Şimdi Ara

Ucuz Performans egzoslar nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar şu sanayide 80-90 ytl ye performans egzosu diye satılan siyah kazanlı krom çıkışlı egzoslar nasıldır acaba.performans olarak bi şey vereceğini zannetmiyorum ancak sesi nasıldır bi fikri olan varmı acaba ? hangi devirlerde ses çıkarır hangi devirlerde susar.rolantide çok ses çıkarmı...aracıma taktırmayı düşünüyorum ama bu seferde ses yolculuk yapmayı engeller diye korkuyorum.
    yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım .

• ucuz etin yahnisi yenmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: canitouch

ucuz etin yahnisi yenmez

o et için geçerli
  • o kadar ses alamazsın.devirli kullandığında ses alırsın ama o da seni tatmin edermi bilmem bunun yanında krom olmadığı için paslanma olur özellikle kış aylarında bu olay daha hızlı gerçekleşir.ben hava filtresi takmıştım onun sesi bile belli bişeyden sonra adamın kafasını ağrıtıyo yazın güzelde kışın çekilmiyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hawk25

o kadar ses alamazsın.devirli kullandığında ses alırsın ama o da seni tatmin edermi bilmem bunun yanında krom olmadığı için paslanma olur özellikle kış aylarında bu olay daha hızlı gerçekleşir.ben hava filtresi takmıştım onun sesi bile belli bişeyden sonra adamın kafasını ağrıtıyo yazın güzelde kışın çekilmiyo.

kardeş bende onu istiyorum ancak bu ucuz egzosların sesi 3000 e kadar çıkıyormuş ondan sonra bitiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eradnan -- 6 Ocak 2007; 17:39:02 >
  • Ne marka araca bağlarsan bağla şahin sesi çıkarır.Boş teneke sesi böle yankılı bir ses.
  • ben deneyimlerim sonucuna göre sana şöyle söyleyeyim: aracından her devirde ses alırsın, rölanti de bile aracın kükrer, çok büyük ihtimalle aşırı yüksek ses çıkar, ses istiyorum diyorsan tak, her tarafı krom olanlar var, ed, jsv markaları bu sesliler arasındaki iyi markalardandır, paslanmazlar, 150 ytl civarındadır....

kaliteli ses istiyorsan remus, daha sessiz sebring, daha da sessizi super sprinttir...kazan çapı ve tipi, kazana boru giriş çapı, kazandan çıkan egzoz kafasının çıkış çapı sesi ve aracına egzozun vereceği performans etkiler (olay tamamen basınçla alakalı, geri basınç back pressure diye aratırsan nette bilgin olur), kaliteli yüksek ses verenler egozoz markalarından devil, magnex, otto önde gelen markalardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucuz yollu SUV önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Ucuz araba önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: amdfanatic

ben deneyimlerim sonucuna göre sana şöyle söyleyeyim: aracından her devirde ses alırsın, rölanti de bile aracın kükrer, çok büyük ihtimalle aşırı yüksek ses çıkar, ses istiyorum diyorsan tak, her tarafı krom olanlar var, ed, jsv markaları bu sesliler arasındaki iyi markalardandır, paslanmazlar, 150 ytl civarındadır....

kaliteli ses istiyorsan remus, daha sessiz sebring, daha da sessizi super sprinttir...kazan çapı ve tipi, kazana boru giriş çapı, kazandan çıkan egzoz kafasının çıkış çapı sesi ve aracına egzozun vereceği performans etkiler (olay tamamen basınçla alakalı, geri basınç back pressure diye aratırsan nette bilgin olur), kaliteli yüksek ses verenler egozoz markalarından devil, magnex, otto önde gelen markalardır

EYWALLAH KARDEŞİM SÜPER BİLGİLER ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

• Bende de bitane performans egzozu var. Benim tamirci vermişti ses çıkarır tak istersen dedi 10 ytl ye taktım. Kaynak parası 10 ytl yani egzoz emanet. 3500 devre kadar boğuk ve yüksek ses veriyor. Aracın içinde derinden bir boru sesi var binen rahatsız oluyor ama ben memnunum. Bu arada 4000 devirden sonra sesi kesiliyor sadece motor sesi geliyor. Fantirifostik bir egzoz yani.(öyle derler ya...)
  • hırlamaya benzer bir ses geliyor.4000-5000 devirden sonra ıslık sesi çıkartıyor.ben pişman olmuştum değiştirecekken arabayı satmıştımda kurtulmuştum
  • Sebring XT1 modelini kullanıyorum. Oldukça heybetli bir egzost. Görenler abarth sanıyorlar. Teknoloji gelişsede kafalar değişmiyor. Üstüne birde ses yapmayınca bozuk yorumu yapıyorlar. E tabi haklılar ses yapmayan abarth egzost olurmu hiç?

http://www.gokertuning.com/egzos.htm linkinde egzost sistemi ve geri basınçla ilgili çok bilgilendirici yazılar var. Performans tipi egzostlar otomobilde ne tür modifiye olursa olsun fayda sağlarlar. Çünkü özel yapıları sayesinde egzost gazının çıkışını standart son susturuculara göre çok daha akıcı ve hızlı yaparlar. Bunu yaparken seste yapmazlar. Yalnız belirtmemde fayda var alt devirler ile ara hızlanma disiplininde katkı sağlayan performans egzosu yüksek süratlere rahat çıkılmasına engel oluyor. Açıklamalar linkte mevcut.

• Marka ve fiyat alabilir miyim_?

Sessiz olmali ama yardimci olursaniz sevinirim

sessiz ve sekilli olmali
  • http://www.eliftuning.com/index.php?p=list&k_id=37

Bu linkten kaliteli Remus ve Sebring ezgos ve son susturucu fiyatlarına bakabilirsiniz.
  • bende gecen hafta taktırdım 100ytl ye mal oldu
    ısınınca guzel ses veriyor
    arabada 4 tane susturucu varmıs (egsozcu ustanın dedigine göre) o yuzden asırı bir ses vermedi ama boylece rahatsızda etmiyor
    performansa bir katkısı oldu mu derseniz 2 ve 3. viteste biraz acıldı sanki araba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.