Şimdi Ara

Ucuz ve 7 KG üzeri Makina Tavsiyeleri (599-799 TL fiyat aralığında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendimden örnek vermem gerekirse , 7 senedir kullandığımız indesit çamaşır makinası sapıttı artık . program tuşu kendi kendine dönüyor , zor bela (1 saatte şansa çalışırsa) yıkamaya geçerse bu sefer sanırsın edirneyi düşman işgal etmiş , savaşa gidecek kamil işte bu sebepler ve ekonomik olarak çok fazla açılmamak adına 1-2 aydır çamaşır makinası arayışı içerisindeyim . önce LG 1496 kurutmalı çamaşır makinasına niyetlendim fakat fiyatlarındaki anormal oynamalar ve ekonomik olarak biraz çıtayı yükselttiği için daha uygun makinaları inceliyorum . piyasada özellikle 7 kg ve üzeri denk geldiğim ve hem sizlerinde fikirlerini almak , hemde benim gibi yeni makina almak niyetinde olup 7kg ve üzeri uygun makinaları burda paylaşıp belki aynı modellerin veya benzerlerinin daha ucuza temin edilebileceği farklı siteler/mağazalar bulabilmek adına bu konuyu açıyorum . umarım faydalı bir konu olur ihtiyaç sahiplerine . fiyatlar 599 - 799 TL arasındadır . kendi bütçemde max. bu doğrultuda .

http://www.kipadirekt.com/altus-alm-781-7kg-800devir-camasir-makinesi.html?___SID=U >>> A+ altus 599 TL . 7 KG , garantisine ARÇELİK bakıyor , dijital/led/lcd gösterge paneli yok , 800 devir . garantisi artısı (3 yıl ) gibi görünüyor fakat 800 devir biraz düşündürücü . bu arada ses seviye 72 Db s

https://www.carrefoursa.com/reyon-detay#/seg-swm-7111-a--7-kg-camasir-makinesi >>> A+ seg 599 TL . 7 KG , garantisine vestel bakıyor , dijital gösterge paneli var , 1000 devir . garantisi sıkıntı gibi duruyor (2 yıl) ama tasarımı ve 1000 devir olması avantajı gibi . ses seviyesi 58 db .

https://www.carrefoursa.com/reyon-detay#/seg-swm-8211-camasir-makinesi >>> seg 679 TL . 8 KG , garantisine vestel bakıyor , LED gösterge paneli var ve program sayısı ve yıkama kapasitesi daha fazla . 1000 devir . tasarımı güzel . ses seviye 62 db .

http://www.kipadirekt.com/indesit-innex-xwa-71052-w-tk-a-camasir-makinasi.html?___SID=U >>> A++ indesit 699 TL . 7 KG , dijital gösterge paneli , 1000 devir . program sayısı fazla . makina güzel görünüyor aslında ama evdeki bizi yarı yolda bırakan model ile aynı marka olması korkutuyor beni .

http://www.kipadirekt.com/indesit-iwe-81282sl-8kg-1200-devir-camasir-makinasi.html?___SID=U >>> A++ indesit . 799 TL . 8 KG . alternatif .

http://www.kipadirekt.com/hotpoint-ariston-fmf-801-eu-a-camasir-makinasi-alana-155tl-degerinde-192-adet-ariel-aktif-jel-deterjan-bedava.html?___SID=U >>> hotpoint ariston . A+ 799 TL . 8 KG , tasarımı çok hoşuma gidiyor ve kapasitesi 8 kg . aslında 599 lira olan modeller (seg ve altus) ile bunun arasında gidip geliyorum . tabii ki son fikrimi sizin öneri tavsiyelerinize göre vereceğim .

not : yukarda belirttiğim üzere maximum bütçem 800 lira . bu sebeple üzerine 300 koy şunu al , 100 koy bunu al gibi öneriler yapmayın lütfen . bende biliyorum 2000 liralık makina almayı ama olanaklar dahilinde hem kendi bütçeme , hemde bu bütçe aralığında makina arayanlara bir fikir olması açısından bu konuyu paylaşıyorum . her fikir değerlidir ve saygı duyarım kötü niyetli olmadıktan sonra lütfen konuyu gereksiz sulandırmayın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 12 Aralık 2014; 21:51:11 >

