Şimdi Ara

Uçuk serumu-Uçuk bantları-Ağız yaraları için aft bantları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
8.391
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şifa Eczanem olarak Piyasada kargo dahil en ucuza biz veriyoruz.Alttaki ürünlere İhtiyacı olan dh forum üye arkadaşlar alışverişinizi aşağıdaki sanalpazar linklerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Ürünün yanında faturasıda kesilip gönderilecektir. 1 iş günü içerisinde yurt içi kargo ile ücretsiz adresinize gönderilecektir.

Uçuk serumunun son kullanım tarihi 04.04.2015 dir. Aft bandının son kullanım tarihi 01.01.2014 ve uçuk bantlarının son kullanım tarihi 01.02.2014 dir.

*Herpactch Remesense Yeni Nesil Uçuk Serumu 15,90 (kargo dahil)

Herpatch serum uçuğa karşı daha etkin mücadele etmenin yeni ve kolay bir yoludur. Kolay kullanım sağlayan tüp ambalajı sayesinde serum doğrudan uçuğun üzerinde uygulanabilmektedir. Bu serum birkaç dakika içersinde uçuğun üzerinde şeffaf ve koruyucu bir tabaka meydana getirebilmektedir, serumun içerdiği bazı etkin bileşenler sayesinde uçuğun daha hızlı iyileşmesine de yardımcı olmaktadır. Herpatch serum tek başına kullanılabileceği gibi arzu edilmesi halinde Herpatch remesense uçuk bantları ile kombine de kullanılabilmektedir.

Sanal pazar linki:http://www.sanalpazar.com/Herpactch-Remesense-Yeni-Nesil-Ucuk-Serumu__isp7721242

Ürünümüzün son kullanım tarihi 04.04.2015 dir

*Eriyen Şeffaf Uçuk Bantları (Herpatch RemeSense)-(Her kutu içeriğinden 4 adet var) 15,90 (kargo dahil)

Herpatch remesense uçuk tedavisi için en yenilikçi tedavi seçeneğidir. Bu bant kendiliğinden erir ve aynı zamanda uçuğun rahatsızlığını hızla bertaraf eden etkin özelliklere sahiptir.

Sanal Pazar Linki:http://www.sanalpazar.com/Eriyen-Seffaf-Ucuk-Bantlari-herpatch-Remesense__isp7721213

Ürünümüzün son kullanım tarihi 01.02.2014 dir

*Ağız Yaraları İçin Aft Bantları-After RemeSense(her kutu içeriğinde 4 adet var) 15,90 (kargo dahil)

Aft,ısırma,ağrı ve ağız içi protezlere bağlı olarak meydana gelen ağız yaralarında anında acıyı dindirir ve iyileşmesini teşvik eder.

Sanal Pazar Linki:http://www.sanalpazar.com/Agiz-Yaralari-Icin-Aft-Bantlari-after-Remesense__isp7721155

Ürünümüzün son kullanım tarihi 01.01.2014 dir.

*Herpactch Remesense Uçuk Serumu+Eriyen Şeffaf Uçuk Bantları ikisi beraber 25,90 TL (Kargo dahil)

Sanala Pazar Linki:http://www.sanalpazar.com/Herpactch-Remesense-Ucuk-Serumu-eriyen-Seffaf-Ucuk-Bant__isp8157672

*Herpactch Remesense Uçuk Serumu + Eriyen Şeffaf Uçuk Bantları + Ağız Yaraları İçin Aft Bantları (Üçlü Paket - 35,90 TL-KARGO DAHİL)

Sanala Pazar Linki:http://www.sanalpazar.com/Ucuk-Serumu-eriyen-Seffaf-Ucuk-Bant-aft-Bantlari__isp8170063

NOT: KULLANIMI HAKKINDA AŞAĞIDA VERDİĞİM LİNKTEN ÜRÜNLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ VE UYGULAMASI HAKKINDA KISA BİR VİDEO VAR VE SIKÇA SORULAN SORULAR(SSS) KISMINDADA MERAK ETTİĞİNİZ SORULARA CEVAP BULABİLİRSİNİZ.
    TIKLAYINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 13 Mayıs 2013; 10:48:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

uçuk problemi ben de çok oluyor.şu serumu alasım var.bantı da tavsiye eder misiniz? ya da daha güzeli serum yanında bantı da hediye etseniz.ya da ikisi 20 tl yapıp, 10 lira çek kullanarak daha avantajlı alabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jumaruu

quote:

uçuk problemi ben de çok oluyor.şu serumu alasım var.bantı da tavsiye eder misiniz? ya da daha güzeli serum yanında bantı da hediye etseniz.ya da ikisi 20 tl yapıp, 10 lira çek kullanarak daha avantajlı alabiliriz.
    1 adet aft için olandan sipariş verdim umarım memnun kalırım.
  • Bir ara ne cok cikardi unutmusum ne zamandir cikmadigi icin.allah sifa versin tum hastalara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucak

