Şimdi Ara

Uğur dündarı tanıyan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sene öğretmen olarak gelecek de, notu kıt mıdır? sert midir?

• gülüyoz mu?
  • yalnız ben şaka yapmıyorum, gayet ciddiyim:

Uğur dündarı tanıyan var mı?
  • Entresan
  • O adam öğretmenlik de mi yapıyormuş hiç bilmiyordum? Ama sizin için iyi olur herhalde bu kadar deneyimli birinin girmesi.
  • O adam bildiğim Star Tv'de spiker ama öğretmenlik yakışmaz bence ona
  • çok şanslısın ki böyle bir değerli adamdan birşeyler alabileceksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    11 yıl önce açıldı
    ***AJDAR MI? MERİÇ ERKAN MI***
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: toledo35

O adam bildiğim Star Tv'de spiker ama öğretmenlik yakışmaz bence ona

Star TV de spiker mi
  • quote:

Star Tv'den ayrılalı çok oldu.Heralde Doğuş Grubu'na geçti diye ayrılmıştı.
  • isim-soyisim benzerliğidir Türkiye'de aynı ad ve soyadı olan bisürü insan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

isim-soyisim benzerliğidir Türkiye'de aynı ad ve soyadı olan bisürü insan var

geçen sene uğur dündar ile tanıştım, gazeteci olan, okula gelmişti. ayrıca gazetecilik ile ilgili bir dersin öğretmeninin adının tesadüfen uğur dündar olduğunu zannetmiyorum. kendisi geliyor okula. neyin savaşı bu anlamadım, adam ünlü diye öğretmenlik yapamaz mı yani? tam tersi belli yaşa gelmiş gazeteciler yeni gazeteci yetişmesi için bizzat kendileri çabalıyor yeni nesilleri yetiştirmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 26 Ağustos 2012; 18:26:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

geçen sene uğur dündar ile tanıştım, gazeteci olan, okula gelmişti. ayrıca gazetecilik ile ilgili bir dersin öğretmeninin adının tesadüfen uğur dündar olduğunu zannetmiyorum. kendisi geliyor okula.

olabilir hocam öğretmenlik yaptığını bilmiyordumda ondan dedim
  • quote:

quote:

quote:

geçen sene uğur dündar ile tanıştım, gazeteci olan, okula gelmişti. ayrıca gazetecilik ile ilgili bir dersin öğretmeninin adının tesadüfen uğur dündar olduğunu zannetmiyorum. kendisi geliyor okula.

olabilir hocam öğretmenlik yaptığını bilmiyordumda ondan dedim

bence illa ki yapmıştır, ama yarı zamanlı yapmıştır, haftada 1 derse girmiştir, -ki zaten haftada 1 derse gelecek gene sadece.

• Bir yerde öğretmenlik yaptığını hatırlıyorum tiyatrocu bir adamla beraber adını unuttum şimdi genç gazeteci-spikerler için. Hatırladım Müjdat Gezen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jin-Soo Kwon

gülüyoz mu?

Gülelim bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSpiRiT

quote:

Star Tv'den ayrılalı çok oldu.Heralde Doğuş Grubu'na geçti diye ayrılmıştı.

Hayır ben birdaha doğan tv kurumlarında çalışmam demişti canlı yayında istifa etmişti

• Konu hakkında bir bilgi bilmiyorum ama bu İngilizce gazetecilikle ilgili bir sorum olacak.Okutulanlar İngilizce olduğu için sizden istenilen ödevler,projeler de sadece ingilizce mi isteniyor yoksa Türkçe yazıp verdiğiniz haberler,sunumlar filan da var mı?
  • http://www.yeditepe.edu.tr/bolumler/gazetecilik/akademik-kadro#TB_inline?height=500&width=600&inlineId=myOnPageContent5

bölümdeki hocalar bunlar.çok ünlü isim var acaba bunların araştırma görevlisi olma durumları bizimle aynı mı ? merak ettim doğrusu.
  • quote:

bu sene öğretmen olarak gelecek de, notu kıt mıdır? sert midir?

Workshop zaten kredisi maksimum ne olabilir ki? Hem notunun kıt olduğunu öğrensen bile napacaksın? Notu kıt değilse daha mı az çalışacaksın? İstifade edebildiğin kadar istifade etmeye çalış işte. Başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokarca_

http://www.yeditepe.edu.tr/bolumler/gazetecilik/akademik-kadro#TB_inline?height=500&width=600&inlineId=myOnPageContent5

bölümdeki hocalar bunlar.çok ünlü isim var acaba bunların araştırma görevlisi olma durumları bizimle aynı mı ? merak ettim doğrusu.

o kadrodan herkesi tanıyorum

@lunar caustic: bizim krediler hep aynı, 3 er 3 er.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.