Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 ( XBOX ONE ) ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.335
Cevap
22
Favori
64.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Red Dead Redemption 2

    Çıkış tarihi : 26.10.2018

    Platformlar: PlayStation 4, Xbox One

    https://youtu.be/F63h3v9QV7w

    İkinci gameplay geldi

    https://www.youtube.com/watch?v=lb-tlY6ytk8

    Red Dead Redemption 2 ( XBOX ONE ) ANA KONU
    Red Dead Redemption 2 ( XBOX ONE ) ANA KONU
    Red Dead Redemption 2 ( XBOX ONE ) ANA KONU
    Red Dead Redemption 2 ( XBOX ONE ) ANA KONU
    Red Dead Redemption 2 ( XBOX ONE ) ANA KONU
    Red Dead Redemption 2 ( XBOX ONE ) ANA KONU
    Red Dead Redemption 2 ( XBOX ONE ) ANA KONU
    Red Dead Redemption 2 ( XBOX ONE ) ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 1 Ekim 2018; 20:9:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kardeşim sen bu arkadaşlara aldırma. Ellerinde One X olduğu için diğerlerini horgörme telaşındalar. Neymiş efendim bu oyun One S de oynanmazmış. Elimde 55 inch 1080p TV var. Ve oyun burada cayır cayır da gözüküyor. Hele 40 inch de daha da net olur. Sadece şehre girince ufak bir fps düşüşü yaşanıyor. Bu yüzde fat kasa yerine 2. El bir One S düşün derim.
    Arkadaşlar herkes çalışmıyor veya herkesin ailesinden falan gelen bir geliri yok. Burada bir sürü öğrenci var. O yüzden insanlara öneri verirken boş boş konuşmayalım.
    Bir ay önce Pro ile OneX arasında fark olmayacak hatta Sony ile market anlaşmaları var daha performanslı bile olabilir diyorlardı. One X'in native 4k olduğu, Pro'nun da 1980x2160 olduğu ortaya çıkınca büyüteçle görünecek farklar için ne tatava yaptınız dediler. Görüntülerde ilk bakışta görülen büyük farklar ortaya çıkınca da e normal tabi konsol güçlü ama fiyatı da pahalı diyorlar şimdi de. Oysa ki şu konsolu Pro 2500 lira iken 4 ay önce 1800'e sattılar. Bakmayın çaktırmadıklarına içten içten içe onlar da hayran hayran izlemişlerdir One X görüntülerini.

    Sony'nin şu küstahlığı sonunu getirecek Play Station'ın haberleri yok. Phil Spencer'ın ekibi Xbox One çıkış fiyaskosunu yeni toparlıyor. Üstüne bir dünya yatırım yaptılar; Gamepass, Xcloud, Play Anywhere vs. Yarın öbür gün Sony exclusive dışında tamamen geride olduklarını fark ettiklerinde çok geç olabilir. Bu küstahlıkla bunu fark edeceklerini de zannetmiyorum kısa dönemde.
    Burada oyunu bırakıp One s şöyle rezalet böyle kötü zaten donanımı çöp bilmem ne diyenlere aldırmayın, oyundan keyif almaya bakın. Bu adamların tek derdi sahip oldukları malı övmek, benim aldığım en iyisi kafası, oyundan zevk aldıkları yok.Seneye babası Ps5 alır en iyisi o olur çok takılmayın bunlara.Bu arada oyun one X te kesinlikle daha güzel gözüküyor normal olarak, yazılanlar zaten oyunu bırakıp olayı konsol savaşına çevirenlere.Şu oyunu tüplü tv de oynasan bile oyun güzel, yumulun:)
    Oha. Millet Sony ile özel anlaşma var One X ve Pro arasında normalden az fark olacak diye sallıyordu bir yerlerinden. Bu videoda ise tam tersi. Birçok One X vs Pro karşılaştırma videosu izledim, farkın bu kadar bariz olduğu bir oyun hatırlamıyorum.

    One X'te bambaşka gözüküyor oyun. İyice heyecanlandırdı beni.


