SELAM ARKADASLAR HALK OZANI UGUR ISILAK İÇİMİZDEN GELEN GUZEL ŞEYLERİ YAZALIM
tarzını ve sesini hiç beğenmediğim bir şarkıcı. halk ozanı olmak o kadar kolay değil. yinede seven varsa saygı duymak lazım
ben çok seviyorum mesela sesi çok güzel efendi kişiliği ile bence örnek alınması gereken bir şarkıcı
özellikle son albümündeki YARALI ve YILLARIMA VAY! bence insanı bir yerlere götüren çok kaliteli eserler...
yanlız son klibi gelsen de bir gelmesen de orjinal haliyle çok daha iyiydi rock olayı biraz eşşek ve su kaçırma mevzuuu olmuş
uğur abi iyidir arkadaşlar kişilik olarakda ses olarak da
ama halk ozanı diildir
halk ozanııı
aşık veysel dir tek bence
delikanli türkücüdür kendisi
kendisini çok severim ama kardeşi ABDULLAH IŞILAK ı daha çok seviyorum .............
korsana karşı olalı bende uğur ışılka karşyım.. ama yine de dinliyom...
o aadam daha popüler olmadan evvel de çok dinlerdim... şimdi kulaktan kulağa yayılmasına ve sevilmesine vesile olanları müşteri olarak görmesi gücüme gidiyor...
rock altyapısıyla söylediği "sevdamızın adı berrock ,sonu toprock,dönen al-çak ol-sun" sözleriyle namlı epik şarkısını severdim.
son zamanlarda kral tvde yine döndürüyorlar.
cesur bir denemeymiş
sevdigim bir sanatcı ALLAH yolunu acık etsin
işte uğur ışılaktan cesurca bir parça daha...
Burası Peşkeşistan Adı dillere destan Başladı özden kopuş Bozuldu edep erkan Yetmiş yerinden kırık Bunca yıllık imtihan Çözdükçe dolaşıyor Kördüğümlü bir urgan Batıya mahkumluğun Sonu kocaman hüsran İnsanı çıldırtıyor Düşünmek zaman zaman Özyurdunda gariplik Yaman hem nasıl yaman Burası Peşkeşistan Her tarafı tozduman Altı su üstü saman Bir başkalaştı meydan Yurtta sulh cihanda sulh Sözüne olduk hayran Yurtta sus cihanda sus Bunun aslı bu inan Sen bağımsız oladur Fermen bağımlı ferman Bin kere rezil olduk Bir kez olmadık pişman Artık anlaşıldı ki Bize önce biz düşman Bu mu varılan nokta Bu mu baklenen devran Burası Peşkeşistan Adı dillere destan Doğduysa anasından Gelsin artık KAHRAMAN
bunu da son günlerimi kendisini düşünekle geçirmeme neden olan, şimdilik düşünme aşamasında inzivaya çekilen zalıma diyorum :
Yarala Beni
öyle mağrur mağrur karşımda durma esişin sevdanın yelinden olsun gözünle konuşup gönlümü yorma acı söz olsada dilinden olsun
yollarında toprak olup savrulam gittiğin yerlerin meskeni olam bırak hasretinden yanıp kavrulam olursa ölümüm elinden olsun
ne olur insaf et... yarala beni karala beni parele beni sevmişem seni...
Uğur Işılak
bu şarkısı da acı sözlerle konuşanlar için...
Dilini kana bulama Susta öldür beni n'olur Gönlünün darağacına Asta öldür beni n'olur
Dolaştır donan kanımı Ruhun ile yak canımı Körükleyip yangınımı Este öldür beni n'olur