• yukarıdaki modellere eş değer kapasite/kalite/fiyat ile orantılı her türlü tavsiyeye şiddetle ihtiyacım var . yine yukardaki modellerin başka mağazalarda daha uygun fiyatlı etiketleri var ise lütfen paylaşın . kart / puan / kampanya vs...
  • hocam 6 kg için fiyat yüksek değil mi . yukarda 200 lira daha ucuza 7 KG makinalar var
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    Hepsine sadece çamaşır makinası dersek siz haklisiniz ama makina var makina var profilo en mantikli seçim illa ucuz olsun derseniz seçimleriniz arasında altuslara bakın derim fakat profilo digerlerine göre mersedes :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoz az daha ekliyerek bunu alabilirsiniz , paranızı o makinelerle çöpe atmayın.
    http://www.beyazesyam.com/Profilo-CM1000DTR-7-Kg-1000-Devir-A-Enerji-camasir-Makinesi_711.html?ref=akakce&v=1.96.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm170 -- 13 Aralık 2014; 11:27:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • verdiğim modellerin ne sıkıntısına denk geldiniz yada kullandınız mı . bu forumun en basit ve saçma tabiri paranızı çöpe atmayın lafı. bilende bilmeyende tutturmuş bir çöp. yahu verdiğin model sadece verdiğin sitede satılıyor ben senin o sitenin sahibi olmadığını nerden bileyim. belki o model çok sıkıntılı artısı eksisi hakkında bir fikrin var mı, bence yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Haklısın üstat el birliği ile seni kandırmaya çalıştık aslında bizler profilo çalışanıyiz en iyisi sen seg al aralarında en iyisi o

Not. Keşke insanlari azarlama dan ve suçlamadan biraz araştırma yapsanız en son tavsiye edilen profilo geçen yılın ve yeni modeli çıkana kadar bu yılın az fiyata en çok tavsiye edilen makinası

Ben size zırt pırt arıza çıkartmayan yıkama performansı iyi sıkarken takırtı yapmayan çamaşır makinesini en makul fiyata öneriyorum siz hotpoint altus vs kullandınızmıda biliyorsunuz diyorsunuz. 5 senedir hotpointin aqualtis serisini kullanıyorum ve hiç memnun değilim ki sizin yazdığınız modeller benim kulladığım makinenin bile altında (beterin beteri misali) ben hata yaptım başkası yapmasın diye öneri yapıyorum ama seçim sizin...

• Samsung tavsiye edermisiz arkadaşlar WF0600

• ucuz makine arayanlara tavsiye ederim, 10 yıl garantili (yıkamada) sessiz motorlu, 62lt.tambur, 8KG. idare ettirecek bir makine

http://www.beyazesyamerkezi.com/Hotpoint-Ariston-FMD-823B-TK-C-Camasir-Makinesi.html

video bana ait değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro_g -- 17 Aralık 2014; 0:20:54 >

• Makina guzel ama taksit yapmiyor herifler

• güzel fiyata 7 kg 1000 devir.. bir bak derim :)

http://goo.gl/MGZmJL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğba Cenk

güzel fiyata 7 kg 1000 devir.. bir bak derim :)

http://goo.gl/MGZmJL

Dun verdım siparişi aynı gün getirdiler bugünde kurulum yapıldı gerçekden güzel ürün çin malı da değil italya teşekkurler

• dolarla beraber artan makina fiyatları ve muadillere göre ; 1000 devir olması , 58db düşük ses seviyesi , 15dk hızlı yıkama gibi ekstra özellikleri
    vestel servis güvencesi vs... neticesinde SEG marka 7 KG makinayı 599 liraya almış bulunuyorum . saçma sapan çöp vs... diye yorum yapacaklar hiç konuşmasın , çok bilen versin kendi cebinden 1000 lira bende 1599 liralık makina alayım . hafta içi kurulumu yapılacak , inceleme ve fikirlerimi paylaşacağım . özellikle uygun fiyatlı 7 kg makina alacaklara fikir edindirme açısından faydalı olur umarım .

bu arada alacağım çamaşır makinası ;

https://www.carrefoursa.com/reyon-detay#/seg-swm-7111-a--7-kg-camasir-makinesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 17 Ocak 2015; 22:39:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

dolarla beraber artan makina fiyatları ve muadillere göre ; 1000 devir olması , 58db düşük ses seviyesi , 15dk hızlı yıkama gibi ekstra özellikleri
    vestel servis güvencesi vs... neticesinde SEG marka 7 KG makinayı 599 liraya almış bulunuyorum . saçma sapan çöp vs... diye yorum yapacaklar hiç konuşmasın , çok bilen versin kendi cebinden 1000 lira bende 1599 liralık makina alayım . hafta içi kurulumu yapılacak , inceleme ve fikirlerimi paylaşacağım . özellikle uygun fiyatlı 7 kg makina alacaklara fikir edindirme açısından faydalı olur umarım .

