Şimdi Ara

UEFA geneli yabancı sınırı hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence UEFA bir kural alıp bütün liglerdeki yabancı sınırını eşit yapmalı.İspanya'da da İngiltere'de de Almanya'da da aynı sınır olmalı.

İspanya'da AB dışı 3 oyuncu sınırı var.İngiltere'de İngiltere'de yetişmiş 8 oyuncu istiyor.Almanya 12 Alman 8 tane altyapıda yetişmiş oyuncu istiyor.

İngiltere altyapısına bak birde Almanya altyapısına bak.İspanya da durum daha karışık.2 takım dışında(bu seneyi sayma) ligde Real ve Barca'ya kafa tutacak takım yok.

Aynı durum CL için de geçerli.Biz yabancı sınırı yüzünden yatırım yapamıyoruz bu yüzden baş edemiyoruz bu adamlarla.Fakat İngiltere'de Arsenal Chelsea gibi takımlarda 5 6 tane İngiliz var.Onlarda Terry Cahill Cole gibi gedikliler.Arsenal'de durum daha vasat.Adamlar geçen maça çıktılar 18 de İngiliz yok.

Bu takımlarla bu salak saçma kurallar ile başa çıkamayız.Porto ve Dortmund örneği var.Adamlar yetiştiriyor.Çünkü sınır yok.Sende sınır olmasa Lucas'a kafadan 20 maç şans verirsin.En azından yedekten girer.Şimdi o şansında olmuyor.

UEFA neden buna bir düzenleme getirmiyor anlamıyorum.

• çok haklısın. uefa el atmalı bu duruma
  • gs uefayı aldığında sınırsız mıydı?
    bu kural yeni mi geldi?
    sınırı yeni mi öğrendiniz?
    ünal ortaya bir laf atıyor gsliler hayallare dalıp peşinden koşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

gs uefayı aldığında sınırsız mıydı?
    bu kural yeni mi geldi?

Bu sınır ile geçen bilmem kaç senemizde UEFA KUPASI ve SÜPER KUPADAN başka kupa VAR MI?
  • Yabancı sınırı çatırdayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim yönetim bu tür konularda çok etkisiz.
    Aslında üzerinden gidebileceği birkaç yol var.Fakat bunları uzun uzadıya yazmak lazım.Bir iki satırlık şey değil.
    AB pasaportu davasında mahkeme yapılan başvuruya hala olumlu/olumsuz bir cevap vermediği için kulüp maddi zarara uğrayabileceği gerekçesi ile AB mahkemelerine başvurabilir.Böyle bir hakkı var şuan.8 aylık azami süre de geçti...
    Bizim yönetimde kim başvuracak mahkemeye ühü?
  • quote:

bu kural yeni mi geldi?

O zaman endüstriyel futbol diye bir terim var mıydı?

Ayrıca "ünal" babanızın oğlu mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bu kural yeni mi geldi?

Ulan iyiki o sınırlı kadro ile uefa ve super kupa aldık ha. Onu alan biz, sınırı savunan siz.
    Kardeşim, 15 sene geçti üzerinden. Eğer ki o sınır olmasa belkide devam edicekti avrupada başarılar.
    Bizim başarımız demek turkiye den daha fazla takımında direk yada eleme ile avrupaya katılması demek.
    Bu sınırın kimseye yararı yok. Hala sırf bize karşıt olmak için savunmayın ya !
  • Hemen mail atıyorum UEFA'ya.
  • 2006 da neredeydiniz diye sorarlar adama.Geçiniz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi de bu ulkeler ab ulkesi dogal olarak sinir olmaz. zaten ab ulkeleri tek bayrak altinda toplanmislar. bunu cesitli ulkelerin federasyonlari izin veriyor boyle bir seye izin veriyor diye algilamayin bu cok cok yanlis bir sey cunku. ab uyesi ulke vatandaslari futbolcu olmasa da diger ab ulkelerinin calisma sartlarindan yararlanabiliyor. bizim futbolcularimiz da ab ulkelerinde yabanc sayiliyor ayrica. o zaman ab ulkesi futbolcularin bizim ulkemizde yerli sayilmasi ne kadar dogru hatta mantikli diyeyim? biz ab uyesi bir ulke degiliz hatta sirada bile beklemiyoruz. bu olay futbolu cok asar. bir suru dinamig etkiler. cunku sen futbolcuyu yerli sayarsan turkiyede siradan bir ab vatandasi gelip bizim ulkemizde calisabilir dahasi bir baska turkiye vatandasi cikip bunlari one surup ab ulkesinde calisma izni almaya basvurabilir. bunlara izin verilir mi saniyorsunuz siz? bu isin icinde bir suru siyaset politika giriyor. degil galatasaray isterse butun sampiyonlar ligin sampiyonu takimlari basvursun olumsuz cevap alirlar. cunku en basta dedigim gibi bu olay her seyi ve herkesi etkileyen bir sey. futbolcu diye ayrimcilk yapilamaz.