    EDIT: Performans ksımını izledim, One X orada da döktürmüş. Makinayı en zorlayan yerlerde bile(kasabanın kalabalık noktaları) arada sırada kaybolan 1 frame harici stabil 30 fps veriyor. Pro ise 26-27 civarında. Oyunları deneyimleyen kişiye göre sadece 1 ara sahnede(videoda da göteriliyor) One X'te performans kaybı oluyor, orada 23-24 fps görüyor konsol, One S' kıyasla bile daha kötü. Aynı zamanda oynayan kişi oyunda bayağı ilerlediğini ve birçok cutscene izlediğini, ilginç biçimde tek performans sıkıntısının bu ara sahnede gerçekleştiğini söylüyor. Bu sahne dışında One X'in stabil performansı oynayan kişiyi bayağı etkilemiş ve şaşırtmış.

    Son olarak benim en başta bahsettiğim performans farkından kendileri de bahsettiler. Sony ile anlaşmaya rağmen One X ile Pro arasındaki performans farkının az olmadığını ve konsol kıyaslamaları yapılırken bütün oyunlar arasında ilginç şekilde One X için verilebilecek en iyi örneklerden biri olabileceğini söylediler. Son olarak iki konsol arasındaki %30 güç farkına rağmen 2 kat daha iyi çözünürlük ve daha stabil performansın da çok şaşırtıcı olduğunu söylediler.

    Son 7-8 dk kaldı. Önemli bir bilgi varsa bir daha editlerim.

    EDIT 2: Başka bir sahnede daha performans testi yapıldı. One X 30 fps, Pro 28, Slim ile One S ise 25 görüyor. One S açık şekilde dörtlünün en kötüsü görüntü olarak, performans olarak PS4 Slim'den çok az daha iyi doğal olarak. Arada ciddi bir çözünürlük farkı var. Aynı zamanda Sony ile olan market anlaşmasına rağmen Microsoft'un Rockstar'ı One X konusunda bayağı bastırdığını söylediler. Aynı zamanda Pro'da oluşan Aliasingi gizlemek için Pro versiyonu daha blurlu oyunun, One X daha keskin.

    Normalde böyle bir niyetim yoktu ama en azından videodaki önemli noktaları spoiler yememek için izlemeyenlere az çok açıklamış oldum. Son olarak oyun her konsolda güzel gözüküyor ama One X çok farklı.
  • Yeni video geliyor, Hazırlanın. Gameplay olursa biraz şahane olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun hakkında biraz daha bilgi verici yazılar olsaydı keşke, oyun hakkında hiç bir bilgim yok ana konudan çıkıyorum hala yok.
  • Ana konusu vardı da bulamadım.
  • Yeni video geldi



    https://youtu.be/TeUePY3O9Uw

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS ci olmama ramen, PubG için one X almıştım. Grafiksel olarak PS den daha iyi olduğunu yeni çıkan oyunlarda gösterdi. Bu nedenle RDR2 oyununda ne yazık ki SONY ye değil, MS a kazandıracağım paracıkları.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SerhanUygur

    PS ci olmama ramen, PubG için one X almıştım. Grafiksel olarak PS den daha iyi olduğunu yeni çıkan oyunlarda gösterdi. Bu nedenle RDR2 oyununda ne yazık ki SONY ye değil, MS a kazandıracağım paracıkları.
    Pro ve one x kullanıyordum 2 ay öncesine kadar proyu sattım ama satmasaydım bende tercihimi doğal 4K olan one x için kullanırdım :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canlee89

    Pro ve one x kullanıyordum 2 ay öncesine kadar proyu sattım ama satmasaydım bende tercihimi doğal 4K olan one x için kullanırdım :)

    Alıntıları Göster
    ne yazık ki bütün Fifa takımım PS ci olduğundan öyle bi şansım yok ama :) ikisi ile de mutluyum. :) God Of War ı oynayamadığımı düşünemiyorum ;) o da lazım.

    XboX ı daha çok kullanacağımız aşikar önümüzdeki yıllarda.
  • Red Dead Redemption 2 için Yeni Bilgiler Paylaşıldı



    IGN, Red Dead Redemption 2 hakkında birçok yeni detayın yer aldığı bir röportaj paylaştı ve bir ResetEra forum kullanıcısı da bu detayları maddeler halinde sıraladı.