Konuyu genel olarak okuduğumda kendinizi Vestel, Altus ürünü almaya odaklayıp neden az daha eklenip daha iyisi alınmasın diyenleri ise terslemişsiniz.

Makineyi alma sebepleriniz bile havada kalmış biraz. Neden dersek; o makinenin 58dB ses seviyesi yıkamaya ait. Yani sessiz değil, aksine gürültülü.
    Makineyi 7kg diye alıyorsunuz ama o makinenin tamburu 47lt. Yani gerçekte kapasitesi 5-5,5kg civarı.

Neden ucuz, bu yüzden ucuz. Makineler sadece kağıt üzerinden şahane.

Fiyat konusunda bu kadar hassassanız geçenlerde Bimeks teşhir ürünlerinde büyük indirimlere girdi. 400-450 liraya bu makineyi solda sıfır bırakacak bir sürü makine vardı. Keşke onu değerlendirseydiniz.

Mesela ben arkadaşıma AEG makine aldırdım. O da 7kg ama kazanı 66lt net hacimli. Yani Vestel'in kağıt üzerinde 9kg olan makinesinden bile 6-7lt daha geniş tamburlu, Inverter motorlu ve kalitede üçe beşe katlayacak bir cihazdı. İyi bir makineyi böyle uygun fiyatlara almak için biraz pusuda beklemek gerekiyor. Yoksa ben aldığınız makineye 150-200 lira bile vermem şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 17 Ocak 2015; 23:34:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

dolarla beraber artan makina fiyatları ve muadillere göre ; 1000 devir olması , 58db düşük ses seviyesi , 15dk hızlı yıkama gibi ekstra özellikleri

Konuyu genel olarak okuduğumda kendinizi Vestel, Altus ürünü almaya odaklayıp neden az daha eklenip daha iyisi alınmasın diyenleri ise terslemişsiniz.

Makineyi alma sebepleriniz bile havada kalmış biraz. Neden dersek; o makinenin 58dB ses seviyesi yıkamaya ait. Yani sessiz değil, aksine gürültülü.
    Makineyi 7kg diye alıyorsunuz ama o makinenin tamburu 47lt. Yani gerçekte kapasitesi 5-5,5kg civarı.

Neden ucuz, bu yüzden ucuz. Makineler sadece kağıt üzerinden şahane.

Fiyat konusunda bu kadar hassassanız geçenlerde Bimeks teşhir ürünlerinde büyük indirimlere girdi. 400-450 liraya bu makineyi solda sıfır bırakacak bir sürü makine vardı. Keşke onu değerlendirseydiniz.

Mesela ben arkadaşıma AEG makine aldırdım. O da 7kg ama kazanı 66lt net hacimli. Yani Vestel'in kağıt üzerinde 9kg olan makinesinden bile 6-7lt daha geniş tamburlu, Inverter motorlu ve kalitede üçe beşe katlayacak bir cihazdı. İyi bir makineyi böyle uygun fiyatlara almak için biraz pusuda beklemek gerekiyor. Yoksa ben aldığınız makineye 150-200 lira bile vermem şahsen.

bimeks teşhir ürünlerinden 396 liraya satılan electrolux 7 kg makinayı bana aydın söke bimeks mağazasından alıp edirneye getireceksen 500 lira veririm sana .piyasada 600 lira verip , Türkiyenin hemen her yerinden satın alabileceğin makina söyle gidip alayım . sen verme 150 lira , boş muhabbete aynen devam . db meselesine gelince , kendim makina teknikeriyim , 58 db 600 lira için harika bir seviyedir . 1300-1500 liraya çok sessiz diye satılan makinaların en düşük ses değeri 53 db. aradaki 5 db insan kulağının ayırt edemeyeceği kadar az bir fark . üstelik makinaların birincil DB değerleri her zaman yıkama içindir , bunun mukayesini yapıyor olman bile ezbere konuştuğunun bir belgesi . bana 600 liraya alınabilecek , 7kg ve üzeri , söylediğin özelliklerin tümüne sahip 1 tane makina söyle bu forumdan üyeliğimi sileceğim . mümkünse bir daha alıntı yapma mesajlarımı , alıntılayacaksan da boş muhabbet yerine ortaya muadil olarak söylediğin özelliklerde bir makina ile gel . birde milletin terslenmesinden o kadar gocunduysan alıntı yapıp konuya yazmayacaksın , şikayet butonuna bas gereken işlem yapılır merak etme , başkasının derdine değil kendi derdine bak sen .

