Şimdi Ara

UFO ATEAC-01

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
28.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda okuduğum kadarıyla UFO pek önerilmiyor ama bana böyle bir alet lazım.Sadece odamı soğutmam için gerekli , duvara monte klima taktırma şansım yok.Salon klimasına da gücüm yetmez.Şu suyla çalışan çöl kliması dedikleri şeye baktım ona da ev için uygun değil diyorlar daha çok açık alanlar için.Varsa buna benzer önerileriniz çok makbule geçer

• Bu konuyu merak edenlerdenim
  • Kullanan var mı?
  • aynen bende merak içindeyim bi kaç mağzaya baktım çalışması nasıl diye ama kalmamış ellerinde
    hepsiburadada yorumlar var
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ufo-buharli-uzaktan-kumandali-portatif-sogutucu-ateac-01/ProductDetails.aspx?productId=evufoateac01&categoryId=8003156
  • Ürünü satıcı bir firmanın dükkanında gördüm yeni geldiği için hatta satıcıda çok emin şeyler konuşamıyor cihazı yeni tanıyordu.
    ilk çalıştırdığında açık alanda çalıştırıldı bence gayet güzel soğuk hava üflüyordu. Ama alıp almamakta bende halen kararsızım.. Formlara yeni bakıyorum ama arkadaş üstte ufoları ve bu ürün için evde tavsiye edilmiyor diye yorum yapmış..
    fiat olarakta yaklaşık 250,00 tl civarlarında..

hepsiburda ürünü temin edemiyormuş .. zaten o siteyide hiç sevmem
  • arkadaşımda var gayet guzel.. 180 liraya aldı nakıt fıyatı... valla bana cok hoş geldı :)) tavsıye ederım dıyordu :))
  • Bende karar veremedim bi türlü yorumları okudum hepsiburada'da ama genelde hayır oyu daha fazlaydı olumlu yorumlarda :S Bizim salon büyük değil acaba klima kadar olmasada serinletir mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende canlı görmeden karar veremiyorum,hepsiburada'da buhar yok yazmış biri.

Aşağıdaki ana yeri aradım boruları düzgün takmazsanız buhar alamazsınız dedi.
    Vantilatörden biraz daha iyiymiş ortamdaki sıcaklığı kırıyormuş,serinlik veriyormuş ve klima gibi değilmiş.
    Canlı görebilir miyiz dedim bayiilerinde elinde kalmadı dediler.

SUN Pazarlama Elektrik,Makina Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.
    Adres : Akçaburgaz Mah. 72 Sk. No:17 K:2 Kıraç Esenyurt / İSTANBUL

Tel : +90 (212) 886 96 00
    Fax : +90 (212) 886 33 73

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 26 Temmuz 2011; 13:59:09 >
  • Fiat 180 yanlış sanırım. O fiata vantilatör tarzları veriyorlar. Ben canlı gördüm daha yeni gelmişti dükkana. Dükkan sahibi çalıştırdı gayet iyi geldi bana ama dış ortamda çalıştırıldı.. Büyük ortam için kesinlikle yeterli olacağını sanmıyorum en fazla 10-15m2 ideal gibi..
    Görünüm olarakta çok ufak bi ürün sayılmaz ama kabul edilebilir sınırlarda.. Eskilerde katalitik vardı onun 3-4 boy ufaltılmış hali gibi..
  • Ben bunu almak istiyorum ama internette stoklarda hiç bulamadım.

Alabilen var mı?

Nereden alabilirim?
  • http://www.ufomarketim.com/UrunDetay.aspx?UrunID=77

Öğlen ben baktığımda burdaki sitede kendi sitesi vardı ama şimdi stokta kalmadı yazıyor :(

Ürün iyi galiba hiçbiryerde stokta kalmadı yazıyor internet sitelerinde..

Ben en son Beşiktaş Balıkçılar Pazarının karşısındaki aliş veriş mağazada görmüştüm..
  • http://www.hepucuz.com.tr/urun-detay.php?id=5279

burda var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum..

fiat olarakta diğer sitelerden uygun..