    İşte Red Dead Redemption 2 ile ilgili yeni bilgiler:



    Genel:



    - Oyunun dünyasında dolaşırken NPC'ler (oyunda kontrol etmediğiniz karakterler) sizin hal ve hareketlerinize göre farklı tepkiler verecek. Örneğin silahınızı kılıfın dışında taşıyorsanız size karşı mesafeli, gergin ve düşmanca olacaklar, ancak silah kılıfın içindiyse normal davranacaklar.



    - NPC'lere bir şey söylemek ya da belirli bir şekilde tehdit etmek için kontrolcüde bulunan üç tuşa basabilirsiniz. Üçgen samimi bir şekilde selam vermek için, yuvarlar kışkırtmak için ve kare tuşu ise soymak için kullanılabilir.



    - Silahınızı çekmeden, kabadayılık taslayarak NPC'lerin paralarını alıp onları soyabilirsiniz.



    - NPC'lerin bunlara vereceği tepkiler oyunu oynadıkça ve karakterden karaktere değişecek. Örneğin bir balıkçı ile barda sarhoş takılan bir adamın tepkileri ve hareketleri aynı olmayacak.



    - NPC'ler de sizin yaptığınız hareketlere, itibarınıza, giyiminize ve bunun gibi şeylere göre sizi tehdit edebilir.



    Çete ve Kamp:



    - Çetenizin yaşamını sürdürdüğü bir çete kampı var.



    - Çete size görevler ve challenge'lar verebilecek. Örneğin kampta dolaşırken çete üyelerinden birisi sizden avlanma istediğinde bulunabilecek. Eğer yerine getirmezseniz karakterlerin size olan tavırları değişecek.



    - Kampın yemek ve para gibi ihtiyaçları var, eğer fazlasıyla katkıda bulunursanız bunun için ödül var, eğer bulunmazsanız yukarıdaki maddede olduğu gibi diyaloglarda tavır değişikliği oluyor ancak ana hikayeyi etkilemiyor.



    - Ana karakter Arthur çete üyeleri arasında bir arabulucu olarak hareket edebilir.



    - Demoda yeni çete üyeleri göründü: Sean McGuire, Pearson (kampın aşçısı), Lenny, Karen. Her çete üyesinin kıyafetleri yıkama, odun toplama gibi görevleri var.



    - Çeşitli kamp aktiviteleri olacak.



    Dünya:



    - "New Hanover" adı verilen bölge demonun çoğunluğunun geçtiği yer."New Hanover" dağlık, ormanlık bir yer ve "Valentine" adlı bir kasaba da var. Ayrıca birçok çeşitli bölge, bataklık, karlı bölgeler ve sanayileşen kasabalar var.



    - "Canlı, nefes alan bir dünya." diyor IGN editörü.



    - "PlayStation 4 üzerinde en iyi görünen açık dünya oyunu." diyor IGN editörü.



    - "Oyun standart PlayStation 4'te inanılmaz derecede etkileyici görünüyordu." diyor IGN editörü.



    Avcılık:



    - Avcılık büyük ölçüde genişledi.



    - Yakaladığınız hayvanların derisini soymak için farklı efektlerle birden fazla yol var.



    - Öldürdüğünüz hayvanları atınıza yerleştirebilirsiniz ya da sadece postunu alabilirsiniz.



    - Avlanma ile ilgili çok sayıda hayvan animasyonu var ve hayvanlar çok detaylı sesler çıkarıyor.



    - Hayvanın değeri onu ne kadar iyi öldürdüğünüze göre değişir. Saçma, yay, mermi ile gibi.



    - Yakaladığınız hayvanlar zamanla görsel olarak çürür ve aynı zamanda değeri de azalır.



    - NPC'ler atınızda çürümüş, ölmüş bir geyik gördüğünde size garip tepkiler verecektir.



    At:



    - Atınızla kuracağınız bağ çok daha büyük, duygusal ve oynanış ile bağlantılı.



    - İlk oyunda at tek kullanımlık bir araçtı ancak ikinci oyunda at ilişkisi çok daha güçlü olacak ve bu güçlü ilişki atınız için daha fazla performans ve daha fazla özellik anlamına geliyor.



    - En iyi ekipmanlarınızı atınızda tutabilir ve böylelikle atınız yakında olduğu için hızlı bir şekilde bu ekipmanları kuşanabilirsiniz.



    - Atlar yaralanabilir ve bandaj yaparak atı kurtarmak için tıbbi araçları kullanabilirsiniz. Atınız ölürse bağlanma süreci yeniden başlar.



