Şimdi Ara

Udyr ile oyun taşıyabiliriyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rankeda başlarken 10 maçın 7sinde udyr oynadım. Lanede 1 defa Fizze karşı kaybettim ama Tfler başlayınca hep topladım. Her maç kastım hatta kurdele bile aldım 2 defa (bu aralar kolay oldu biliyorum). Dk 25ten sonra her tfde rakiplerin canını tek başıma %50-60 civarına indiriyorum hatta adc ve apcyi kesiyorum. Yok ama tfleri kaybediyoruz adamlar sürekli tek başlarına uzaklaşıp ölüyorlar adamlar kasılıyor sonra bende etkisi kalıyorum. İşaret atıyorum adamlara kaçın diye 3v1 yakalanıp ölüyorlar sonra sen niye adamların peşinden gelmedin diye laf yiyorum. Geriye düşmüşken adamlara kule altından çıkmayın diyorum 1 kişi onları yemliyor adamların peşine gidip ölüyorlar hasar bile veremeden. Diyeceksiniz sen nasıl hep mid gittin diye sekizinde first pick bendim . Birinde bot pre girmiştik alt lanede ezdik ama diğerleri yüzünden yenildik yine.

Evet qq oldu yine. serveri belirtmeye gerek duymadım.
    http://www.lolking.net/summoner/euw/22952126#history/1121053653

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 19 Ekim 2013; 20:50:15 >

• Başlıkta Soru[Devrik] var , içerikte olay anlatımı , finaldede Lolking history linki ...

Ne dememizi bekliyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Başlıkta Soru[Devrik] var , içerikte olay anlatımı , finaldede Lolking history linki ...

"finalde de" olacak hydrogena kardeşim. iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

Başlıkta Soru[Devrik] var , içerikte olay anlatımı , finaldede Lolking history linki ...

"finalde de" olacak hydrogena kardeşim. iyi forumlar

Sevenin çok biliyorsun.
  • Senin LoL mesjaları niye silinmiyor değişik benim bi 100 oluyo bi 1 oluyo bi 2000 oluyo kafasına göre değişiyo senin hep aynı. Reported
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Senin LoL mesjaları niye silinmiyor değişik benim bi 100 oluyo bi 1 oluyo bi 2000 oluyo kafasına göre değişiyo senin hep aynı. Reported

2 k lol mesajı falan vardır bende 4k değildir
  • Late gamede yaklastirmiyolar udyr i takima

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu soruyu duymamış olayım :(
  • Udyr oyun taşımaz . Mid game sonlarına doğru ve latede çöp udyr yerine vi j4 falan oyna daha rahat taşırsın.

Edit : Bu konuyu sonradan gördüm. "Bu konu"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateBöcek -- 19 Ekim 2013; 21:22:50 >
  • Udyr bence lee sin gibi early game championudur late game'de etkisi baya bi düşüyor.
  • Talon taşirmi ?

• quote:

avatara nasıl gif koyuyorsun panpa . teach me.
  • sana bir doz trick2g izleme reçetesi yaziyorum. bu adami izle udyr oynamaya devam et

• quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

quote:

İstediğin video'yu online Gifmaker sitelerinden , Hızını boyutunu vs çok basit şekilde ayarlayarak istediğin formatta Pc'ne kaydedebilirsin.

• Anını bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. Bu bilgi ile artık evrenin nasıl var olduğunu anlayabilirim
  • quote:

quote:

quote:

İstediğin video'yu online Gifmaker sitelerinden , Hızını boyutunu vs çok basit şekilde ayarlayarak istediğin formatta Pc'ne kaydedebilirsin.

Yok Yok onu demiyorum , foruma koyuyorum gif şeklinde fakat resim olarak çıkıyor gif olarak çıkmıyor ^^

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok Yok onu demiyorum , foruma koyuyorum gif şeklinde fakat resim olarak çıkıyor gif olarak çıkmıyor ^^

Kolay yoldan paint'ten Boyutunu küçültebilirsin.MB olarak fazla geldiği için resim şeklinde.Son olarak formatıyla oynama yapma.

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Senin LoL mesjaları niye silinmiyor değişik benim bi 100 oluyo bi 1 oluyo bi 2000 oluyo kafasına göre değişiyo senin hep aynı. Reported

Harbiden yahu benimde geçenlerde çok yüksekti sonra indi sonra yine çıktı. Nedir bu Lol Mesajı ? Lole atılan mesaj mı ney anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

sana bir doz trick2g izleme reçetesi yaziyorum. bu adami izle udyr oynamaya devam et

Katılıyorum.

Oyuna başlayalı 2 ay oldu önceden uzun yıllar dota oynamışlığım var ve başladığımdan beri düzenli olarak trick reisi izliyorum ve ilk udyr oynadığım zamanlar anam bacım kalmamıştı.Ama Trick2g izleye izleye son zamanlarda udyr'i aynı onun gibi oynamaya başladım.Jungle da udyr ile maça ağırlığımı koyduğumda defalarca maç sonrası friend atıp beraber girelim diyenler oldu , maç sonrası karşı takımdan tebrik edenler vs. oldu.

Ben stream izleyemem yada trick filan uğraşamam diyosan çok yetenekli değilsen udyr ile birşeyler yapabilmen bence zor.Udyr ile karşı ormana ne zaman dalacağın kime hangi buffta counterjungle yapacağın nerde hangi stance leri nasıl kullanacağın vs. stream izleye izleye aklına kazınıyor ve iş yapmaya başlıyorsun.

Ben şahsen rankedda udyr almam , safe pick jungle heroları varken risk almam.Topta işini bilen udyr en kötü lane de eşit gider diye düşünüyorum.

• taşıyan taşıyor kardeşim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.