Bir ara ne cok cikardi unutmusum ne zamandir cikmadigi icin.allah sifa versin tum hastalara
    bantlarda 4 tane diyor. çok az değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aKSeL051

bantlarda 4 tane diyor. çok az değil mi ?

Normal bant gibi dusunursek evet insana az gibi gelebilir ama soylede bir gercek var 1 sene icinde kac defa ucuk cikarki olsun olsun en fazla 4 olsun 3 ayda bir ortalama olarak.Haliyle 4 tanesi rahat 1 sene yeter.Ama tabi her ay ucuk cikaran biriyseniz o zaman 4 tane kesinlikle az gelecektir.Simdiden herkese gecmis olsun , acil sifalar diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Hocam şuan emin ol çok çok az karla veriyorum.O yüzden bundan daha aşağısı, aldığım fiyata vermek yada zarara vermekle aynı olur.Eczane ürünüdür. serum ile beraber bant tavsiye ederim.ikisi beraber kombine daha etkili sonuç verir. Ancak tek başına serumda fazlasıyla etkilidir.Bütçenize göre hareket edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 12 Mayıs 2013; 12:51:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Hocam şuan emin ol çok çok az karla veriyorum.O yüzden bundan daha aşağısı, aldığım fiyata vermek yada zarara vermekle aynı olur.Eczane ürünüdür. serum ile beraber bant tavsiye ederim.ikisi beraber kombine daha etkili sonuç verir. Ancak tek başına serumda fazlasıyla etkilidir.Bütçenize göre hareket edebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    pahalı gereksiz bir ürün.. herhangi bir eczaneden temin edebileceğiniz

KENACORT-A ORABASE % 0,1 5 GR POMAD ile daha iyi sonuç alrsınız..

aile hekiminizden, doktorunuzdan reçete ile yazdırıp eczaneden alabilirsiniz.. yada direk para ile alabilirsiniz.. eczanelerde 4-5 tl dir..

ayrıca belirtmek isterim ki ağız aft yaralarının birçok sebebi vardır.. vitamin eksikliği,herpes virüsü, behçet hastalığı gibi sebepler ağızda aft yapar..

en uygunu bir hekime görünmenizdir..

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perus -- 12 Mayıs 2013; 13:27:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

1 adet aft için olandan sipariş verdim umarım memnun kalırım.

P.tesi kargoya veririm İlker kardeşim.Şifa bulman dileklerimle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctorus

aile hekiminizden, doktorunuzdan reçete ile yazdırıp eczaneden alabilirsiniz.. yada direk para ile alabilirsiniz.. eczanelerde 4-5 tl dir..

ayrıca belirtmek isterim ki ağız aft yaralarının birçok sebebi vardır.. vitamin eksikliği,herpes virüsü, behçet hastalığı gibi sebepler ağızda aft yapar..

Urunun gereksizligine lafim yok fakat sizin yaptiginiz da yanlis. Ezbere kortizonlu preparat tavsiye ediyorsunuz. Triamsinolon asetonid kisa donemde etkili bir madde degildir. Afta mudahale etmezsen 1 haftada gecer, etsende 1 haftada gecer. Kenacort yerine icinde lokal anestezik barindiran ilaclar bir nebze daha faydalidir. Aftin sebepleri arasinda da hicbir surette herpes virusu yoktur.

Ucuk icin ise boyutuna gore ya hicbir sey kullandirmiyoruz ya da antiviral kullandiriyoruz.

Ozetle bu urunler palyatif tedavi amaclidir, en azindan agriyi keser ama iyilesmeyi hizlandirmaz. Receteli urunleri ise ezbere kullanmak oldukca tehlikelidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: emtue

quote:

Urunun gereksizligine lafim yok fakat sizin yaptiginiz da yanlis. Ezbere kortizonlu preparat tavsiye ediyorsunuz. Triamsinolon asetonid kisa donemde etkili bir madde degildir. Afta mudahale etmezsen 1 haftada gecer, etsende 1 haftada gecer. Kenacort yerine icinde lokal anestezik barindiran ilaclar bir nebze daha faydalidir. Aftin sebepleri arasinda da hicbir surette herpes virusu yoktur.

