Şimdi Ara

Uçuk serumu-Uçuk bantları-Ağız yaraları için aft bantları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
8.462
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: the_thing

Kendimce aftın çözümünü buldum. benimde ağzımda aft çıkıyordu engellemek veya en azından ağrısını dindirmek için çok uğraştım. Kulak çöpü şeklinde ilaçlar bastım yaraların üzerine, kenakort kullandım, değişik haplar kullandım, dış fırçası ile üstünü bastıra bastıra fırçaladım, tuzlu su ile çalkaladım hatta tuz bastım hiç biri ile yaramadı en son internette okuduğum bir yazıda aft sebeplerinden biride diş macununda bulunan sodyum lauryl sülfat adlı bir maddenin sebep olduğunu öğrendim ve bu maddeyi içermeyen SENSODYNE marka diş macunu kullandım. Allaha şükür o gün bugündür ağzımda aft çıkmadı. Belki işinize yarar bu bilgi. Çözüm bulamayanların deneyeceğine eminim, bu arada benim hastalığım genetik dedemde halamda annemde falan da var. Onlarda aynı şekilde kurtuldular afttan.

Neredeyse aynı şeyleri yaşamışız hocam. Geçmiş olsun.

• Tüm ürünleri bir paket yapsalar güzel olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

Tüm ürünleri bir paket yapsalar güzel olurdu.

isteyene 3 nü bir satışta ta sunabilirim. fiyat 35,90 tl olur.Özelden msj çeken arkadaş için sanal pazardan sayfa açabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 12 Mayıs 2013; 17:09:10 >
  • Arkadaşlar birde benim aftları en hızlı geçiren piraldyne isimli bir solüsyon oldu. Tavsiye ederim. Pahalı değil ve kullanımı çok basittir. Özellikle aft oluşumunu baştan anlayıp uyguladığınızda çok daha etkili.

www.ilacprospektusu.com/ilac/398/piraldyne-10-ml-oral-solusyon-sise

Not: Konu sahibinin izni olmadan paylaştım kusura bakmasın. Acıyı çeken anlar. Yardımcı olmak istiyorum o kadar.
  • andorex le gargara yaparak da hem aftı iyileştiriyorum hem de ağzımı bi güzel bogazıma kadar dezenfekte edip varsa bogaz ağrısına sebep olarak lanetleri de ortadan kaldırıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

İnternetten alacağınız bu ürünlere kim ruhsat veriyor, kontrolünü kim yapıyor ? İçinde sağlığınıza zarar verecek maddeler olmadığına ve rahatsızlığınızı gidereceğine nasıl güveniyorsunuz ?

Ek bilgi : Uçuk için ilk 48 saatte antiviral bir krem kullanırsanız faydası olur ama daha sonra sadece ağrı / acıyı girecek ürünler işe yarar.

Sağlık bakanlığı onaylı kardeşim.Eczanemizde satılan ürünler..

Eczanemiz derken fiziki olarak eczaneyi kastediyorsunuz değil mi, sanal bir ne olduğu belli olmayan eczane değil yani ?

Evet hocam gerçek mevcut eczanemizde olan ve satışta olan ürünler.Ve eczanemize ait faturasıda kesilecektir.Sağlık bakanlığı onayı olmasa ne ecza depoları satabilir nede bizler eczanemizde satabiliriz.

Ürünler hakkında detaylı bilgi almak isteyenler için şu linke Tıklayabilir.

Alıntıları Göster
    O zaman sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: doctorus

pahalı gereksiz bir ürün.. herhangi bir eczaneden temin edebileceğiniz

KENACORT-A ORABASE % 0,1 5 GR POMAD ile daha iyi sonuç alrsınız..

aile hekiminizden, doktorunuzdan reçete ile yazdırıp eczaneden alabilirsiniz.. yada direk para ile alabilirsiniz.. eczanelerde 4-5 tl dir..

ayrıca belirtmek isterim ki ağız aft yaralarının birçok sebebi vardır.. vitamin eksikliği,herpes virüsü, behçet hastalığı gibi sebepler ağızda aft yapar..

en uygunu bir hekime görünmenizdir..

edit: imla

Valla bahsettiğiniz hastalıklardan vitamin eksikliği harici olanların tedavisi yok, ben sigarayı bıraktım bırakalı ağzımda arada aft çıkıp duruyor, önceden de olurdu ama daha az, KENACORT-A ORABASE 5 tl felan faydası oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

1 adet aft için olandan sipariş verdim umarım memnun kalırım.

Daha önce After Remesense kullandım vede memnun kalmadım.Üstelik içerisinde çok az var, fiyatı pahalı ve ağzınızda kolayca durmuyor.Oral Medic bu iş için biçilmiş kaftan.Aynı anda tek çubuğu 3-4 aft üzerine uygulayabiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.