Şimdi Ara

UEFA, F.Bahçe ve G.Saray'ı unuttu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • UEFA'nın resmi internet sitesinde ilginç bir detay ortaya çıktı. Siteye girip yeni üye olmak isteyenlere sorulan bir kaç sorunun içinde hangi takımı desteklendiği de soruluyor.

Bu bölümde "Hangi Avrupa kulübünü veya kulüplerini destekliyorsunuz?" şeklindeki soruya listeden takım seçmek istenildiği belirtildiğinde ülke seçilmesi gerekiyor.

Ülke seçimi Türkiye olarak yapıldığında ise listede Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor, Gaziantepspor takımları çıkıyor. Bu takımların arasında Galatasaray ve Fenerbahçe'nin olmaması dikkat çekiyor.

UEFA, F.Bahçe ve G.Saray'ı unuttu

• İstanbul'ya doğmuş büyümüş olanların gözünde Siirt, Batman, Bitlis şehirleri ne anlam ifade ediyorsa, UEFA'da bize o gözle bakıyor. Biz dev aynasında sanıyoruz ya bazen kendimizi, acınası halimiz su yüzüne çıkıyor tam o anlarda.
  • Link atabilirmisin ? hocam.
  • Göztepe neden yok ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucha

İstanbul'ya doğmuş büyümüş olanların gözünde Siirt, Batman, Bitlis şehirleri ne anlam ifade ediyorsa, UEFA'da bize o gözle bakıyor. Biz dev aynasında sanıyoruz ya bazen kendimizi, acınası halimiz su yüzüne çıkıyor tam o anlarda.

biraz garip olmuş çünkü iyi okursan bursa trabzon fln var :) bu tip mevzular bakış açısıyla olmuyor hata ile olur.sonuçta verilere göre listeler oluyor adamlarda.uefanin kapı görevlisine sorsalar haklısın derdim onlar bilmeyebilir :) bende romanyadaki her takımı bilmeyebilirim ama böyle bir ışte listeden teyitle eklersin olur biter.okadar abartılacak birşey değil.ve emin ol uefadaki elemanların alayı gs yide feneride iyi biliyordur :) 15- 20 sene önce bizi sallamazlardi doğru, hakemlerin bizlere yaptıklarını yaşı yetenler iyi bilir.artık bu mevzular sıfıra indi.okadarda kötü durumda değiliz yani.hele Su şike mevzusinda uefa tıkandı ya dahada bisi demiyorum :) 15 sene önce olsa alayimizi atarlardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiye'dir Beşiktaş!
  • Benim anlamadığım Gaziantepspor niye var? O var hadi Göztepe Eskişehir falan niye yok?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene Avrupa'da olan takımlarımız
  • Güncellememişler sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Benim anlamadığım Gaziantepspor niye var? O var hadi Göztepe Eskişehir falan niye yok?

UEFA listesinde onlardan üstte olduğu için olmuş olabilir mesela
  • Geçen sene Avrupa'da yer alan takımlarımız.Zaten involved denmiş sonrasında in yazıp UEFA organizasyonlarını yazmışlar.

Güncellememişler listeyi sadece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.