Şimdi Ara

UFO gördüm veya bir su kütlesi (16 yaşından küçükler girmesin lütfen!) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
0
Favori
3.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powermoon -- 7 Aralık 2007; 23:07:05 >
  • nerden buldunuzda çıkarttınız topic i.. tarihe bi baksaydınız keşke..
  • Geçmiş olsun
  • Dr.Freeman öldü. Odasında bir kova suyla boğulmuş halde bulundu nefesi durmuştu.
  • UFO GÖREN MAHSUM DHLI KOÇUM BENİM
  • Allah korusun ama bir doktora gözük derim tümör veya şizofreni belirtisi olabilir.
  • adam öldü diyom takan yok ne işse
  • kimse inanmaz bosuna yorma kafanı bizim millet boyledir

bi aralar banada acayip acayip seyler olmustu hiç yazsam inanmazsınız zaten oyle bi beklentim de yok ama belki ders olur...

bir aralar muthiş göçmüş durumdaydım ruhsal olarak asırı bunalımdaydım ve hersey kotuye gıdıyordu hıcbırsey mutlu etmıyodu sansım berbattı yanı bılırsınız boyle seylerı bıran ıcın dunaynın sıze karsı oldugunu hıssedersınız ve tepedekının sıze acı cektırmesınden zevk aldıgını...

bır an geldı ve butun umudumu kestım herseyden ve sorgulamaya basladım allah gercekten varmı? ınsanlar ılla bırseye tapınmakmı ıstıyor flan dıe gene bı gun kutuphanelerde dırsek curuturken bu konuda arasrtırırken ( butun yasama sevkım buna baglıydı ıntıhar etmek ıstemıodum korkaklık olurdu...) muthıs derecede urkutucu bı ses duydum patlama gıbı ancak tarıf edemem ama o an su soruyu soruyodum ''nerdesn varsan goster kendını ve bunu durdur!'' ve o anda muthıs derecede urkutucu bır ses duydum belkı gunduz kabusu belkı halusınasyon veyada bır uyarı ve yanımdakılere sordugumda ses duymadıklarını soyledıler...

ev geldım yatagıma yattım ve hala sorgulayarak uyudum geec cok ılgınc bı ruya gordum bırseyden kacıyordum ama neyden bılmıyordum sadece kacıyordum ruyamda... sabah kalktım ve ruyanın anlamına baktım ''allahın yolundan cıkmak'' cok ılgınc kı anlamını ılk defa ogrendım onun ....

sonra duydugum sesle de orantılı olduguna ınanarak allah'a ınandım ve kabullendım ... ve bırkac tavsıye alarak yasadıgım butun kotu deneyımlerın bana karsı olan butun gucluklerın olgunlasma yolunda bır deneyım oldugunu ve her seferınde daha cok olgunlastıgımı bunun ıyı bırsey olduguna ınandım...

ve tam1 hafta sonra bır ruya daha gordum ruya yı tam hatırlamıorm ancak anlamı ''allah yoluna gerı donmeye calısmak tovbe etmek ve allah tarafından kabul gordugu'' ıdı ve o gunden sorna hıc sorgulamadım bazen dıleklerımı kabul olmaz belkı , bazen olması gereken seyler olmaz ancak allah ın var oldugunu o an cok ıyı anladım...
    .....

bu tur ılgınc olaylar olabılır baskasının ınanmasını bekleyemeyız belkı uzaylıları gormen sana bır oduldur... veya uyarı artık ne anlarsan :) ancak baskalrının soyledıgı seye fazla takma ...

• Şu forumda kim ciddi bişey anlatmaya kalksa herkes başlıyor dalga geçmeye..Forumun gerçekten yaş ortalaması düştü snrm..
  • Kedidir o kedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jolly_RogeR

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Extrem

freeman ben sana inandım..

çünkü uzaylılara inanıyorum.. çokta ciddi yazmışsın ..

herkezin başına gelebilecek bişey.. Rahatla biraz..

Ben de inanıyorum valla koca evrende sadece bizim yaşamamız mantıksız geliyo bide uzaylılar ile ilgili yüzlerce videolar görüntüler var yani montaj falan da değildir onlar yüzlerce montaj video ? tırstım

valla bende inanmıyorum desem yalan olur bir hocam kur-an da ''biz sizi 72.000 alem için gönderdik'' yazıyormuş şöyle bir düşündümde benim bildiğim 3 alem var

-insanlar alemi
    -hayvanlar alemi
    -ölüler alemi
    -hadi bitkileride alemden sayarsak bitkiler alemi peki diğer alemler neler ? ben evrende bizden başka canlının olduğunu düşünüyorum

• UFO Gören masum DH li
  • Save the Cheerleader,Save the World
  • quote:

Orjinalden alıntı: JanissaryY

Save the Cheerleader,Save the World

İşte o imkansız (bakınız nickim)
  • Gerçekten vefat mı etti arkadaş???? Sevenlerinin başı sağolsun.
  • bu sayfada cevap yazanların cogu uzaklastırma almış
  • quote:

Orjinalden alıntı: satelite

UFO GÖREN MAHSUM DHLI KOÇUM BENİM

Yok Mahsun Kırmızıgül...

@Dr.Freeman
    Geçmiş olsun arkadaşım. Çok büyük bir ihtimalle halüsinasyon , çünkü genelde uykusuz kalıyorum demişsin. Vücut ve beyin çok yorgun kalır bu tip durumlarda , doğal olarak gerçek gibi rüyalar görmeye başlarsın , beynin sana oyunlar oynar.

Doktora görün , en azından için rahat eder.
  • Sen Galiba G.O.R.A'lıyı Fazla Kaçırmışın
  • ben sana inanıyorum ama
    yani uzaylı ile kristal küre arasında bi bğlantı kuramadım kürenin boyutu fln bi açıklarsan
  • dr.freeman nerdesin ya gel konuna sahip cık bze bi açıklama yap yine geldiler mi yada çözum buldun mu uyuyabiliyomusun
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.