Şimdi Ara

Ucuz 13''-11'' Pil Ömrü uzun laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

- Yazı yazmak
    - İnternete bağlanmak

Aradıklarım,

- Pil ömrü
    - Uygun fiyat
    - 13'' veya daha küçük ekran

Bütçe,

- Dizüstü için en fazla 800 tl
    - Tablet için en fazla 600 tl

(Tablet kullanmadığım için oluru nedir bilmiyorum açıklarsanız sevinirim)

Teşekkürler.

• bana da lazım böyle bişey
  • https://www.pcdepo.com/hp-stream-l3q37ea-ultrabook?keyword=L3Q37EA

bu model de güzelmiş

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Sizin için en uygun tip cihazlar 2 in 1 olanlar.
    O fiyata normal netbook ve notebooklarda maalesef uzun pil ömrü zor gibi duruyor
    Asus t100taf modeline bakin yada onun haricinde en az 2gb RAM olan modellere bakmanizi öneririm

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Chroomebooklar nasıldır?

Bazı sitelerde internet olmadan hiçbir şey yapamazsınız demiş. Word de yazı da mı yazılmıyor yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazisletme -- 19 Eylül 2015; 13:24:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gazisletme

Chroomebooklar nasıldır?

Bazı sitelerde internet olmadan hiçbir şey yapamazsınız demiş. Word de yazı da mı yazılmıyor yani?

Chromebook larda sadece chrome var başka hiçbirşey yok ben size asus tf100ta yada daha uygun olsun derseniz tf100taf öneririm ihtiyaçlarını karşılayacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asdzxcas0735 A kullanıcısına yanıt
    İlk tavsiyenizin pil ömrü max 4 saat ikincisini amazondan başka yerde bulamadım. Chrome cevrimdisi powerpoint word gibi programlari kullanmama imkan vermiyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İlk tavsiyenizin pil ömrü max 4 saat ikincisini amazondan başka yerde bulamadım. Chrome cevrimdisi powerpoint word gibi programlari kullanmama imkan vermiyor mu?

Asus t100 serisinin en önemli özelliği batarya ömrü ikisi de 10 saat ekran suresi verir
    N11 de 698 TL den başlıyor fiyat diğer sitelerde de 700 tlye bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdzxcas0735 -- 19 Eylül 2015; 13:44:51 >
    Zahmet olmazsa uygun bir magazadan link verebilir misiniz? Tf yazmıssınız ama o kodu kullanan ürün yok t olanlarda da 4 saat yazıyor telefondan giriyorum.

• quote:

Zahmet olmazsa uygun bir magazadan link verebilir misiniz? Tf yazmıssınız ama o kodu kullanan ürün yok t olanlarda da 4 saat yazıyor telefondan giriyorum.

Asus Tr garantili tek - si 1gb RAM olması ama kullanan tanıdığım var grafik işleri hariç hiç bir problem çıkaramıyor internet olsun office olsun

http://m.n11.com/asus-t100taf-dk001b-z3735-1gb-32gb-101-w81-2in1-notebook-P67651322

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdzxcas0735 -- 19 Eylül 2015; 13:50:57 >

Tesekkur ederim listemin basina yaziyorum pil omru gercekten hosuma gitti zaten bu vakte kadar genelde asus kullandim

• quote:

Tesekkur ederim listemin basina yaziyorum pil omru gercekten hosuma gitti zaten bu vakte kadar genelde asus kullandim

Zaten boyle pil ömrü istiyorsanız asus t serisi macbook air ve bazı ultrabook lardan başka seçenek yok
    Asus t100 u çıkarınca 2500 TL altında başka cihaz yok benim bildiğim

Verdiginiz linkteki urun teshir urunu olmasa fiyati makulmus arastirmaya devam

• quote:

Verdiginiz linkteki urun teshir urunu olmasa fiyati makulmus arastirmaya devam

Detaylara bakmadan attım sıfır olanı 700-710 TL arasına bulabilirsiniz n11 den

sanmıyorum sıfırları 1000 tl civarı o fiyat aralığı genelde teşhir ürünü ya da ben denk gelmedim :)
  • quote:

sanmıyorum sıfırları 1000 tl civarı o fiyat aralığı genelde teşhir ürünü ya da ben denk gelmedim :)

T100ta 1000 TL civarı lakin t100taf 700 civarına bulabilirsiniz araştırırsanız

Edit:İstanbulbilişim de tr asus garantili 750 TL ayrıca 100 TL alt limitli 50 TL se hediye ceki veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdzxcas0735 -- 20 Eylül 2015; 9:07:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.