Şimdi Ara

Ücretsiz MMORPG Arayanlara 20 Oyun Tavsiyesi Güncel (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
13.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sorcerer açmaya karar verdim. Forumlarda araştırdığım kadarıyla gladiator açarsam öne çıkabileceğimi düşünmüyorum. Gunner ve sm ile birlikte en az eleştirilen class sorcerer.

Anlamadığım bir nokta daha var. Oyunda pazar falan yokmu. Ticaret kapalı demişler. Diğer oyunlardaki gibi item düşürüp satmıyormuyuz bunda. Kaliteli itemleri nasıl bulabiliriz. Bunlara pek değinilmemiş rehberlerde sorayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

Sorcerer açmaya karar verdim. Forumlarda araştırdığım kadarıyla gladiator açarsam öne çıkabileceğimi düşünmüyorum. Gunner ve sm ile birlikte en az eleştirilen class sorcerer.

Anlamadığım bir nokta daha var. Oyunda pazar falan yokmu. Ticaret kapalı demişler. Diğer oyunlardaki gibi item düşürüp satmıyormuyuz bunda. Kaliteli itemleri nasıl bulabiliriz. Bunlara pek değinilmemiş rehberlerde sorayım dedim.

Pazar var hem haritalarda trader lar var oralara itemlerini koyup satarsın hem de kendin kalabalık bir alanda tezgah açabilirsin ama gold pack almalısın sanırım ben sürekli gold pack li olduğum için tam hatırlamıyorum. Gold pack olmazsa sınırlandırmaların var. sana tavsiyem fazla para hacama ilk etaplarda gold pack parası biriktir. Oyun parası ile alabiliyorsun traderda satıyorlar. Oyundaki kazanabileceğin paralara göre pahalı değil. 30 günlük packler halinde satılıyor. Düşürdüğün itemlerden değerli gördüklerini hemen traderdan kontrol et pahalıysa sat. Çok rahat para birikir.

• Oyuna başla sanktumda pazar kuranlar var açık artırma var sanırım.Ama çoğu şey kapalı gold pack almadan çoğu şeyi yapamıyorsun.Oyun parasıylada alınıyormuş.
  • drakensang online için eleştri yapmak istiyorum, birsüre oynadım oyundaki karakterler arasında sürekli denge degişimi yapılıyor kesinlikle tavsiye etmiyorum zaman israfı bir oyun. başlarda para harcamadan geliştirebiliyorsunuz hediyeler paketler vs. fakat bir müddet sonra para harcamadan oyun oynanmaz hale geliyor. emeginiz var bir miktar harcayım diyorsunuz sonu gelmiyor. oyuna giren kısa sürede karakter silip gidiyor.
  • Listedeki oyunların çoğunu beğenmedim daha güzel oyunlar mevcut ve sıralamalarda yanlış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Gameforge'nin steamde diğer yayıncıya engel koydurmasını sonuna kadar destekliyorum.Enmasse nin şuan gameforgeden raahat 10 kat fazla oyuncusu var.Sebebi Steam'e oyunu getirmesi.Aynısı gameforge yapsaydı eu sunucusunu steame getirseydi bizim için iyi olurdu ve bu seferde enmasse , gameforgenin yaptığını yapar engel koydururdu.Gameforge'yi ben destekliyorum.Türkçe oyunları var sitesi forumları türkçe.Tera'nında p2w olduğunu düşünmüyorum amerika sunucusuna göre biraz daha pahalı olabilir ama tera nın oyuncu sayısı bence az adamlar fazla para kazanmıyor hakediyorlar para kazanmayı.Knight , metin 2 gibi oyunlar daha fazla gelir getiriyordur.Bir kere bu oyunlarda millet sadece level kasmaya 400-500 tl veriyor ve aylarını harcıyor.Hiç para vermeden oynamak isteyen adam cimridir.Tera oynatacak pc si olan adam oyuna aylık bir miktar para yatıramıyorsa kimse kusura bakmasın ben o adamın sözlerini dikkate almam.

Oyun hakkında pek bilgim yok lakin 4 tane karakter açtım 65 e doğru kasıyorum.30 olan karakterle cs ye giriyorum çıkışta sağlam para veriyor gittim weapon skin aldım en hoşuma giden bineği aldım.Tek beğenmediğim nokta classlar arası dengesizlik var gibi.Gunner çok sağlam damage çıkarabiliyorken warrior onun kadar damage atamıyor ama stunları var yakaladımı stunluyor.CS'de kapı arkasından mesafeli karakterler uzaktan alanla vuruyor ama warrior slayer etksiz kalıyor.

Aion'da sınıf sıfırlama yok dikkatli ol.Ben okçu olup sıfırlayıp assassin olurum diyordum öyle bir şey yokmuş.Ben gunner açtım 40 level falan oldum zindanlarda uzaktan uzaktan vuruyorum hangi karakter senin zevkine uygunsa onla oyna.Oynanış videolarına bakmam demişsin ama skill efektleri falan görmek istersen bak.

