Şimdi Ara

uf ya napıcam ben

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar malum okullar kapandı.herkes tatile çıktı.bizim evde pc vr gece gündüz silkroad fm oynuyorum dışarı çıkmıyorum pek ama.bugün rsmimi çektim tipim kaymış gerçektende dışarıdada kimse yok gezecek tatilede yollamıyor babamlar not ortalamam 4.35 olmama rağmen biyere gidemiyruum hakmı yani bi şimdi.sınıfta kalan arkadaşlarımız ne güsel gidiolar bodruma modruma biz evden bile dışarı çıkamıos yaw.napıcam bilmiyoum beyin ölümüm pc başında gerçekleşcek galiba bu yaz

edit: lise1e gidiorum anadolu li,sesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbistanlibaris -- 30 Haziran 2007; 16:34:25 >

i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
  • ne bilim gücüme gidiyo yani.adamlar hayatlarını yaşıyolar.biz fazlada zengin değiliz ama yani bni tatile yollayacak kadar iyi durumları ama neden böle bişey yapıyolar anlamıyorum bbmlar
    i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
  • annemle babamda bi cins benim ha..geçen sene oksde 370puan aldım yolladılar şimdi yollamıyolar

sonra istediğin yere git
    BU NE ŞİMDİ GENE YAA?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne bilim garip bi duygu evde oturmakda biraz sıkıcı gibim
  • bende evde oturuyorum genelde bilgisayar başındayım evden bazen dışarı çıkarım ama haftada 1 kere genelde çocuğunluk böyle okul bitti arkadaşlarımda bilgisayar başında . takma boşver hayat devam ediyor.
  • Kardeşim ailenin maddi durumunda bazı sorunlar olabilir onlarıda düşünmeyi öğren ne güzel bilgisayarın var internetin var yazın çalışmak zorunda olanlarda var şükredeceğin yerde gelip ne yapıyorsun ayıp
  • yaz tatilinin eğlenceli geçmesi için illa bir yerlere tatile gitmene gerek yok ki. çık dışarı takıl kafana göre.yok mu arkadaşların fln 1 gün havuza gidin, istanbul'daysan gökçeada çok güzel mesela sabahtan gidin denizde bütün gün yüzer dönersiniz. bu 3 ayı eğlenceli hale getirmek senin elinde

Orjinalden alıntı: wittgenstein

yaz tatilinin eğlenceli geçmesi için illa bir yerlere tatile gitmene gerek yok ki. çık dışarı takıl kafana göre.yok mu arkadaşların fln 1 gün havuza gidin, istanbul'daysan gökçeada çok güzel mesela sabahtan gidin denizde bütün gün yüzer dönersiniz. bu 3 ayı eğlenceli hale getirmek senin elinde

bencede
    "...Satılmışlığın, kahbeliğin, Riyakarlığın, Adiliğin ve Her Çeşit Yabancılaşmanın Karışımı Olan Karanlık Denizin Ortasında, Güneşi Batmayan Bir Ada, Ben Ne Şuralıyım Ne Buralı Adalıyım Adalı. Adam, Ormanlıktır. Dostluk, Yoldaşlık, Mertlik Ormanı. Bütün Adamı Kaplar Erdemin Güneşi, Yirmidört Saat Aydınlatır Adamı. Biz Ada Sakinleri Bilmeyiz KARANLIĞI..." MAHİR ÇAYAN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BarışNet

ben bu yaşıma kadar tatil fln görmedim.. iyi ki de gitmemişim aklım başka yerlere giderdi ders mers takmazdım iyi böyle otur evinde

Hehe sen de bende sayılırsın. 21 yaşındayım ilk kez adam gibi geçen yaz tatil yaptım 1 hafta.

Orjinalden alıntı: ULtraV1olet

Kardeşim ailenin maddi durumunda bazı sorunlar olabilir onlarıda düşünmeyi öğren ne güzel bilgisayarın var internetin var yazın çalışmak zorunda olanlarda var şükredeceğin yerde gelip ne yapıyorsun ayıp

Bence de
  • Bende şu yaşıma kadar adam gibi bir tatile gitmedim ama memnunum hayatımdan. Zaten pc başında oturmak daha çok hoşuma gidiyor. Bende anadolu 1deydim ortalamam 4.50 babam gene vasat diyo orta diyo ne bilim grafikte düşüş var diyo böyle gidersen sonun kötü diyo vs. 4.99 olsa niye 5 değil diyecek onun asıl zoruna giden tüm gün pc başında olup bu kadar başarılı olabilmem biliyom ben biliyom

Orjinalden alıntı: Riqimaru

Bende şu yaşıma kadar adam gibi bir tatile gitmedim ama memnunum hayatımdan. Zaten pc başında oturmak daha çok hoşuma gidiyor. Bende anadolu 1deydim ortalamam 4.50 babam gene vasat diyo orta diyo ne bilim grafikte düşüş var diyo böyle gidersen sonun kötü diyo vs. 4.99 olsa niye 5 değil diyecek onun asıl zoruna giden tüm gün pc başında olup bu kadar başarılı olabilmem biliyom ben biliyom

Bende oks den 478 getirince annemgil neden 500 değil modundaydı.Anlayabiliyorum seni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.