Şimdi Ara

UEFA KUPASI SENEYE KESİNLİKLE BEŞİKTAŞINDIR!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaslar seneye uefa kupasını kazanacağız...(bu sene katılabilirsek)
    Quaresma simao guti fernandez almeida forlan ve yeni gelecek kaliteli stoperler bekler....iyi bir teknik direktörle uefa kupasını almamamız icin hic bir neden yok...
    bu sene porto ya bakıyorum bizden tek fazla noktaları disiplin ve devamlılık eğer bunu seneye biz de basarabilirsek en kötü final oynarız..demedi demeyin seneye bu konuyu hort yaparsınız....yeterki kendimize güvenelim..

bu sene iyiki ilk 2 ye giremedik cünkü sampiyonlar liginde cok üst düzey takım var basarı icin uefa sart...

UEFA KUPASI SENEYE KESİNLİKLE BEŞİKTAŞINDIR!!

• Brandnew'un fake uyeligi bulundu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

hayırdır arkadasım ne gülüyosun bir sorun mu var???
    komik mi buldun??
    daha önce oldukça mütevazi bir kadroyla çeyrek final oynadık süper bir kadro kurduk bu kadroyla neden kupayı almayalım??alan takımlar cok mu iyi??
    bu sezon porto alacak kupayı portoyuda gördük deplasmanda elimizden zor kurtuldular...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vatansever_kartal

quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

hayırdır arkadasım ne gülüyosun bir sorun mu var???
    komik mi buldun??
    daha önce oldukça mütevazi bir kadroyla çeyrek final oynadık süper bir kadro kurduk bu kadroyla neden kupayı almayalım??alan takımlar cok mu iyi??
    bu sezon porto alacak kupayı portoyuda gördük deplasmanda elimizden zor kurtuldular...

Bu senede aynı şeyler söylendi sonuç hüsran. O yüzden az konuşup çok icraat göstermek en iyisi. ;)

• di mi yani. kadro yıldızlarla doluysa, kesin alırsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

di mi yani. kadro yıldızlarla doluysa, kesin alırsınız..

fenerli arkadaslarıda hic anlamıyorum..lig kupası her sene düzenleniyor bu sene alamazlarsa seneye alırlar ne kadar üstüne düsüyorlar..
    ben artık türkiye kupalarından sıkıldım uluslararası bir basrı istiyorum tüm dünya bizi konussun istiyorum bunu basaracaağımızada yürekten inanıyorum
    yeterki defansımızı düzeltelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yildizlarla olmaz bu iş takim oyunu lazim
  • şampiyonluk mücadelesinde fb'nin rakibini desteklemek bana büyük bir zevk ve keyif verir şahsen orası ayrı ama uefa öyle kolay değil yine uçmayın.
  • Siz bu gazla seneye Uefa sonraki sene Şampiyonlar ligi sonraki senede Dünya kupasını müzenize götürürsünüz.
  • Yalnız çok ironik Katılabilirsek alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osho__

Siz bu gazla seneye Uefa sonraki sene Şampiyonlar ligi sonraki senede Dünya kupasını müzenize götürürsünüz.

Dunya kupasi kastirir biraz panpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

quote:

Orijinalden alıntı: Osho__

Siz bu gazla seneye Uefa sonraki sene Şampiyonlar ligi sonraki senede Dünya kupasını müzenize götürürsünüz.

Dunya kupasi kastirir biraz panpa

Ne olcak panpa olmadı bizim 11'ide göndeririz 22 kişi çıkarız sahaya önemli olan Beşiktaş
  • yapma bunu, yapma bunu
  • Zor ötesi bir olay bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: soho

şampiyonluk mücadelesinde fb'nin rakibini desteklemek bana büyük bir zevk ve keyif verir şahsen orası ayrı ama uefa öyle kolay değil yine uçmayın.

kendi takımımı desteklemek varken , FB'nin rakibini desteklemek öyle her taraftara nasip olmaz , devam soho!
  • hayaletmek bile güzel. asıl güzel olan bu hayali dillendirebilme cesareti gösterebilecek tek takım olma bile güzel. evet şartlar müsait. sadece takım futbolunu çok iyi oynamamız gerekiyor. Şu takımını güzel bir ahenk içinde takım futbolunu oynadığını düşününce hayallerin gerçekleşmesini istemek doğal hakkımız bence.
  • Sübhanallah kardeş ibretlik paylaşım.
  • Seneye uefa'yı alıyoruz, kesin yani herhalde galiba sanırsam.
  • Beyler şu Kupa kelimesini yazıp durmayın sağda solda!

Kinaye mi yapıyorsunuz napıyorsunuz anlamıyorum!

Alan var alamayan var, gören var göremeyen var!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.