• Tam üslup seviyene uygun makine almışsın mı desem :) Neyse yanlışlarını düzeltmem gerekirse:

-dB değer logaritmik artar. 3dB fark 2 kat ses farkıdır :) 58dB'den sessiz çok makine bulursun ama daha gürültülüsünü daha zor bulursun :) Fırçalı motorlu makinelerin yıkama sesi zaten 60dB'i geçmez. Nasıl bir makine teknikeriysen artık. Bunların mukayesini yapıyor olman bile ezbere konuşmaktır demişsin amöa 58dB değerini bir özellikmiş gibi yazan bizzat sensin. Burada kimin ezbere konuştuğu ortaya çıkıyor zaten.
    -Bana bunu getir alayım, şunu getir alayım diyene kadar araştırsan, işi bilen insanları dinlesen çok daha iyi makine alabilirdin rahatlıkla. O zaman forumu neden kullanıyorsun ki? Bugün hiçbir şeyden anlamayan biri bile çıkıp bir spotçu veya marketten senin aldığın makineyi rahatlıkla alabilir. Boşuna araştırmışsın. Belki senin aldığın Seg makine Vestfrost, Finlux gibi uydurmasyon markalar altında 450 liraya bile bulunabilir araştırılsa.

Boş muhabbeti kimin yaptığı ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 18 Ocak 2015; 0:26:42 >

• candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla düzelteyim hocam 3db ses 1.41kat ses demek. 2 kat ses için 6db fark lazım.
    5db lik fark yaklaşık 1.77kat ses demekken nasıl insan kulağı ayırt edemez dedi benim de garibime gitti doğrusu.

@newrophat makineniz hayırlı olsun bu arada.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Tam üslup seviyene uygun makine almışsın mı desem :) Neyse yanlışlarını düzeltmem gerekirse:

-dB değer logaritmik artar. 3dB fark 2 kat ses farkıdır :) 58dB'den sessiz çok makine bulursun ama daha gürültülüsünü daha zor bulursun :) Fırçalı motorlu makinelerin yıkama sesi zaten 60dB'i geçmez. Nasıl bir makine teknikeriysen artık. Bunların mukayesini yapıyor olman bile ezbere konuşmaktır demişsin amöa 58dB değerini bir özellikmiş gibi yazan bizzat sensin. Burada kimin ezbere konuştuğu ortaya çıkıyor zaten.
    -Bana bunu getir alayım, şunu getir alayım diyene kadar araştırsan, işi bilen insanları dinlesen çok daha iyi makine alabilirdin rahatlıkla. O zaman forumu neden kullanıyorsun ki? Bugün hiçbir şeyden anlamayan biri bile çıkıp bir spotçu veya marketten senin aldığın makineyi rahatlıkla alabilir. Boşuna araştırmışsın. Belki senin aldığın Seg makine Vestfrost, Finlux gibi uydurmasyon markalar altında 450 liraya bile bulunabilir araştırılsa.

Boş muhabbeti kimin yaptığı ortada.

azıcık haysiyetin şerefin onurun gururun varsa yazma bir daha bu konuya . zira bundan sonra ağzımdan çıkacak hiç bir kelimenin sorumlusu değilim . seni son kez uyarıyorum . haysiyetsizlik yapma .. tahrik ediyorsun iki seferdir , kaşınma ..

İstediğim yere kurallar dahilinde istediğim şeyi yazarım. Bu seni zerre kadar ilgilendirmez. İşine gelmiyorsa yazımın üstündeki bu üyenin yazdıklarını gösterme butonuna tıklar ve yazdığımı görmezsin. Ben kendi haysiyet ve şerefimden çok şükür memnunum. Sende de haysiyet ve şeref varsa üslubunu bozmadan düzgünce yazacağını yazarsın. Sen kimsin ki beni uyarıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 18 Ocak 2015; 2:38:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.