Şimdi Ara

UCUZ VDSL MODEM ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100 TL yi aşmayacak 2.el bile olabilir. Maksat bozulmadan işimi görsün 7/24 pingsiz VDSL 35 mgb hızda kullanılacak modem arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• kimse modem kullanmıyor sanırım...
  • fuatX kullanıcısına yanıt
    Kullanıyoruz da hocam 100tl ye kimse bilmediği için öneride bulanamamış demekki. bu fiyata aptal priz tekrarlayıcı router bile yok. 35Mb diyorsun VDSL olmak zorunda üstelik. 2. el için eski ürünler güncelleme almadığı için hem güvenlik açıkları var, hem hatlarda yeni standartları desteklemiyorlar, wifi da mime desteklemiyorlar, WPA2 şifresi büyük olasılıkla kırık.sorunlular, sana problemsiz diye nasıl önerilsin?. Problem yaşandığı için bir kenara konuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbulut115 -- 9 Mayıs 2020; 3:10:57 >
  • ahmetbulut115 A kullanıcısına yanıt
    Hocam birsürü modem var kendim araştırınca buldum.

baknz: tp link td w 9970 , airties 5650, tenda v300 ama alternatif arttırmaya çalışıyorum.
  • ahmetbulut115 A kullanıcısına yanıt
    bu bahsettiğim modemler harici 150TL ye kadar modem öneriniz varmı?
  • fuatX kullanıcısına yanıt
    Bahsettikjelrin 2. el eski ürünler. dediğim gibi sıkıntılı olur

• ğğğğğğğğğğ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL Modem Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Vdsl Modem Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Vdsl modem tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 150TL ye kargo benden olacak şekilde tenda v300 2 sene daha garantili modem aldım. DH de ki arkadaşın kargolamasını bekliyorum artık. İşimi göreceğine inanıyorum. Ben gibi netspeed ile uygun fiyatlı modem kullanacak arkadaşlara da netspeed kullanıcları tarafından bana önerilen bu modem olduğu için bunu aldığımı belirtip konuyu kapatayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.