore şerefiyle onuruyla kaç senedir ABD'ye karşı direniyor

Haklı haksız size bağlı ama adamlara saygı duyuyorum ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • götünün gılıyık Kimyon Reyizzzz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.