Kumtel KS-2760 Quartz Isıtıcı 315 tl (Piyasası 500)
-
-
bedavadan biraz pahalı
bu fiyata termostatlı olması gayet güzel
bu avantajları nedeniyle sipariş geçtim
-
dikkat et, dörtyüz altmış türk lirası olmuş...
-
fiyatı farklı çıkıyo bende de
-
Fatura düşmanıdır ya bunlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ben Kumtel'in fanlı olanını kullanıyorum çok memnunum onu tavsiye ederim kocaman odayı sıcacık yapıyor.
-
Hocam termostatsız ısıtıcı mı olur Allah aşkına? Sonsuza dek ısınır mı bir ısıtıcı?
-
Çok sıkıntılı ısıtıcı,yorumlarıda okursanız görebilirsiniz.
Migrostan aldım,eve geldim ortadaki rezistans yanmıyordu,geri götürdüm.
Migrosta test için 3 tane daha açtık,bazıların rezistansı kırıktı,kimisi çalışmıyordu,kimisinin vidası sıkılmamış,
Eve gelip,iadeyle uğraşma sorununuz olabilir,
Teşekkürler.
-
Geçen yıl aldım tasarımda hiçbir kusur yok. Daha önce 4-5 tane farklı elektrikli soba kullandım. Yere çok yakın olduğu için parkelerin arasını açanı mı ararsın yoksa odanın nemini azaltmasın diye suyla çalışanı mı her çeşidini kullandım. Bu kumtel en iyisi. Izgaraların arası çok fazla değil yanlışlıkla ızgaradan içeri bir şey giremez. Üstü açık ve 4 çubuk hafif bir eğimle yerleştirilmiş. Termostat var ve işini yapıyor. İki düğmesi var ilki üstten aşağıya 1. ve 3.çubuğu yakıyor. İkinci düğme de 2. ve 4. çubuğu yakıyor. Sadece birini yakmak isterseniz düğmelerden birini açıp dereceyi artırmanız gerekiyor. Devrilme emniyeti de var. Dediğim gibi çok memnunum geçen sene 230 TL'ye almıştım.
-
Geçen sene 150 ya da 250 TL'ye almıştım. Hayatta kalmamı sağlamıştı. Çok memnun ayrıldık kendisi ile. Kargoda rezistans kırılabilir, ben Migros'tan almıştım.
-
quartz dibini zor ısıtır. bu nedenle infrared olanı almak gerek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ir gördüğünü ısıtır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X