Şimdi Ara

Udyr Hiç Bişey (!) (Utanç İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet biraz önceki oyunumdan bir kare tabikide bu konuşulanları görünce direk çıktım oyundan udyr tankmış yani ad veya ap değilmiş ondan sonra udyrın ad veya ap olup olmadığını bilmeden locklayan adammı dersiniz ne derseniz diyin
    (altın 5 im eşleştiğim adamlar böyleyse ..)

-udyr ap miydi ad mi (lockladıktan sonra soruyor)

-udyr tank , hiçbişey yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadoWDeadly -- 24 Ekim 2013; 20:12:12 >

• sence udyr nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tank o hiçbişey yani imza einstein
  • Evet hiçbir işe yaramıyor ne stunu var ne hasarı tam çöp

()

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hecarimin E'si kulelerede vurabiliyor

• keşke nickin belli olmasaymış. bir çok kişinin ban listesine de girebilirsin.

kimse gold 5 iken seçtiği karakterin hesabını vermek ya da rehberini yazmak zorunda değil. solo teemoyu tasvip etmem ya da benim için uygun değildir ama orman udyr seçene laf etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyuıtyuı -- 24 Ekim 2013; 20:03:51 >
  • Udyr support, problem?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ruh diye bir şey yoktur.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurby

keşke nickin belli olmasaymış. bir çok kişinin ban listesine de girebilirsin.

kimse gold 5 iken seçtiği karakterin hesabını vermek ya da rehberini yazmak zorunda değil. solo teemoyu tasvip etmem ya da benim için uygun değildir ama orman udyr seçene laf etmem.

dostum cok yanlış gelmişsin udyra bişey demedim adamın yazdıklarını eleştirdim yoksa orman udyr veya solo udyr baya iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurby

keşke nickin belli olmasaymış. bir çok kişinin ban listesine de girebilirsin.

http://www.lolking.net/summoner/tr/750266#history

Son 10 oyununun en iyisi 6/7/13 bitmiş, en kötüyü söylemek bile istemiyorum o kadar kötü.

• aklı olan tr'ye girmez
  • karşı adam gibi udyr oynayan var ise daha pek galibiyet alamadım udyr'a karşı
  • Normal game anladığım kadarıyla.Yeni almış anlaşılan.İlk önce Custom yada AI ye karşı girse daha iyi olurmuş sanki.

• Abi o trolleme yönetimidir seçtiğin heroyu ad mi ap mi diye sorarsın insanlar korkar falan hiç mi görmediniz
  • Udyr halkın kendi kendisini yönetmesine denir .
  • ShadoWDeadly kullanıcısına yanıt
    tank kasarken genelde ap ya da ad ön plana çıkmaz. zırh, direnç, can üzerine gidilir. muhabbetin öncesi var mı bilemem ama soru da garip kaçmış cevap kadar.
  • udyr insanın kendisine yakışanı giymesidir beyler
  • Ağlıyorum delice, elimde boş bi şişe
  • Jinx i ağlatan sayılı junglelardan

• quote:

Orijinalden alıntı: Hi im Samu

Normal game anladığım kadarıyla.Yeni almış anlaşılan.İlk önce Custom yada AI ye karşı girse daha iyi olurmuş sanki.

Çünkü coop oyunu öğretiyor, değil mi :3 /s
  • udyr suç değil yaşam tarzıdır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.