Şimdi Ara

UDYR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşin erbabı bir arkadaşım udyr'ın skill kullanımı hakkında bilgi verebilir mi ? Combosu nasıl olmalı. Sadece jungle oynuyorum udyr ile ganklarım etkili oluyor stun sağolsun ama tflerde combo yapmak konusunda zorluk çekiyorum. Tam olarak neyi ne zaman kullanacağımı birisi açıklarsa çok iyi olur

• bear +tiger+bird unttum :D+turtle
  • her alex ichi izleyen almasın fazla iyi bir hero degil onun yerine degişik şeyler tercih edilebilir
  • Udyr combo isimi altında birçok video bulunmakta youtube sitesinde oralardan bak çok yararlı olur.İyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terrut

her alex ichi izleyen almasın fazla iyi bir hero degil onun yerine degişik şeyler tercih edilebilir

Susuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BSG -- 25 Ağustos 2012; 23:37:11 >
  • Alex ichle ne alaka. Neyse junglede bird turtle gelince açıcaksın canın düşmez bile. Bearıda sadece ganglerde kullanıcaksın.
  • tf de ayı skillini açıp rakip adc'ye doğru yardırıyorum gerisi duruma göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

her alex ichi izleyen almasın fazla iyi bir hero degil onun yerine degişik şeyler tercih edilebilir

UDYR YARDIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

quote:

Susuyorum

+1 benden sana bir şey demiyorum. bende aynen adcye doğru yardırıyorum bearla ya da bizim adcyi korumaya çalışıyorum
  • quote:

sen bi shut up kanka
  • skill dağılımı olarak sıra şöyle r+w+e+q
    gank atarken bear stan la gir sonra phoenix e geç sonra turtle bide sürekli stan değiştir ekstra att.speed kazanırsın.
    pratik edersen oldukça iyi jungler.

bu buildi öneririm
    http://www.solomid.net/guides.php?g=18634

edit:

team fightlarda bir nevi tanksın carrylere odaklan seri stunlar ile onları zaten çok kolay durdurabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norton_E -- 26 Ağustos 2012; 4:20:14 >
  • late game de iyi bir hero değil çünkü carryi durdurcak hiçbir skili yok.İleri late game de bazen carryler çok güçlü oluyor,ki olmak zorunda.Yaklaştığın anda 500-500 vuruyorlar 1 saniye stun bile iş görmüyor.Tabi yaklaşabilirsen.Bazen carryyi fightın dışında tutup diğerlerine dalmak daha mantıklı olabiliyor,mesela 4-5 saniye gibi carry gelmediği zaman siz bu sırada tankı yada supportu indirebilirsiniz fırsat olursa.Udyr combolu falan filan ama bi saatten sonra anca aura master oluyor support itemleriyle filan.
  • butun udyr ciler toplanmis bencede o kadar iyi bir hero deil yada ben oynamayi beceremedim bence bosuna ip kaybi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi bir solotop ( ve jungle) skill kombosu değişir ben bear açıp stun sonra tiger açıp bam güm vuruyorum adam stundan çıktığında saldırmaya devam ederse q spame devam kaçarsa e skilliyle saldırmaya devam et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • udyr de rune seçimi çok önemli.Oddone'ın kullandıklarına bakarsan senin için yararlı olucaktır.Gank durumunda tabiki öncelik bear formuyla rakibi stunlamakta.
  • Udyr iyi güzel hoş herodur fakat oyun çok çok uzadığında gap closer skilli olmadığı için biraz zayıf kalıyor.Fakat oyunu kolayca domine ettirebilir ve erken bitmesine sebep olabilir.
  • evet oyun uzadıkça etkiside azalıyor. Teşekkür ettim yardımlar için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.