Öncelikle oyunu muhtemelen senden çok daha uzun süredir oynayan biri olarak diyebilirim ki steam release inden önce de herkes enmasse i çok daha fazla seviyordu ve çok çok kalabalıktı, steamde yoktu ben indirdiğimde. Steamden ulaşımı kalkmasına rağmen avrupalıların yarısı oraya geçti ve amerikalıların uyuduğu saatlerde bile oyun çok kalabalık, resmen eudan daha fazla avrupalı var oyunda. Skyring arenası için, fraywind için, 65 dungeonları için 15-20 dk queue beklediğin olacak gameforgeda, NA de abartmıyorum 10 saniyede bulduğu oldu. Velika önünde pvp alanı var, euda orası genelde boş iken nade tam bir arena, her türlü adam var. Oyuna ne kadar para verdin bilmiyorum ama ben cash sistemi cok saçma olduğu için vermedim, kredi kartım elimde gezdim tüm shopu ama yok yani. Zaten kendi forumunda da tonla konu açıldı bunla ilgili. Gayet faiş fiyatlara box alıyorsun ve içinden çıkan şey direk şansına bağlı, çok değersiz şeyler çıkabiliyor ve bundan cidden faydalanmak isteyen insanlar 1000 euro gibi sayılar yatırıyor tek seferde. Aynı zamanda crystalbindlar, takı upgradeleri vesaire Na in aksine çok az çıktığı gibi cash shopta da satılmıyor o yüzden resmen 20-30 katı fiyatında. En gıcık olduğum yanı da Na de birden fazla hesap açabiliyorsun, program kullanmadıkça bu tamamen legal ama gameforgeda sırf para verip 6 karakter açabil diye bu yasak. Bunu yetkililere söyleyince 2 karakter yetiyor, diğerlerini diğer serverlarda açabilirsiniz diyor lakin killian dışındaki serverlar ölü direk. Patchlerin bazen Na den ve diğer tüm serverlardan 2-3 hafta geç gelmesi de ayrı bir şey. Adamlar güya aynı eventi yapıyor, bir bakıyorsun Na de odüller bayram şenliği havasındayken euda uğraşmaya değmeyecek dandiklikte. Cs giriyorum diyorsun, ne kadar fark ediyorsun bilmiyorum ama max level yok neredeyse, millet 30-54 level arası çünkü diğerleri oyunu bırakıyor NA e geçiyor devamlı. Bir ara forum kitlenmiş konularla doluydu sırf hoşçakalın diye. Neyse daha fazla uzatmayacağım, umarım bir şeyler anlatabilmişimdir, daha fazlası için sunucuların kendi forumlarını ve reddit i araştırabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Enmasse hakkında bende çok olumlu Şeyler duydum gameforge yi ise Türkçe oyunları Türkçe desteği var diye seviyorum.Keşke tek yayımcı firma olsada global sunucularda oynasak böyle na eu ayrımı olunca oyuncular için bir yandan iyi bir yandan körü oluyor.Tek yayımcı olsaydı kafasına göre at koşturanilirdi beğenmeyen oynamasın derdi ama 2 Yayıncı firma olunca oyuncu diğer Yayıncı firmaya geçip orada oyunu oynamaya devam edebiliyor.kötü yanı ise eu dan na ya geçenler eu yu boş Bıraktı enmasse oyunu steam e getirmesiyle ipi göğüsledi şuan tera steamde en çok oynanan 20-25 oyundan birisi.Bu saatten sonra bende en masseye Geçmek isterim ama 10 ms Ping bile önemli ve gameforge oyuncu kaybetmemek için HAKLI olarak na ya eudan girişleri engelletebilir.Eu da oyuncu sayısı çok az knight online gibi bir oyunda teradan fazla oyuncu var türklerin oyun zevki maalesef knight ve Metin 2 den oluşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 22 Temmuz 2015; 18:33:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Listedeki oyunların çoğunu beğenmedim daha güzel oyunlar mevcut ve sıralamalarda yanlış.

Buradaki oyunlar kafama göre değil, sosyal medya takipçi sayıları ve büyük oyun sitelerinin puanlamasına göre yapıldı. Ayrıca Free to play olduklarını görüyorsundur. daha iyileri olabilir ama bu sadece sana göredir. Çünkü genelin beğenisini buraya yansıtmaya çalıştım.
  • ysl01 Y kullanıcısına yanıt
    Forsaken World Türkiye ninde sosyal medya takipçisi deli gibi var ama oyunda 20 kişi var.Toplasan tüm oyunda 500 online anca var tüm serverlarla beraber.Allods oynadım ölü , pwi çok eski , eden eternal var aura kingdom ondan daha iyi.Popülerliğe göre sıralıyorsan 1. sıraya tera 2. sıraya nw 3. sıraya knight 4.sıraya metin 2 falan olmalıydı.Knight'ın oyuncu sayısı listendeki çoğu oyundan fazla
  • Güzel derleme olmuş fakat çoğu oyun güncelliğini yitirmiş durumda.
  • yok mu şöyle silkroadın İLK hali gibi bir mmo
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.