Şimdi Ara

Ufak bir kaza yaptım (SS'li) Bursa da usta tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geri geri giderken dikiz aynasına bakmayı unutunca direğe vurdum,dalgınlık işte sade yan aynalarla geri geri gelmek hele bi de park sensörü olmayınca böyle sonuçlar ortaya çıkarabiliyor.İlk kazamdı hatta kaza bile sayılmaz bu ama şok oldum sesi duyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü fakat inip bakınca rahatladım inanın çok daha kötü bekliyordum.

Resimlerde anlaşılacağı üzere farın altı içeri göçtü ve farla beraber bagaj kapağıyla arası açıldı şimdi bu durumda tampon sökülmeden boyasız sadece göçen kısım düzeltilse yeterli olur mu acaba tampon tırnakları kırılmışmıdır? Maliyet hakkında neler düşünüyorsunuz ?

• geçmiş olsun hocam olur böyle ufak tefek kazalar ben de migrosun otoparkın da aracı parkederken aynaya baktıgım halde göremediğim alışveriş arabasına vurdum tak sesini duyunca korktum hemen dışarı çıktım baktım ama bir şey yoktu.. ben de daha kötü bir görüntü bekliyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt58 -- 20 Mayıs 2013; 23:26:34 >
  • Öncelikle geçmiş olsun. Çok fark edilmiyor, bence nazarlık niyetine kalsın.
  • Sağolun hocam da pek nazarlık gibi durmuyor canlı canlı bakınca bariz bagaj kapağıyla arası açık bakalım haftaya gideceğim bi kaç yere ne yapılması gerekir ne tutar göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frreestyle

Sağolun hocam da pek nazarlık gibi durmuyor canlı canlı bakınca bariz bagaj kapağıyla arası açık bakalım haftaya gideceğim bi kaç yere ne yapılması gerekir ne tutar göreceğiz.

Kucuk sanayi de ufuk oto var hyundai servisi. Sadece hyundai arac tamir etmekte ger ona giderseniz sizi gerekli kisilere yonlendirir veya kendisi yapar(mekanikci oldugu icin kaporta ile kendisi ilgilenmeyecektir) tiiz calistigi icin yonlendirdigi kisilerde kendisi gibi insanlar oluyor.

Not:7. Bloga giderseniz o civarda kime sorsaniz dukkani tarif eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, sanki gerçekten de büyük bir kaza yapmış gibi bir his verdi değil mi? O yüzden forumda diyorum, bu şekilde ufak bir dokunuş bile büyük sarsıntı verir. Bir de gerçek kaza olarak empati yapsalar, ne kadar şiddete maruz kalacaklarını kestiremezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayacan

quote:

Sağolun hocam da pek nazarlık gibi durmuyor canlı canlı bakınca bariz bagaj kapağıyla arası açık bakalım haftaya gideceğim bi kaç yere ne yapılması gerekir ne tutar göreceğiz.

Kucuk sanayi de ufuk oto var hyundai servisi. Sadece hyundai arac tamir etmekte ger ona giderseniz sizi gerekli kisilere yonlendirir veya kendisi yapar(mekanikci oldugu icin kaporta ile kendisi ilgilenmeyecektir) tiiz calistigi icin yonlendirdigi kisilerde kendisi gibi insanlar oluyor.

Çok sağolun gayet net tarif etmişsiniz,memlekette olsam tanıdık kaportacı falan var ama gurbette olunca pek çevre olmuyor sayenizde servis harici bir usta tavsiyesi alabildim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Geçmiş olsun, sanki gerçekten de büyük bir kaza yapmış gibi bir his verdi değil mi? O yüzden forumda diyorum, bu şekilde ufak bir dokunuş bile büyük sarsıntı verir. Bir de gerçek kaza olarak empati yapsalar, ne kadar şiddete maruz kalacaklarını kestiremezler.

