Şimdi Ara

UE-32EH5000 Samsung Led Tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsungun şnce cerceveli ama kalın kasalı ortaaltı segmentındeki 50hz olup usbden dts dahıl medya ozellegı bulunan bir lcd tvdı.Kutusuna aldanmayın led aydınlatmalı lcd tvdır.EH lcd tv ES led tv
  • Samsung u arayıp öğrendim ekran panel led teknolojisi ama kasa olarak kalın lcd kalınlığında dendi.
  • An itibariyle İstanbul Bilişim'den Samsung Türkiye garantili olarak 754.-TL ( tek çekim ) almış bulunuyorum. Üstelik kargo, askı aparatı ve hdmi kablo ve kurulum fiyata dahil. Yarın gidip kurulumu yapacaklar.

Yatalak babam odasında seyredecek bence ideal bir televizyon.

Bilgi aktarayım; 50 Hz veya 100 - 200 Hz olaylarına takılmayın boş yere. Kendi evimde 50 ve 200 Hz televizyon var.
    Hz farkının en iyi hissedileceği durum için ekranda kayan yazıların takılıp takılmaması derler ama ister 50 Hz ister 200 Hz olsun bir fark yok. 50Hz'de 200Hz'de aynı HD alıcıya bağladım ama fark yok. Takılmayın Hz olayına

En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır...
    Mustafa Kemal Atatürk
  • arkadaşlar slm bu tvnin 50inç modeli UE50ES5500 vatanda var ama başka yerde göremiyorum neden acaba google bile zor buluyor acaba isimmi farklı ... bilenler tv hakkındada fikir verirlerse sevinirim bu tv almayı düşünüyorum

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.