Matematiğin şiarları arkadaşlar nerede bilgisi olan var kı bu eğitim seti hakkında tavsyie eder mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
Hocam ben sınava önümüzdeki sene giricem ve eadan hazırlanıyorum yani matematikle yatıp kalkabilirim diyebilirim eğer bu süre içinde yetişir diyorsanız eğitim setiyle beraber kitapları alıcam zor olduğunu biliyorum ama en azından bitirdikten sonra bu aklımdaki ya bunun sebebi ne bunun izahı ne gibi soru işaretleri kalkacak ? Eğitim setleri petru hocanın dediği gibi videolarla entegre mi peki haberiniz var mı ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayetulkubra -- 18 Aralık 2020; 18:10:26 > |
Evet my sınav için gereksiz ama köklü,üslü sayı, mutlak değer, fonksiyonlar, çarpanlara ayırma gibi konulardan zorlar çözülmeli. Biliyorum sınavda çıkmıyor ama sağlam temel için lazım. Adam a^3-b^3 açınımı bilmiyor, özdeşlik bilmiyor, grafik çizemiyor... bu yüzden lazım ama diğer konularda klasiğin divine vurmaya gerek yok. |
Sağ olun hocam yorumunuz için dediğiniz gibi yapayım o halde. Ama adam akıllım bi hoca bulabilmek var bi kavramı bi teoremi anlatırken “bunu böyle yapacaksın tamam mı evet şimdi bu böyledir” gibi ya da “artııı artıı eksii eksii bu artı burdan geldi” şeklinde konuşmayan (demeye çalıştığım artının eksinin nerden geldiğini biliyorum sen bana onların nerden geldiğini değil teoremin ispatını yap) bir hoca bulsam onunla ilerlicem birisi sakın dediklerimin dışına çıkma bak bunları biliyorsundur bi şey yok bunda zaten der geçer birisi bunu böyle yapacaksın bak bu böyledir artıı artıı eksi eksi der geçer şaştım kaldım valla < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sınav için ise hiç gerek yok dostlar. Üniversiteye geçince alır canınız sıkıldıkça çözersiniz içinizde kalırsa, ama onun dışında gereksiz kompleks yani Çok ispat hastasıysanız, eğer İngilizceniz ya da farklı bir lisan bilginiz varsa çok güzel ispat yapan matematik anlatan yabancı eğitmenler var onlara da bakabilirsiniz. Ha bence Youtube'taki içerik hala YKS için yeter de artar |
İspat Dünyası ve Bora Arslantürk kanallarındaki ispat oynatma listelerine konuyu herhangi bir kanaldan bitirdikten sonra bak. Konuyu dinlerken bakarsan vakit kaybediyormuş hissine kapılıyorsun her ne kadar faydalı bir işe zaman harcıyor olsan da. O yüzden konu anlatımı bitince ispat izlemen daha iyi olabilir. Konu anlatım olarak da para talep edenler dışında herkes olabilir. Meb matematik kitapları muazzam bu arada bilgin olsun. |
|
|
Cozmedim my matematik, etrafimda da cozen gordugum kisi sayisi birdi. Kitap hakkinda konusucak olursam yanilmiyorsam ispat filan vermeye calisiyor ki bir sinav öğrencisinin buna ihtiyaci kesinlikle yok, klasik sb lari bence daha faydali olur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 19 Aralık 2020; 18:27:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
i7 14700k, rtx 4070ti super, g80sd 32", xps 14 platinum, galaxy s24 ultra titanium green, galaxy s23+ cream, galaxy tab s10+ moonstone gray, galaxy watch6 classic 43mm silver pm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin
|
|