Şimdi Ara

ücretsiz Windows 10 yükseltme rezervesi (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.105
Cevap
92
Favori
92.377
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lenovo z510 bilgisayarımda win 8 single language yüklü, win 8,1 yükseltmesi yapmadım. 8,1 yükseltmesi yapmadan direk win 10 yükseltmesi mümkünmüdür.
  • Rezerve yapmadan yükselttim ben. Microsoft sitesinden indirdim, usb bellek üzerinden kurulum yaptım.
  • şimdi benim elimde windows 8 orijinal bunla ugraşmadan direk windows 7 kursam cracklesem bunu ücretisiz olarak lisanlı windows 10 yükseltebiliyor muyum? evet ise nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

şimdi benim elimde windows 8 orijinal bunla ugraşmadan direk windows 7 kursam cracklesem bunu ücretisiz olarak lisanlı windows 10 yükseltebiliyor muyum? evet ise nasıl

hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacit

lenovo z510 bilgisayarımda win 8 single language yüklü, win 8,1 yükseltmesi yapmadım. 8,1 yükseltmesi yapmadan direk win 10 yükseltmesi mümkünmüdür.

quote:

Windows 10 yükseltmesine ilişkin temel bilgiler nelerdir?

Microsoft, Windows 10'u uygun ve orijinal Windows 7 ve Windows 8.1 cihazları için ücretsiz bir yükseltme1 olarak sunuyor. Ücretsiz yükseltme, belirli Windows Phone 8.1 cihazlar için bu yılın ilerleyen günlerinde kullanılabilecek.

Rezervasyon yaptıysanız, yükseltme hazır olduğunda size bildirim yapılacaktır. Bu ücretsiz yükseltme teklifinden 28 Temmuz 2016 tarihine kadar yararlanabilirsiniz. Yükseltme yaptıktan sonra, cihazınızda ücretsiz bir Windows 10'a sahip olursunuz.

kaynak

http://www.microsoft.com/tr-tr/windows/windows-10-faq?ocid=win10_auxapp_context#ui-id-15

• quote:

Orijinalden alıntı: ibyalcin

ilk rezerve olayi ciktiginda rezervasyon yaptim. halen yukleme gelmedi, arakdas bahsettim dun rezerve etti bugunde yuklemis nasil is bu ya

windows update ayarlarınızda eksiklik olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derbeder.53

Rezerve yapmadan yükselttim ben. Microsoft sitesinden indirdim, usb bellek üzerinden kurulum yaptım.

rezerve yapmadan ücretsiz yükseltmede mümkün.

ücretsiz yükseltme için iki alternatif var

1.) getwindows10 kullanmak
    2.) yükseltme şartlarına uygun pc de mediacreationtool ile "upgradethispcnow" seçeneği ile yükseltme yapmak

hazır medyadan ile ilk yükseltmeyi yaparken lisans anahtarı sorunu çıkıyor.
  • S.a. Arkadaşlar Laptopumu sıfır aldıgımda vermiş oldukları windows 7 home premium ile windows 10 a orjinal oalrak gecmeyi düsünüyorum, dün gece yeniden format atarak Hom Premium u pc me kurdum ve tüm guncellemeleri yaptım fakat 10 güncellemesi gelmedi. Wİndows 10 a lisansli sekilde geçip orjinal şekilde kendi lisansım ile nasıl cd ye cekerim ?
    Merak ettiğim 2. husus windowsu ilk kurdugumda 25gb yer kaplıyordu guncelleme sonrası 40gb ı buldu, ben windows 10u normal yollarla rezerve edıp hiç bir degişiklik olmadan sistemin uzerine kurdugumda bu alan dahada azalacak ve ben bunun orjinal lisanslı sekılde imajını almaya kalksam tahminimce 10-15 DVD gıdecek gıbıme gelıyor. güncelleme sonrası yada hiç yapmadan lisanslı sekılde ve sadece windows 10u kendim için imajını alabılırım ?
  • Beyler ben tabletimi yükselttim. Hafyzasy 16 gb ve 16 sd kartla kullanyyorum. Geçen aylarda uygulamalaryn sd karta direk yüklenece?i söyleniyordu ama depolama ayarlaryna girdi?imde o kym pasif durumda seçemiyorum.