Sağolun hocam kesinlikle o hissi verdi geri geri gidiyordum hızım ne olabilir ki 10 km falandır tahminimce ama birden vurunca gözlük falan ne varsa indi yere. Allah büyüklerinden saklasın.
  • quote:

quote:

quote:

Çok sağolun gayet net tarif etmişsiniz,memlekette olsam tanıdık kaportacı falan var ama gurbette olunca pek çevre olmuyor sayenizde servis harici bir usta tavsiyesi alabildim

Rica ederim. Eger baska sorununuz olursa yardimci olmaya calisirim. Orhan hoca cok titiz calisir. Hyundai servisten ayrilip kendisine hyundai servis acan bilgili bir insandir. Kendi aracimi da ona gotururdum fakat yaklasik 3hafta once kaza yapinca getz ile yollarimizi ayirip farkli bir arac aldim. Bana yine aracimi satmak icin kendisi yardimci oldu. Kaportaci ruhi ustaya yonlendirdi ve aracimi o aldi. Buyuk ihtimal giderseniz sizide ona yonlendirecektir, hatta giderseniz beyaz jj 300 plakali eski getz imi bile satilmadiysa gorebilirsiniz :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim. Eger baska sorununuz olursa yardimci olmaya calisirim. Orhan hoca cok titiz calisir. Hyundai servisten ayrilip kendisine hyundai servis acan bilgili bir insandir. Kendi aracimi da ona gotururdum fakat yaklasik 3hafta once kaza yapinca getz ile yollarimizi ayirip farkli bir arac aldim. Bana yine aracimi satmak icin kendisi yardimci oldu. Kaportaci ruhi ustaya yonlendirdi ve aracimi o aldi. Buyuk ihtimal giderseniz sizide ona yonlendirecektir, hatta giderseniz beyaz jj 300 plakali eski getz imi bile satilmadiysa gorebilirsiniz :)

Sizede kazanız için geçmiş olsun ve yeni aracınız için hayırlı olsun Pazartesi günü gidip şu işi halledecedeğim bir de aracın yolcu kapısının içerdeki kolu kırıldı parça bulursam onu da hallederim elim değmedi 2 aydır öyle geziyorum hepsini aradan çıkaralım.

Küçük sanayideki bi kaç yere gitmiştim güven vermedi aracın otomatik kapıları bozulmuştu 180 lira dediler anahtarla açmaya calısınca sade şöför kapısı açılıyor diğerleri açılmıyordu, yaptırmadım o da duruyo kumandayı kullanıyorum zaten.Haftaya bi Orhan ustaya gidip geleyim yine güncellerim konuyu

• Hocam hiç canınızı sıkmayın. O tecrübeyi 1 kere yaşamadan insan dikkatli olmuyor. Ve tecrübeyi ucuz kazandın artık farklı bir sürücüsün.

Ben o tecrübemi ilk 13 yaşımdaydı sanırım arabamız daha 0 dı. Sitenin içinde arabanın yerini değiştirecekken aynama fazla dikkat etmedim Sağımdaki Sıfır siyah bi honda Civic e bi taktım. Çok kötü bi duygu civic e bişey olmamıştı ama bizim tamponda 7-8 tane derin çizik olmuştu ama öyle durumda kendi aracın öenmli olmuyor. 1 ay boyunca araba sürmek istememiştim ama sonradan geçiyo. Her kazadan sonra böyle olur insan bidaha oturmak istemez oraya. Ondan sonrada öyle salak şeylerden bi vukuatım olmadı allahtan.
  • quote:

quote:

Hocam bugun gittim sağolsun Orhan hoca gayet güzel ilgilendi dediğiniz gibi kendi kaporta yapmadığı için Tarık beye yönlendirdi bu arada geçerken gördüm ruhi ustanın dükkanı da

