Şimdi Ara

Katarina ile oyun taşıyabiliriyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rankeda başlarken 10 maçın 7sinde katarina oynadım. Lanede 1 defa Fizze karşı kaybettim ama Tfler başlayınca hep topladım. Her maç kastım hatta kurdele bile aldım 2 defa (bu aralar kolay oldu biliyorum). Dk 25ten sonra her tfde rakiplerin canını tek başıma %50-60 civarına indiriyorum hatta adc ve apcyi kesiyorum. Yok ama tfleri kaybediyoruz adamlar sürekli tek başlarına uzaklaşıp ölüyorlar adamlar kasılıyor sonra bende etkisi kalıyorum. İşaret atıyorum adamlara kaçın diye 3v1 yakalanıp ölüyorlar sonra sen niye adamların peşinden gelmedin diye laf yiyorum. Geriye düşmüşken adamlara kule altından çıkmayın diyorum 1 kişi onları yemliyor adamların peşine gidip ölüyorlar hasar bile veremeden. Diyeceksiniz sen nasıl hep mid gittin diye sekizinde first pick bendim. Birinde bot pre girmiştik alt lanede ezdik ama diğerleri yüzünden yenildik yine.

Evet qq oldu yine. serveri belirtmeye gerek duymadım.
    http://www.lolking.net/summoner/tr/200163#history/52491092

• karşıda usta yi var o darinin qnqası oda teq atcak yakında
  • Karşıda aşırı cc varsa biraz zor olur taşıman katayla. Tf başında ilk sana odaklanarak tüm taşıma planlarını alt üst ederler. Ultine başlar başlamaz cc yağdırırlar üstüne falan. Sıkıntı çıkarır yani. Ama çok hakimsen Katarina' ya cc lerden kaçıp ultinin zamanını iyi ayarlarsan her tf penta atabilecek potansiyeli de yok değil.

Ekleme: Katarina diğer mid lere göre takımına daha çok bağımlı. Takımında illaki cc lü karakter olması gerekiyo. CC ü olmayan bi jungler olduğunda ganklerde sıkıntı yaşanabiliyo. Takımının da iyi olması gerekiyo diğer apc lere göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shateiel -- 19 Ekim 2013; 18:03:43 >
  • Katarina ile bronzedan başka ligde oyun taşıyamazsın gıbı gelıyor cunku ultısı cok rahat counterlanıyor.
  • plata kadar yolun var katarinayla
  • lane de üstun gelebiliyorsan durmadan roamla ve butun killeri kendinde toplamazsan taşırsın.
    Cleanse de oldukça işine yarar zaten silver da mr diye bir olay yok son oyunlarımdan da görüldüğü uzere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tf doğru zamanda girdiğim şekilde taşırsın. ama bir yere kadar tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tflerde zamanlamamı iyi ayarlayıp cclerden kaçınıyorum o konuda sıkıntım yok. Her tfde en az double alıyorum. lanede yeterince önce değilsem bota gidiyorum en az 1 kill veya asist rahatça alıyoruz. supp ward atmıyorsa ward alıyorum gang yememeleri için ama yok taşınmıyor bi yeren sonra olmuyor tflere düzgün girmiyorlar yada tanklayan olmuyor bazen kendimi feda ediyorum. Pingden anlayan yok en büyük sorunum bu.
  • ultini bozdurmazsan ve sağlam farm yaparsan taşırsın
  • Katarinayla 41/33 bi w/l m var ve katarina mainim gayet oyunu taşıyabiliyo çok OP pasifi sayesidne mobilitysi fazla olan champ eğer çok iyisen ccsi olan laneleri bile ezebiliyorum (syndra,lissandra,malzahar). Herkes bilmez herkes çöp sanar ultisi counterlandığı için ama katarinayı iyi kullandığın zaman karşı takımın kabusu olursun ;) challanger oyunlarda hatta turnuvalarda bile pickleniyo.örnek:scarra <3 ben o adamın streamleriyle büyüyp katarinayı kaptım :D
  • Hayır. Ahri oyna. Free win.
  • Baseden her ayrıldığında yanında en az 2 ward olsun.Tflere en son gir.Bunun şöyle bir faydası var rakipler cc lerini sana sakladığı için takımın tf de 4 kişi kalsa bile daha az zorlanacaktır (çok geride olmadığınızı varsayıyorum) ve eninde sonunda karşı takımın o cc leri kullanılmak zorunda kalınıcak,sonra gir içeri q+e+w at burda da bir ikic cc harcarsın çünkü tr serverıda herkes katarina içeri girdiğinde instant ulti atıcak sanıyor sonra bas ultini geç.
  • gold 5'im taşıyorum plat'a kadar yolu var ama takımın picklettirmiyor genelde katarina alma ultisi counterlanıyor felan diye
  • Bronze liglerde rahat taşırsın fakat işi bilen bi adam katarinanın karşısına bol cc'li championlar seçer nefes bile aldırmaz sana.
  • Ranked tercih etmem normal gamede takımlara bağlı 5 counter yediğim oyundan kill vermeden canlı çıktım. En son pick olman ve karşıda hiç counter olmaması gerekir ki zor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 19 Ekim 2013; 18:47:24 >
  • ultisi çok rahat dodge leniyor taşıyamazsın
  • karşıma fiddle geldi artistlendi oyunun 30.dakkalarında quadra attım aktım sonuç olarak yenildik
  • Ranz kullanıcısına yanıt
    Ben yapınca surrender veriyorlar genelde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15Yasindayim

gold 5'im taşıyorum plat'a kadar yolu var ama takımın picklettirmiyor genelde katarina alma ultisi counterlanıyor felan diye

Doğruyu söylüyor adamlar
  • Katarina mükemmel bir hero fakat bir çok hero stun slince gibi bir çok özelliğe sahip özellikle yeni çıkan herolar. Dolayısıyla yüksek elolarda katarina oynamak çok zorlaşıyor, çünkü ultisi olmadan kata bir hiç demek istiyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.