ayrica bu konuda gidin yonetiminizi suclayin artik arkadaslar. ben profesyonel olarak futbolun icinde degilim ama iki uc sene once galatasarali arkadasimla futbol tartisirken onunla da yabanci sinirini tartsiyorduk. ben ozetle kalecinn yabanci olmasi kotu demistik o da forvet hattimiz hatti yerli hir sey olmaz diyordu. simdi sunu diyecegim ben ve o arkadasim da futbolun icinde degiliz. taraftariz. ee biz bunu tartisip konusurken akil etmisiz o zaman da koskoca isi galaasaray ve futbol takimini yoneten zaatlar nasil akil edememis? yani bu karar zamanla iptal olur yok degisir soyledir boylrdir diye sallanip profesyonel olmaya calismak diger yandan nedir? bu forumdaki gs taraftari sinira da play off a da sizin yonetimizfen daha karsi daha sert karsi cikmislardir. ee peki bunlar olurken bunlar zamaninda itiraz olmadan kabul ediliren; bakin itiraz bile olmadan kabul edilirken diyorum, sizin yonetiminiz nerede idi?

sizler taraftar olarak karsi cikabilirsiniz bakin ben de sinira karsiyim. sinirsiza da karsiyim ama duzgu ideal modern bir duzenleme gelmesini ben de isterim. ama hala bunu fenerbahceye besiktasa yikip gs nin onunu kesiyorlar diye lanse etmek bence yanlis. sikeye ekonomi krizlere girmeden sunu diyecegim sekizijci olan gs bir dahaki sezon sampiyon oldu sonraki sene kotu futbol ile yine sampiyon oldu. fb salak puanlar kaybetmese idi belki fb olurdu ama olamadi. sonraki sene ise fb oldu sampiyon. gs taraftalari yeniden yapilanmis yeni yonetim ve fatih terim ile sekinci bitirilen sesondan sonraki yil sampiyonluk beklemiyordu bir kismi ama oldular sonraki yilda oldular. ee bu kural gs superb gidiyor hadi onu keselim diye dun gelmedi. gecen ay hatta yilda gelmedi. hatta gecen yildan onceki yilda gelmedi. bu kural zAten siz daha terim ile basarili olmaya baslamazken geldi. o zaman da bir allahin kulu cikip konusmuyordu boyle. hatta sanirim terim in ikinci yilinda da konusulmamisti. terim ikinci defa sampiyon olunca ama durum degisti birden. 180 derece degisti hem de. bu bence cok yanlis. bunu fb bjk ye sorumlu tutmak daha da yanlis. zaten en son fb cogunluktan yana olacaz dedi bjk nin rizasi ile bes arti uc geldi. yoksa arti uc de yoktu. ama diyorum yani su olay zincirlrine bakarsak suclamaniz herkes ve her seyden once yonetiminiz. cunku yonetiminiz de ikili oynadi. kotu bir gs aldilar ne olacagi belirsiz gs aldlilsr. gs yi kusursuz sekilde toplayacak isimleri koydular basa duzluge cikinca da bu isimleri uzaklastirdlar kendilerinden. onlari siz de belki bilirsiniz belki bilmezsiniz ama girip yazip ic islerinizi bos bir tartisma cikartacak degilm..

