Şimdi Ara

Uğurmumcu'da yılan (Fotolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sıcaktan mı çıkar bu yılanlar? Derisi para eder mi? Kafaya taşı yedi mi ölür heralde değil mi? Bir de hareketi çok yavaş geldi bana, sanki ayağımla bile ezerim gibime geldi, ama dedim bize bulaşmayan yılan bin yaşasın

*Bu arada yaklaşık 1.5 metre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nman -- 17 Haziran 2008; 14:02:28 >

• paraya para demezsın bunun dersının gramı 10 Dolar
  •  Uğurmumcu'da yılan (Fotolu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Energetic -- 17 Haziran 2008; 13:45:12 >
  • öldürmemekle iyi yapmışsın! bırak takılsın oralarda.. havalar ısındı, güneş sevdasıyla çıkar dolaşırlar.
    bu arada zararsız bir cins bu.

fareleri falan yer çevredeki, yararıda olur size.
  • derısı falan para etmez.öldurerek doganın dengesının bozulmasına bı kıbrıtte sen cakmıs olursun

ayrıca yılanlar cok kinci hayvanlardır.tası atıpta öldüremezsen ınan bana bı yerde mutlaka karsına cıkar ve mutlaka senı tanır

sehır ıcınde yılan olması pek normal degıl.sıcaktan bunaldılar bellıkı.

dunde annem buca hastahanesıne gıtmıs orda yılan gormusler.gorevlıler oldurmus
  • ürkütücü
  • Saolun. Zaten pek vahşet yanlısı değilim. Kardeşim tırsmış, yılan yılan diyerek geldi, ondan öldürmeyi düşündüm. Baktım Gitmeye çalışıyo yılancağız. Birkaç resim çektim. O da biraz bekledi, poz falan verdi. Sonra toplantı bitmiştir der gibi gitti çalılarına.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avcılar nasıl bir yer
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Babaconda
  • quote:

Orjinalden alıntı: *AXI*

yılanlar cok kinci hayvanlardır.tası atıpta öldüremezsen ınan bana bı yerde mutlaka karsına cıkar ve mutlaka senı tanır

iyi bir gerilim senaristi olabilirsin
  • ***er atar bi tipi var
  • Læ o ne la bizim köyde var ama bu kadar da büyük değil...
  • Ben de ilk gördüğümde şaşırdım. Kardeşim tırsmış ama dedim heralde solucandan atma bişedir. Önce farkedemedim ağaçların arkasından, sonra bi baktım o ne! Sonra ısındık birbirimize, saolsun hır çıkarmadı.
  • Bizim buraya da gelmeden öldür bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 17 Haziran 2008; 14:36:34 >
  • bu tür yılan ısırdığında yarra yering marka şarapla ısırdığı yeri ovmak gerekiyormuş arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

bu tür yılan ısırdığında yarra yering marka şarapla ısırdığı yeri ovmak gerekiyormuş arkadaşlar

Ben de öyle bişe duymuştum ama bu cins için değil sanırım.
  • Dendroaspis polylepis bu elapid türü son derece saldırgan ve zehirli bir yılan türüdür. Anavatanı Afrika olup, dünyanın en büyük ikinci zehirli yılanıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 17 Haziran 2008; 14:10:04 >
  • bi yılanı öldürüp bırakırsan yavrusu veya annesi ,babası ölüsünü gördüğü zaman yılanın gözünden yılanı öldüren kişiyi görür bulur ve sokarmış

ya belgeselde izledim ya efsane böyle bişi hatırlıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Dendroaspis polylepis bu elapid türü son derece saldırgan ve zehirli bir yılan türüdür. Anavatanı Afrika olup, dünyanın en büyük ikinci zehirli yılanıdır.

• @haplo

Bu bizimki değil, çok mülayimdi. Bekledi bekledi bekledi, usul usul gitti çalılarına.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nman

@haplo

Bu bizimki değil, çok mülayimdi. Bekledi bekledi bekledi, usul usul gitti çalılarına.

Biliyorum Yılan yılandır hepsi aynı terane. Koyduğum yılan Kara Mamba'dır.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.