    Soygun:



    - Görev başlarken GTA V'te olduğu gibi ortama uygun müzikler çalar.



    - Soygunlar ve görevler yaklaşırken, karakterler GTA V'te olduğu gibi seçiminize ve duruma göre hazırlık yapalar. Örneğin bir görevde çete üyelerinden biri bankada dikkat dağıtmaya neden olacak bir karakteri canlandırıyor ve bu da size personeli şaşırtmak için imkan sunuyor.



    - Soygunların bazı sahnelerinde sürekli devam eden, kesilmeyen kamera. True Detective dizisinin birinci sezon dördüncü bölüm son sekansı buna güzel bir örnek.



    - Kasayı havaya uçurarak açmak farklı ödüller sunarken ve çeşitli riskler ortaya çıkarır.



    - Tüm bunlar için inanılmaz detaylı animasyonlar.



    - Silahlı çatışma bankayı soyduktan sonra başlar, ki bu da daha fazla aksiyon sunar.



    - Dead eye bu oyunda da mevcut.



    - Bazı ölümler sinematik kamera açısı sunar.



    - Kasabadan kaçtığınızda çatışma bitmez, çatışma at sırtında da devam eder.



    - Bir sahnede karakter vurulur ve şapkasını düşürür, kaçtığı için şapka da orada kalır. Eğer geri almak istiyorsanız daha sonra o mekana dönüp alabilirsin.



    Red Dead Redemption 2, 26 Ekim'de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.



    Amerika, 1899. Vahşi batı döneminin sonu ve kanun adamları kalan son yasadışı çeteyi avlamaya çalışmaktadır. Ya teslim olmayacaklar ya da karşı koyamayıp öldürülecekler.



    Blackwater Batı kasabasında bir soygunun kötü bir şekilde yanlış gitmesinden sonra Arthur Morgan ve Van der Linde çetesi kaçmaya zorlanır. Federal ajanlar ve ülkenin en iyi ödül avcılarının karşısında çete Amerika'nın uçsuz bucaksız acımasız dünyasında hayatta kalmak için soygun yapıp çalacak ve savaşacak. Derinleşen iç bölünmeler çeteyi parçalamakla tehdit ederken, Arthur kendi idealleri ile çeteye olan bağlılığı arasında bir seçim yapması gerekecek.



    BSC

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Red Dead Redemption II Yeni Ekran Görüntüleri





    Red Dead Redemption 2 ( XBOX ONE ) ANA KONU

    Red Dead Redemption 2 ( XBOX ONE ) ANA KONU

    Red Dead Redemption 2 ( XBOX ONE ) ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyun çok fena geliyor vallahi ortalık yıkılacak.

    GTA 5 artık bayrağı RDR 2'ye teslim edecek.
  • İnşallah online modları da güzel olur çete kurup kapışırız vs.Single zaten efso olacak şüphemiz yok.
  • İlk oyununu hiç oynamadım. İsmini sadece bu sene duydum. Merak ediyorum ama. Rez alıp bekleyelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mba35

    İlk oyununu hiç oynamadım. İsmini sadece bu sene duydum. Merak ediyorum ama. Rez alıp bekleyelim.
    Hocam ilk oyunu muhakkak oynamalısın one destekliyor ayrıca yoksa hikayeden pek birşey anlamayabilirsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red Dead Redemption 2 ( XBOX ONE ) ANA KONU

    Red Dead Redemption 2 ( XBOX ONE ) ANA KONU

    Red Dead Redemption 2 ( XBOX ONE ) ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Xbox One falan varsa yada alacaksan aldığın zaman kesinlikle geriye uyumluluk üzerinden satın alıp oyna.

    Bu nesilde bile o atmosfere denk bir oyun yok.
  • Red Dead Redemption XBOX360 kutulu veya dijital satan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayıpars -- 10 Mayıs 2018; 13:34:51 >
  • Geriye uyumluluk üzerinden satın alıp oyna derken ? Ne oluyor hocam o ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mba35

    Geriye uyumluluk üzerinden satın alıp oyna derken ? Ne oluyor hocam o ?
    Xbox 360 oyununu destekliyorsa one da oynayabilirsin hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trailer 3



    https://www.rockstargames.com/reddeadredemption2/videos?id=12023

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.