• UEFA yıkılcak beyler bütün kurallar of olacak boş verin keyfinize bakın

http://s7.directupload.net/images/130828/n755eaov.swf
  • Uefa nin turkiyedeki yabanci sinirindan ve mevcut yonetimle olan sikintisi konusuluyor kisa zamanda olmasa bile sike surecinden sonra istedigimiz olur fb ve bjk ye kalirsa bu is avrupada hicbirsey yapamayiz adamlar gala dusmanligi yuzunden kendi topuklarina sıkıyor

• hala yok biz planımızı buna göre yaptık yok daha önce neden karşı çıktınız diyenler var yav

önce bu kafaların değişmesi lazım yabancı sınırı falan kolay işler. adamların ne ülke puanından haberi var, ne ulusal başarıdan, ne bilmemneden. kime neyi anlatmaya çalışıyoruz ki. bu zihniyetteki adamlara Galatasaray mı CLde final oynasın istersin yoksa olimpiakos mu desen gider yunan takımını tutarlar. kafa o kadar çünkü.

hiç biri de demez, ulan 2 sene avrupaya gidemicez, ülke puanı yerlerde sürünecek, bari bu adamlar başarılı olsa da biraz daha az düşse ülke puanı.

gerçi bırakın yav ne anlatıyoruz ki, bunların içtiğinin aynından biz de içelim en azından ülke olarak kafa güzel dolanırız ortalarda ne dert ne tasa

• Milli takimi clde gruplara koy herhangi bir gruptan cikamaz.

Adamlar hakli yabanci siniri olmasa Galatasaray ligi domine eder buranin bayerni olur ben bu yuzden elestiremem ama Turk futbolu icin demeleri ikiyuzluluk bunun icin elestiririm sikeci, irkci, ikiyuzlu kluplerimiz ve buna canak tutan federasyonumuz var

• Siz zannediyorsunuz ki bu sinir sizin basariniza engel olacak.
    Hayir.
    Fatih Terim'in gidisi ile zaten Avrupa'da basarili olacaginizi hic zannetmiyorum. Umarim yanilirim ama durum bunu gosteriyor.
    6 yabanci varken geri kalan 5 Turk'ten maksimum verimi alan kendisiydi.Mancini ile hic sansiniz yok
  • Uefa bunu yapsa ingiltere ispanya almanya takımları organizasyonlardan çekilir yeni bir kurum kurulur.Uefanın yemez yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blonde

Siz zannediyorsunuz ki bu sinir sizin basariniza engel olacak.
    Hayir.
    Fatih Terim'in gidisi ile zaten Avrupa'da basarili olacaginizi hic zannetmiyorum. Umarim yanilirim ama durum bunu gosteriyor.
    6 yabanci varken geri kalan 5 Turk'ten maksimum verimi alan kendisiydi.Mancini ile hic sansiniz yok

mesajı okuyunca beynim yandı. önce sınırın başarımıza engel olmayacağını söylemişsin, sonra Türklerden verim alamayacağımızdan başarısız olacağımızı söylemişsin.
  • AB'ye girmiş olsak nasıl bir sınır bulurdu YD acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blonde

Siz zannediyorsunuz ki bu sinir sizin basariniza engel olacak.
    Hayir.

mesajı okuyunca beynim yandı. önce sınırın başarımıza engel olmayacağını söylemişsin, sonra Türklerden verim alamayacağımızdan başarısız olacağımızı söylemişsin.

Demek istediğim yabancı sınırı abarttığınız kadar büyük bir sorun değil. Kaç tane yabancı aldınız devrede Telles harici katkı yapan yok.
    Kabul edin, Terim harici elle tutulur bir başarınız yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.