Şimdi Ara

Uğur Dündar, Aziz Yıldırım’ın peşinde!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uğur Dündar şimdi de Aziz Yıldırım’ın askere gitmemek için aldığı çürük belgesinin peşine düştü...

Erman Toroğlu’nun bugünkü yazısında gündeme getirdiği bu iddiaya göre Uğur Dündar uzunca bir zamandır bu belgenin peşinde..

haberler böyle adam sakatsa rapor alır askerlik yapmaz şimdi neden çoktı bu haber altında ne var yoksa yıldırım sakat degilmi sorusu akla geliyor..

• Tümer'i konuştuk, sıra Aziz Yıldırım'a geldi.

Uğur Dündar'dan önce Hoob bulur o belgeleri merak etmeyin.

Sonrada çıkar. Taa Doktor Nazım'lar kadar geri gideriz. FB'nin ne vatan hainliği kalır nede ülkeyi satmadığı.

Sonra bir de bakarız sonuç bütün FB'liler askerden kaçara bağlanır.

Aziz Yıldırım'la ilgili şimdilik bir şey söylemiyorum. Eğer o belge bulunur ve sahte ise herkesten çok ben lanet okurum ona.

Ama sahte değilse de kimsenin bir şey söylemeye hakkı yok..
  • dündarın belgeyi bulamaması konuyu ilginç hale getiriyor...yoksa saglık sorunu olupta askere gitmeyen çok insan var ...
  • maksat şimdiden atılacak çamurun altyapısını hazırlamak....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Tümer'i konuştuk, sıra Aziz Yıldırım'a geldi.

Sonrada çıkar. Taa Doktor Nazım'lar kadar geri gideriz. FB'nin ne vatan hainliği kalır nede ülkeyi satmadığı.

Aziz Yıldırım'la ilgili şimdilik bir şey söylemiyorum. Eğer o belge bulunur ve sahte ise herkesten çok ben lanet okurum ona.

ama sen demediğini bırakmamışsın daha ortada bişey yokken.

incelenmesinmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ege_

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Tümer'i konuştuk, sıra Aziz Yıldırım'a geldi.

ama sen demediğini bırakmamışsın daha ortada bişey yokken.

incelenmesinmi?

İncelensin. Belge bulunsun ve tektik yapılsın. Ama belge bulunmadan sebep ortaya çıkmadan kimsenin söz söyleme hakkının bulunmadığını belirtmek istedim.

• quote:

Orjinalden alıntı: visualize

dündarın belgeyi bulamaması konuyu ilginç hale getiriyor...yoksa saglık sorunu olupta askere gitmeyen çok insan var ...

hah.Dündar'ın da haysiyetine 2 laf at , 2 çamur at ki tam olsun..Emin ol Ugur Dündar FB'li oldugu için bile bile bulamamıştır..Konu hiç de ilginc değil bir ayagı kısa olan bir adamın askere gitmemesi gayet normal ve emin ol GS'lı olup da bu yüzden gidemeyen de vardır..Hiç enteresan olmayan bir olgu üzerine nasıl yazıyorsunuz yaa....

Cem Uzan 'la ilgili 2 kelamını göremedik o daha enteresandı..Jardel nasıl oynadı GS'da mesela çok ilginççççççççç...Neyse ben gözlüklerle dolaşmaya devam ediim..Senin ki şeffaf mı gösteriyo böyle şeyleri???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1952 Ergani doğumlu Aziz Yıldırım, 1971’de askerlik yoklamalarına başlıyor. *Okul dolayısıyla başka sebeplerden tecil oluyor. 1983’te artık iş üst sınıra gelip, askere gidecekken bu yıl, yani 1983’te İzmir Askeri Hastenesi’ne bir dilekçe veriyor. Burada "sağ kalça çıkıklığı nedeniyle bacak kısalığı" cümlesi var.

okul konusu aklıma takıldı aziz bşk lise mezunu degilmi,lisede askerlik erteleniyormu bilmiyorum soruyorum altından çapan oglu çıkartmayın .

aziz başkan bu konularda masumdur bir şey varsa dayısı yapmıştır o yaşta bunları organize edecek bir tek dayı var.

ortaya çıkanlar her ne olursa olsun kurumlar zarar görmesin yeterki,şahısları baglar aman dikkar edelim.
  • bakın işte fener nelere karşı mücadele ediyor
    tümer bjk de ettiği küfürü bile fenere geldikten sonra yayınlayan medyadan başka ne beklenirki ezilmeye devam edin biz zevkle seyrediyoruz hey medyadaki fener ve aziz yıldırım düşmanları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarılaci -- 2 Haziran 2006; 13:40:36 >
  • quote:

dündarın belgeyi bulamaması konuyu ilginç hale getiriyor...yoksa saglık sorunu olupta askere gitmeyen çok insan var ...

Dündar o belgeleri çoktan bulup yoketmiş ama arar gibi yapıyormuş
  • onlarınki şeffaf gösteriyomuş
    quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

quote:

hah.Dündar'ın da haysiyetine 2 laf at , 2 çamur at ki tam olsun..Emin ol Ugur Dündar FB'li oldugu için bile bile bulamamıştır..Konu hiç de ilginc değil bir ayagı kısa olan bir adamın askere gitmemesi gayet normal ve emin ol GS'lı olup da bu yüzden gidemeyen de vardır..Hiç enteresan olmayan bir olgu üzerine nasıl yazıyorsunuz yaa....

Cem Uzan 'la ilgili 2 kelamını göremedik o daha enteresandı..Jardel nasıl oynadı GS'da mesela çok ilginççççççççç...Neyse ben gözlüklerle dolaşmaya devam ediim..Senin ki şeffaf mı gösteriyo böyle şeyleri???

• cem uzan zaten totoyu tutturdu bizene ...
  • ugur dündara yol verdi ya ondan araştırıyor bide çok agır konuştu dündar FB rant kapısı olmamalı dedi kim gelirse dogru düzgün çalışmalı ve bu işe vakit ayıra bilecekse gelsin reklam için orda olmasınlar falan filan dedi ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

maksat şimdiden atılacak çamurun altyapısını hazırlamak....

Malum Uğur Dündarın bir zamanlar Fenerbehçe üyesi yada fanatik taraftarı olarak biliyodum.....Adam objektif yaklaşıyor konulara niye çamur atsın ki.....

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackbaba -- 3 Haziran 2006; 23:42:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.