GW2 GOLD ALIYORUM
ACİL OLARAK 3000 GOLD 3500 TL den alabilirim. satmak isteyen pm atabilir.
Park modu için araç kamerası önerisi
Ön fan da ses sorunu...
2018 den beri kullandığım bilgisayarımın kasadaki ön 3 lü fanlarından orta fanda aniden yavaşlama ve ses sorunu ortaya çıktı. kasayı açıp silmeyi denedim fanları sökmeden. sonra tekrar çalıştırınca ses 5-10 dk kesiliyor, normal hızında dönüyor ve tekrar yavaşlıyor.
arkasından 1-2 kere hafifçe vurunca düzeliyor( ya da elle durdurup serbest bırakınca) ama 5dk sonra tekrar başlıyor ve fan yavaşlıyor. sorun nedir ? çözümü nedir ?
ilgili kasa :
şimdiden teşekkürler.
Hyundai i20 yakıtı nerden alıyorsunuz ?
i20 2024 1.4mpi araç aldım, yakıtı nereden alıyorsunuz shell,opet vs hangisini tercih ediyorsunuz?
Performans veya bütçe olarak fark eden bir yakıt oldu mu yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
2021 ve üzerinde bir model i20 almayı düşünüyorum. aracı kullanan ve kullanmış olanların memnun oldukları ve olmadıkları yanları araç hakkında neler paylaşırlarsa sevinirim. bayon düşünüyordum öncesinde ama şu konudan sonra biraz soğudum. sizin fikirleriniz nelerdir ?
geliştirmekte olduğumuz oyun parası,oyun eşyaları,boosting vb hizmetlerin olduğu bir site için isim düşünüyoruz. tavsiyelerinizi hevesle bekliyoruz.
- ingilizce olması şart
- global ve akılda kalıcı sade ve kısa isimler güzel olur.
- mümkünse oyun camiasında çok bilinen trade,game, vb kelimeler barındırmalı.
önemli not:chatgpt vs gibi AI önerilerini kabul etmiyoruz. zaten hepsi alınmıştır.
Seçilen isim için teşekkür amaçlı 200₺ gibi ufak bir meblağ ödül koyuyoruz. :)
alttaki site üzerinden aklınıza gelen isimleri sorgulayabilirsiniz.
.com uzantısı alınmış isimleri tercih etmiyoruz
şimdiden teşekkürler.
linkteki cihazı aldım, yanına 8 daha takacağım fakat hangi model, cl numarası kaç kendisinin içinde olan bilgisini bulamadım.
bilgisi olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum.
ANAKART RAM UYUMU YARDIM
KF432C16BBK2/64 DDR4 Ram (32X2 MODELI) satın aldım
Mevcut ramlerim: G.SKILL 16GB (2x8GB) Flare X DDR4 3200MHz CL16 1.35V Çift Kit Ram F4-3200C16D-16GFX / 93369
mevcut bios agesa comboam4v2pi 1.2 0 b
b450tomahawk max msı sayfasından maksimum ayrıntılar: 4 x DDR4 bellek yuvası, 128GB'a kadar destek *ComboPI 1.0.0.3 tabanlı ve üzeri BIOS gereklidir.
işlemcim: ryzen 5 3600
Peki bu ramleri birlikte total 80gb olacak şekilde kullanabilir miyim?
anakart:
ramler:
yeni alınan ramler:
İyi günler, babama telefon alacağım bu civarda takılmadan kullanabileceği telefon tavsiyenizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.
SATILDI GW2 ACC 8K value acc ( dark angel )
-hot, pof dlc
-full ascendent berserk set necro ve bir kaç karakt
-241 mp
-kaplumbağa ve warclaw haric tüm binekler
detaylar için api den bakınız.
B45E9A1B-C6B5-A04B-86A1-2E39FEEABB17D077B288-2D45-4600-AD64-D299C20C35AE
FİYAT: TEKLİFLERE AÇIK
discord: fuatyagiz

Meslek: Sosyal Çalışmacı
| tell me... |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 994
İkinci El Bölümü Mesajları: 86
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 948)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 211 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0