Bende halen kararsızım :(
  • Bende 1 yaşındaki oğlum için bakıyorum. Vantilatör zarar verir diye, klimayı ise tek bir odada kullanma sınırı olduğu için almıyorum. Taşınabilir, sağlık açısından zararsız bir ürün lazım. gündüz oturma odasında oyun oynarken akşam kendi odasında uyurken kullabileceğim. kendi odası küçük ama oturma odası 15m². İşimi görürmü acaba bu ürün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknbjk

http://www.hepucuz.com.tr/urun-detay.php?id=5279

burda var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum..

fiat olarakta diğer sitelerden uygun..

Bende halen kararsızım :(

Ben dün bunları akşam aradım. Stoklarında var diyor. Kontrol edin dedim. 5 tane vardı. Hepsini sattık. Ancak kargoya henüz verilmediği için elimizde şu an yok dediler.

Değere bindi alet.. Tam lazım oldu, bulamıyorum..

O değil piyasada yok ama sürekli reklamını veriyor. Ben anlamadım. Amaç nedir?

• Bende mail atmıştım aynı şeyi bana da yazdılar son 5 adet kaldı acele edin diye.. Ama sitede stokta yok diyordu..

İnternetten şuan bulmak pek mümkün olmuyor sanırım. Alış veriş mağazaları oluyor onlarda var. Yukarda bahsettiğim gibi Beşiktaş pazarında ve bugün arkadaşım söyledi İstinye de bu tarz eşyalar satan yerde varmış..
  • Arkadaşlar aramadığım yer kalmadı ama hala bulabilmiş değilim.

İstanbul anadolu yakasında bir yerde bulabilirseniz haber verirmisiniz. Stoklar tükenmiş her yerde.
  • Web sitesi olan tüm firmalara baktım sanırım. :) Web satışı olamayanları arayayım dedim. Anadolu yakasında 30'dan fazla yere telefon açıp sordum. Hiçbirinde yok. "Gelir mi?" diyorum. "Gelmez" diyorlar.

Bunun alternatifi ne var? Benzeri bir alet var mı? (Alf,.vs..)
  • Etmeyin eylemeyin arkadaşlar, bu tarz ürünler kapalı ortamda kullanılmaz,dolandırıcılıktan başka bir şey değil.İlk birkaç dakika güzel gelecektir ama ortamın nem oranı yükseldikçe daha çok bunalacaksınız.
    Hava raporlarında dikkat etmediniz mi, ısı 33 derece,hissedilen 39 derece vb. derler,sebebi tamamen nem oranı.Siz bu aletle içerideki nem oranını ellerinizle yükseltiyorsunuz.
    Klimaların da temel fonksiyonlarından biri nemi almaktır,nemi düşürmeden ortamı serinletemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobita -- 27 Temmuz 2011; 15:40:29 >
  • ben geçen sene almıştım bundan. verimli derseniz klima il kıyas falan olmaz. eğer hava çok kuru ise bu nemlendirme işi gayet iyi.
    sonuçta bildiğiniz vantilatör sadece bu iyonezer vs eklenmiş sanki bi işe yarıyor gibi bir alet işte.. alan olsa hemen de satarım...ben dünya para verdim toplam 5-6 gün kullanmışızdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobita

Etmeyin eylemeyin arkadaşlar, bu tarz ürünler kapalı ortamda kullanılmaz,dolandırıcılıktan başka bir şey değil.İlk birkaç dakika güzel gelecektir ama ortamın nem oranı yükseldikçe daha çok bunalacaksınız.
    Hava raporlarında dikkat etmediniz mi, ısı 33 derece,hissedilen 39 derece vb. derler,sebebi tamamen nem oranı.Siz bu aletle içerideki nem oranını ellerinizle yükseltiyorsunuz.
    Klimaların da temel fonksiyonlarından biri nemi almaktır,nemi düşürmeden ortamı serinletemezsiniz.

Bu durumda basit bir vantiratör ve yanına bir nem alma cihazı alırsak klima kadar olmasa da fena olmayan bir serinlik elde edeceğiz, değil mi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.