Şimdi Ara

nalet olası üni. transkript vermiyor ne yapıcam ben şimdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biliyorsunuz tüm okullar gerekli prosedürler tamamlandığında söz konusu belgeleri vermekle mükellef. bizimki binbir takla attırırdı her işlemde, 1dk'lık şey için bile 1 hafta bekletirdi ancak bu sefer iyice suyu çıktı işin.(okul kıbrısta, özel bir üniversite)

ben yatay geçiş yaptım bu yıl, 3.sınıfım. geçtiğim okul biran önce transkripti getirmelisin yoksa vizelere giremeyeceksin diyor. okul hiçbir şekilde yatay geçiş için transkript vermiyoruz diyor. 50-60 kişi şu an bu durumdan mağdur.

ne diller döküldü ne ısrarlar edildi yok arkadaş vermiyorlar. suç işliyorlar ancak bu nalet yerde dava açsan yıllar sürüyor. belgeyi almak zorundayız, bir şekilde alacağız da ama nasil? lütfen bi yol gösterin.

iyi forumlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cevap icin sagolun degerlendiriyorum, her turlu oneriye acigiz lutfen yardim..

• önce öğrenci işlerini bir sözlü tehdit et, benim ailem hukuk açısından geniştir, bu iş burada böyle kalmaz, sizde bu yükün altında kalırsınız gibi. Yemezlerse, genel sekreterliğe durumu bildiren bir dilekçe yaz, dilekçende de belirt, 3 gün içerisinde gereken belge verilmediği veya verilmeme sebebi tarafıma resmi olarak bildirilmediği takdirde maddi manevi tazminat hakkım saklı olmak koşulu ile yasal haklarımı kullanacağımı bildiririm, diye. Sonrasında hala bir cevap gelmezse, noterden ihtarname çektir. Benzer ifadeyi ihtarnamede de belirt.

Vakıf üniversitesi mezunuyum, okula olan borcumdan dolayı sistemimi kapatmışlardı ve final notlarımı göremiyordum, haliyle bütünleme hakkım gasp ediliyordu. Dilekçe yazdım, elden teslim ettim genel sekreterliğe. 15 dk sonra arandım, genel sekreterle birebir görüştüm. Sistemimi açtılar. Özellikle vakıf üniversitelerinde bu durum çok sık oluyor, sürekli öğrenciyi sıkıştırıyorlar. Zaten öğrenci işlerinin bir şey bildiği yok, sadece olmaz demeyi biliyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SejanRuby

önce öğrenci işlerini bir sözlü tehdit et, benim ailem hukuk açısından geniştir, bu iş burada böyle kalmaz, sizde bu yükün altında kalırsınız gibi. Yemezlerse, genel sekreterliğe durumu bildiren bir dilekçe yaz, dilekçende de belirt, 3 gün içerisinde gereken belge verilmediği veya verilmeme sebebi tarafıma resmi olarak bildirilmediği takdirde maddi manevi tazminat hakkım saklı olmak koşulu ile yasal haklarımı kullanacağımı bildiririm, diye. Sonrasında hala bir cevap gelmezse, noterden ihtarname çektir. Benzer ifadeyi ihtarnamede de belirt.

Vakıf üniversitesi mezunuyum, okula olan borcumdan dolayı sistemimi kapatmışlardı ve final notlarımı göremiyordum, haliyle bütünleme hakkım gasp ediliyordu. Dilekçe yazdım, elden teslim ettim genel sekreterliğe. 15 dk sonra arandım, genel sekreterle birebir görüştüm. Sistemimi açtılar. Özellikle vakıf üniversitelerinde bu durum çok sık oluyor, sürekli öğrenciyi sıkıştırıyorlar. Zaten öğrenci işlerinin bir şey bildiği yok, sadece olmaz demeyi biliyorlar.

sağolun hocam ne guzel yazmissiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.