Aracın hasara baktılar sade o içe göçen kısım düzeltilip boyanacak ve 200 TL tutar dendi.İşin açığı ben 250 TL ye memleketteyken sol arka kapıyı düzelttirdim ve boyattım o yüzden küçücük yere fiyat bana fazla geldi çok da aciliyeti olmayan bir iş artık memlekete gidince yaptırırım tavsiyeniz için tekrardan teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

Hocam bugun gittim sağolsun Orhan hoca gayet güzel ilgilendi dediğiniz gibi kendi kaporta yapmadığı için Tarık beye yönlendirdi bu arada geçerken gördüm ruhi ustanın dükkanı da

Aracın hasara baktılar sade o içe göçen kısım düzeltilip boyanacak ve 200 TL tutar dendi.İşin açığı ben 250 TL ye memleketteyken sol arka kapıyı düzelttirdim ve boyattım o yüzden küçücük yere fiyat bana fazla geldi çok da aciliyeti olmayan bir iş artık memlekete gidince yaptırırım tavsiyeniz için tekrardan teşekkür ederim

Tarik ustayi tanimiyorum fakat 200 tl fotografta gorulen hasara gore cok cok fazla. Benim hyundai gordunuz mu yoksa sadece ruhi ustanin dukkanimi gordunuz? merak ettim toparlamislar mi arabayi diye :)

• şafak usta var tel verebilirim.
  • yaptırmayla uraşmayın uafak tefek olur orjinalliği bozmayn

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Geçmiş olsun, sanki gerçekten de büyük bir kaza yapmış gibi bir his verdi değil mi? O yüzden forumda diyorum, bu şekilde ufak bir dokunuş bile büyük sarsıntı verir. Bir de gerçek kaza olarak empati yapsalar, ne kadar şiddete maruz kalacaklarını kestiremezler.

Aynen öyle. Ben de bir keresinde geri geri giderken dalgınlıkla boş vitese atmıştım arabayı. Tabi boşa alınca park sensörü devreden çıktı, ben saf gibi park sensörünün uyarısını beklerken araba o anki hızıyla aktı aktı arkadaki clio'ya bodoslama girdim. Çarpma anında hızım olsa olsa 10 km/h ya vardır ya yoktur. Çıkan sesten ve sarsıntıdan dedim ahanda tampon, bagaj, stoplar gitti herşey. İndim baktım sadece plakalıklarımız düşmüş

Forumdaki "düşük hızda kemere gerek yok", "direksiyonu tutarım", "en fazla 60'la falan kaza yaparım, ne olacak ki" vs. tarzı takılanlara aslında olayın ciddiyetini anlamaları açısından şu testi uygulamak lazım. Videoda iddia edilen doğruysa İsveç'te ehliyet alacak her adaya uygulanıyormuş bu test. Hız sadece 4,5 mph (~7 km/h).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 27 Mayıs 2013; 17:20:29 >

• Seneler önce yine bir abimiz, yine bir kamyona arkadan çarpıyor ancak çok hızlı değil. Kemeri olmadığı için başını direksiyona vurmuş. Neyse, inmiş bakmış arabaya, ne oldu ya filan derken, bir kaç dakika sonra beyin kanamasından vefat etmişti.

Bende uykudan uyanır uyanmaz, geç kaldım bir yere yetişmeliyim diye kapalı pazardaki aracıma bindim. Geri geri gelirken kolona tosladım. Ancak çok yavaştım. Bende sizin gibi o şiddete maruz kalarak, "Ahanda gitti tampon" dedim. İndim baktım, en ufak bir çizik bile yoktu.

Güya otobanda, 120km veya 150km/h yaparken, araç bize öyle bir güven veriyor ki, sanki bir yere vursam burnum kanamayacakmış gibi bir güven veriyor. Vallahi hala aklımda, Passat aracı ile 160km/h civarında otobanda kaza yapan öğretmenler vardı. Hepsi de rahmetli oldu, Passat'ın motoru yola fırlamıştı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.