Şimdi Ara

UFC Undisputed 3 ( ANA KONU- XBOX 360)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  UFC Undisputed 3 ( ANA KONU- XBOX 360)

Tür: Fighting
    Yayımcı: THQ
    Platform: Xbox 360 ve Ps3

Çıkış tarihi: 18 Şubat 2012

• Oyunda 150'den fazla dövüşçünün yer alması bekleniyor.
    Evet arkadaşlar oyunun çıkmasına az kaldı,Gamertag'lerimizi ekleyerek oynayabiliriz.
  • EA'yin yaptığı bir oyun var EA Sports MMA diye, sürekli bu oyunla kıyaslanıyor, videolardan çok takip ediyordum bir ara ama hangisinin daha iyi olduğuna bir türlü karar veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

EA'yin yaptığı bir oyun var EA Sports MMA diye, sürekli bu oyunla kıyaslanıyor, videolardan çok takip ediyordum bir ara ama hangisinin daha iyi olduğuna bir türlü karar veremedim.

Ufc'nin önceki 2 oyununu da beğendim,bana göre MMA'dan daha keyifliydi.3.oyun ise en gelişmişi olacak gibi görünüyor.
  • Bu oyunu seviyorum ama submissionların gameplayi yüzünden arkadaşımla oynarken sıkılıyoruz. Analoğu çevir babam çevir elin ağrıyor ve zevk almamaya başlıyorsun. He arkadaşlarımı submissionda yeniyorum genelde ama iki taraf da sürekli oynamak istemedikçe böyle oyunların benim için değeri olmuyor.

Oynayan varsa submission sistemi ile ilgili bilgi verebilir mi?
  • biz bu submission olayına fazla girmiyorduk arkadaşlarla oynarken. Ayakta dövüşüyorudük, yanlışlıkla tutarsak birbirimizi bırakıyoduk. Gayet de zevkli oluyor. ÇÜnkü oyunun vuruş hissi çok iyi yapılmış. Harbiden o yumruğun gömdüğü zaman adamı indireceğini hissediyorsun.

Mesela bu fight night champions'da yok. Fight night'tan sıkılmamın tek nedeni bu. Öle bir yumruk atıyorum. Ulan bu yumruğun adamı devirmesi lazım. Hiç birşey olmuyor. Sonra saçma sapan hafif bir yumruk atıyorum adam perişan. İŞte bu olay UFC'de yok. Ne yaptığını biliyorsun bu oyunda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mortal Kombat 4 [PC ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.