Tecrübeniz nelerdir? Anlatyldyysa kusura bakmqyyn ilk mesaja baktym ama göredim.
  • Windows 7 Home basic yüklü notebookta şimdi güncelleme geldi yüklediğimde driverlar da sorun olur mu yükleyen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • windows 7 home pre kullanıcısyım bugun saat 14:00 da geldı guncellestırme baslattım ındırmesı hazırlaması jurması zartı zurtu saat 22:00 yı buldu tabıkı net hızıylada alakalı ama suan windows 10 kullanıcsıyım lısanslı ve Windows 10 Home gozukuyor eskı programlarıma vs seylere dokunmadan uzerıne kurmus dıger uygulamalarım duruyor.
    Merak ettıgım husus uzerıen kurduysa dıger 7 nın halen dosya ve klasorlerı pc'mde yer kaplıyormu ? kurmadan oncede sonrada Hdd de boyut aynı degısmedı 50gb alan gıdık daha az gıder tahmın edıyordum ımaj alsam okadar yerım yok..
    kafam karıstı ıyıce :)
  • windowsu kendi yükseltme uygulamasından yükseltmeye tamam tuşuna bastıktan sonra aşağıdaki fotoğraftaki gibi oluyor ve öyle kalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: FiveRoaD

windows 7 home pre kullanıcısyım bugun saat 14:00 da geldı guncellestırme baslattım ındırmesı hazırlaması jurması zartı zurtu saat 22:00 yı buldu tabıkı net hızıylada alakalı ama suan windows 10 kullanıcsıyım lısanslı ve Windows 10 Home gozukuyor eskı programlarıma vs seylere dokunmadan uzerıne kurmus dıger uygulamalarım duruyor.
    Merak ettıgım husus uzerıen kurduysa dıger 7 nın halen dosya ve klasorlerı pc'mde yer kaplıyormu ? kurmadan oncede sonrada Hdd de boyut aynı degısmedı 50gb alan gıdık daha az gıder tahmın edıyordum ımaj alsam okadar yerım yok..
    kafam karıstı ıyıce :)

Windows 7 ye dönebilesiniz diye eski dosyaları tutuluyor,nette bunu nasıl sileceğinizi araştırırsanız bulabilirsiniz.
  • Arkadaşlar benim bilgisayarda windows 7 yüklüydü,gayet stabil çalışıyordu.
    Windows 10 yükledim ve bazı sorunlarla karşılaştım.
    Laptopu açınca siyah ekranda duruyor... açılmıyor. ancak fişi çekip tekrar başlattığımda bilgisayar açılıyor... daha önce böyle bir sorun yoktu.
    LENOVO G570 kullanıyorum.
    Yardımcı olabilecek biri var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: replaa

Arkadaşlar benim bilgisayarda windows 7 yüklüydü,gayet stabil çalışıyordu.
    Laptopu açınca siyah ekranda duruyor... açılmıyor. ancak fişi çekip tekrar başlattığımda bilgisayar açılıyor... daha önce böyle bir sorun yoktu.

usb portları dolu mu ?
  • ben de masaüstüne usb ile win7den win 10 kurayım dedim kurulum bitiyor kurulum sonrası res atmaya başlıyor makine. Boot olarak hddyi seçiyorum olmuyor, ilk başta boot olarak hddyi seçip f8le usbden yükleme yaptırıyorum yine açılışta res atıyor çözemedim nedir sıkıntı
  • Key isi ne olsu beyler herkese ayni keyi veriyordu en son

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mağdur Adam

Key isi ne olsu beyler herkese ayni keyi veriyordu en son

nasıl herkese aynı key?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

quote:

Orijinalden alıntı: Mağdur Adam

Key isi ne olsu beyler herkese ayni keyi veriyordu en son

nasıl herkese aynı key?

Orjinal win 8.1 prodan windows 10a upgrade ediyosun windows aktiflesiyor. Sonra keyine bakiyon retail dagitilan key.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_alone

quote:

Orijinalden alıntı: replaa

Arkadaşlar benim bilgisayarda windows 7 yüklüydü,gayet stabil çalışıyordu.

usb portları dolu mu ?

sadece bir porta mouse takılı.ondan olabilir mi dersiniz?

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.