Şimdi Ara

Uçurtma uçurmaktan bile korkuyorum arkadaş..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öyle abartı derecede yükseklik korkum yok baştan söyleyeyim. Uçağa falan binebilirim rahatlıkla, helikopterede binebilirim.
    Ama gel gelelim paraşütmüş, şu havada uçan şeylere ne deniyor bilmiyorum ama ;
     Uçurtma uçurmaktan bile korkuyorum arkadaş..

resimdeki şey olsun, acaip tırsıyorum. Bırakın onlara binmeyi, onun üstünde uçan birini görsem bile tüylerim diken diyen oluyor.
    Sonra uçurtma konusuna geleyim. Bildiğin kasmaklı uçurtmalar var hani çocuklar uçuruyo, arkadaş kardeşim almış bitane damda elime verdi ipi tuttum uçurtmaya bi baktım oha ansasdfmdkym diyerek ipi bıraktım elimden, sanki beni alıp götürecekmiş gibi bi his oluştu içimde, tüyler yine diken diken.
    Mesela uçan balonlar, 1 tane bile tutamam elimde. sineği bağlasan uçurmaz ama nedense öyle bi ödüm kopuyor ki tutarken, hatta küçükken bi ara uçan baloncuyu görünce ağlamıştım, şimdi ne zaman uçan balon satan birini görsem gözlerimi kapatarak geçerim.
    Bu korkunun adı nedir? sizdede varmı böyle bişey?
    Mesela balon patlamasındanda korkarım, ufacık balon millet iğneyle pat pat patlatıyo, ben normal balonu şişirmeyi bırak, yanımda şişirdiklerinde bile korkudan altıma işiyorum.
    Mesela bisikletin, motorun lastiğini şişirtirken 10 metre falan uzaklaşırım, sanki birden patlayacakmış gibi gelir.
    Vs vs uzar bu böyle.

• aynen takip
  • Uçurtma mevzusunun benzeri bendede var, 7. katta oturuyorum.

Mesela camdan aşağı bişey atıyorum diyelim poşet falan, o havada süzülürken bi tırsma geliyo anlamıyorum
    Uçurtmayı falanda uçuramıyorum hayatta tutamam o ipi beni alıp götürecek gibi hissediyorum
  • Adını bilmediğin şeyin üzerinde adı yazıyor zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.