Bildirim
UCUZ OTOMOBİL ARIYORUM
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Bence o fiyata sen motorsiklet al daha iyi olur çünkü alıcağın araç 1980-1988 model arası bişey olacak ve sorunlu bi araç olacak. Motorsiklet en iyisi olabilir -
bence eski model renault 12 ler tam sana göre... -
Motorsiklet almak istesem motorsiklet derdim sen önce solenzanı sat bmw de hic alma kalabalık yapma piyasada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk85 -- 18 Ekim 2007; 14:55:31 > -
Ben sadece yardımcı olmaya çalışıyorum. Bence sen 1990 model 650 motor bis alabilirsin -
ben de renault 12 diyorum
o fiyatlara bulunabilir mi bilmiyorum ama lada samara veya skoda favorit de olabilir. -
quote:
Orjinalden alıntı: selcuk85
Arkadaşlar 3000 ytl ye kadar araba arıyorum sadece arıza yapmasın kendi kendini götürse yeter çok fazlada
yani süreklide kullanacak değilim tavsiyelerinizi bekliyorum.
lada samara alabilirsin şöyle 92 93 model -
Sen kendine yardımcı ol sağol otomobil dedim bis oto belki ama mobil kısmı ona biraz fazla ama istersen bis alıp solenzonla takas yaparım üstüne 1 2 bin lira verirsen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk85 -- 18 Ekim 2007; 15:18:01 > -
quote:
Orjinalden alıntı: selcuk85
Arkadaşlar 3000 ytl ye kadar araba arıyorum sadece arıza yapmasın kendi kendini götürse yeter çok fazlada
yani süreklide kullanacak değilim tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu fıyata temız sorun cıkartmayacak bır vw1303 (nam-ı deger vosvos) bulabılırsınız. -
Bu ara tşk ler yorumlar için arkadaşlar -
bütceni biraz daha artırıp serçe bakabilirsin..
Forumda birisi satıyordu geçenlerde..
3,500 YTLye temiz bişey bulunabilir. -
benim kuzen 4000 ytl ye 82 model 5 18 bmw yi satıyor..çok bakımlı bir araba..ayriyeten sürüş keyfi şahin den falan çok daha iyi
izmir de isen ilgilen bence.. -
Şu ara 3000 in üstüne cıkmam biraz zor İSTANBUL dayım bu arada -
1980 model bmw 316lardan alabilirsin -
bence applause al forumdan bir arkadaş almıştı gayet de memnundu aratırsan bulabilirsin -
en güzeli vosvostur taş gibi araba.. 2.5 a alırsın 500 te masraf yaparsın asla üzmez seni.. sürüşüde çok zevkli diyolar.. -
skoda faworite , lada samara ya da şahin falan alabilirsin herhalde. Broadway al derdim ama 4000 YTL'den ucuza bulabilir misin bilmiyorum -
lada samara en iyisi -
o fiyata bulursan renault 9 spring -
samara yada favorit.
Benzer içerikler
- focus 3.5
- hyundai i20 1.4 mpi jump otomatik vites yorumları
- astra j 1.6 benzinli
- elektrikli araç karşılaştırma
- ford c-max neden tutulmadı
- renault arkana fiyat
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X