Ucuk icin ise boyutuna gore ya hicbir sey kullandirmiyoruz ya da antiviral kullandiriyoruz.

Ozetle bu urunler palyatif tedavi amaclidir, en azindan agriyi keser ama iyilesmeyi hizlandirmaz. Receteli urunleri ise ezbere kullanmak oldukca tehlikelidir.

Alıntıları Göster
    İnternetten alacağınız bu ürünlere kim ruhsat veriyor, kontrolünü kim yapıyor ? İçinde sağlığınıza zarar verecek maddeler olmadığına ve rahatsızlığınızı gidereceğine nasıl güveniyorsunuz ?

Ek bilgi : Uçuk için ilk 48 saatte antiviral bir krem kullanırsanız faydası olur ama daha sonra sadece ağrı / acıyı girecek ürünler işe yarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

İnternetten alacağınız bu ürünlere kim ruhsat veriyor, kontrolünü kim yapıyor ? İçinde sağlığınıza zarar verecek maddeler olmadığına ve rahatsızlığınızı gidereceğine nasıl güveniyorsunuz ?

Ek bilgi : Uçuk için ilk 48 saatte antiviral bir krem kullanırsanız faydası olur ama daha sonra sadece ağrı / acıyı girecek ürünler işe yarar.

Sağlık bakanlığı onaylı kardeşim.Eczanemizde satılan ürünler..
  • quote:

quote:

Eczanemiz derken fiziki olarak eczaneyi kastediyorsunuz değil mi, sanal bir ne olduğu belli olmayan eczane değil yani ?
  • quote:

quote:

quote:

Eczanemiz derken fiziki olarak eczaneyi kastediyorsunuz değil mi, sanal bir ne olduğu belli olmayan eczane değil yani ?

Evet hocam gerçek mevcut eczanemizde olan ve satışta olan ürünler.Ve eczanemize ait faturasıda kesilecektir.Sağlık bakanlığı onayı olmasa ne ecza depoları satabilir nede bizler eczanemizde satabiliriz.

Ürünler hakkında detaylı bilgi almak isteyenler için şu linke Tıklayabilir.

• quote:

quote:

Aftin sebepleri arasinda da hicbir surette herpes virusu yoktur demişşiniz...herpes simplex tip I GENELLİKLE ağızda burun ve çevresinde lezyon yapar.. kabaca bir örnek verdim.. bilimsel bir kongrede yada dergide sunum yapmadığımı varsayarak ağızda aft lezyon bül oluşturan sebepleri başlık başlık açıklama gereği hissetmedim.. verdiğim bu kabaca örnekten birşeyler bulup düzeltme çabanızı ilginç karşıladım..

sanırım yazımın tamamını okumamışsınız.. tekrar okumanızı öneririm.. ürünün pahalı ve gereksiz olduğuna bir hekime görünmesi gerektiğine vurgu yaptım.. preparat ismi kullanma konusunda hatalı olduğumu kabul ediyorum.. ama lezyonun çeşidi ve yerine göre satılan ürüne göre daha iyi sonuç alacağı konusunda hala aynı fikirdeyim..

• Gayet iyi okudum. Guncel RAS tedavisinde hala tam bir tedavi yaklasimi yoktur. Etyolojisi dahi cozulememis bir hastaliktir. Kortizonun ise yaradigina dair kesin bir literaturde yoktur. Bu sadece firmalarin iddiasidir.

Hatta kisisel tecrubem (firmanin boyle bir iddiasi olmamasina ragmen) Listerine gargara semptomlari kortizonlu preparatlardan daha iyi gideriyor. Herpes lezyonlarinda ise dedigim gibi zaten hicbir yeri yok.

Kabaca lezyon demissiniz de herpes lezyonlari ile aftoz lezyonlari ayirt edemiyorsaniz ilacta tavsiye etmeyiniz. Hastalar buralardan ogrendigi yanlis bilgileri karsimiza gelince kanunmus gibi savunuyor, bir kismini ikna dahi edemiyoruz. O yuzden duzeltme ihtiyaci hissettim.

• quote:

Gayet iyi okudum. Guncel RAS tedavisinde hala tam bir tedavi yaklasimi yoktur. Etyolojisi dahi cozulememis bir hastaliktir. Kortizonun ise yaradigina dair kesin bir literaturde yoktur. Bu sadece firmalarin iddiasidir.

Hatta kisisel tecrubem (firmanin boyle bir iddiasi olmamasina ragmen) Listerine gargara semptomlari kortizonlu preparatlardan daha iyi gideriyor. Herpes lezyonlarinda ise dedigim gibi zaten hicbir yeri yok.

Kabaca lezyon demissiniz de herpes lezyonlari ile aftoz lezyonlari ayirt edemiyorsaniz ilacta tavsiye etmeyiniz. Hastalar buralardan ogrendigi yanlis bilgileri karsimiza gelince kanunmus gibi savunuyor, bir kismini ikna dahi edemiyoruz. O yuzden duzeltme ihtiyaci hissettim.

Kabaca lezyon demissiniz de herpes lezyonlari ile aftoz lezyonlari ayirt edemiyorsaniz ilacta tavsiye etmeyiniz.

hala orada örnek verirken anlatmak istediğimi anlamayıp kendi egonuzu tatmin etme hissiyatınızı çözemedim.. kendi alanınızdaki bir kişiyi anlamaktan yoksunken hastaları ikna edememeyişinize şaşırmadım.. kişisel tecrübelerinizle beraber nice günlere..

• quote:

Gayet iyi okudum. Guncel RAS tedavisinde hala tam bir tedavi yaklasimi yoktur. Etyolojisi dahi cozulememis bir hastaliktir. Kortizonun ise yaradigina dair kesin bir literaturde yoktur. Bu sadece firmalarin iddiasidir.

İşin tıbbi kısmını bilemem de bu ilaçların elli türlüsünü kullandım. Kenakort dahil. (Ki gayet iyi geliyordu. Ama o kadar sık yaşıyordum ki problemi...) Bir doktor arkadaşım Sodyum Lauryl Sülfat içermeyen dişmacununu bir süre kullanır mısın diye öneride bulundu.O süreç içinde ekstra hiçbir ilaç kullanmadım. Problemim yok denecek kadar azaldı. Mutluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 12 Mayıs 2013; 15:35:07 >

• Kendimce aftın çözümünü buldum. benimde ağzımda aft çıkıyordu engellemek veya en azından ağrısını dindirmek için çok uğraştım. Kulak çöpü şeklinde ilaçlar bastım yaraların üzerine, kenakort kullandım, değişik haplar kullandım, dış fırçası ile üstünü bastıra bastıra fırçaladım, tuzlu su ile çalkaladım hatta tuz bastım hiç biri ile yaramadı en son internette okuduğum bir yazıda aft sebeplerinden biride diş macununda bulunan sodyum lauryl sülfat adlı bir maddenin sebep olduğunu öğrendim ve bu maddeyi içermeyen SENSODYNE marka diş macunu kullandım. Allaha şükür o gün bugündür ağzımda aft çıkmadı. Belki işinize yarar bu bilgi. Çözüm bulamayanların deneyeceğine eminim, bu arada benim hastalığım genetik dedemde halamda annemde falan da var. Onlarda aynı şekilde kurtuldular afttan.

• quote:

Orijinalden alıntı: barracudaaa

Kendimce aftın çözümünü buldum. benimde ağzımda aft çıkıyordu engellemek veya en azından ağrısını dindirmek için çok uğraştım. Kulak çöpü şeklinde ilaçlar bastım yaraların üzerine, kenakort kullandım, değişik haplar kullandım, dış fırçası ile üstünü bastıra bastıra fırçaladım, tuzlu su ile çalkaladım hatta tuz bastım hiç biri ile yaramadı en son internette okuduğum bir yazıda aft sebeplerinden biride diş macununda bulunan sodyum lauryl sülfat adlı bir maddenin sebep olduğunu öğrendim ve bu maddeyi içermeyen SENSODYNE marka diş macunu kullandım. Allaha şükür o gün bugündür ağzımda aft çıkmadı. Belki işinize yarar bu bilgi. Çözüm bulamayanların deneyeceğine eminim, bu arada benim hastalığım genetik dedemde halamda annemde falan da var. Onlarda aynı şekilde kurtuldular afttan.
    Bende bu aft yüzünden az çekmedim. Bende çıkma sebebini de yine kendim buldum. Dr fayda etmedi. Meğer çikolata yapıyormuş. Aşırı çikolata yiyordum. Onu kestim artık çıkmıyor :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.