Şimdi Ara

Ücretsiz, Kotasız, Süresiz ve Hızlı VPN (Chrome Eklentisi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
50
Favori
20.417
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jusqua

Mobil version yok mu acaba? Ya da ben mi bulamadım arkadaşlar?
    iPhone kullanıcıları için Aloha browser’ı öneririm. Vpn’i Otomatik açıyor Ve uygulamadan çıkınca kapatıyor. Çok hızlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır Cyberghost eklentisini kullanıyorum ve memnunum. Hızlı çalışıyor ve limit vs yok. 1080p film izleyebilecek derecede band genişliği veriyor ve ücretsiz.
  • Tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidsnake99

opera kullanın direkt.hem vpn hem de reklam engelleyici var içinde
    Opera, chrome un kalitesini yakalayamadı henüz hocam. Chrome a her ne kadar ram canavarı deseler de şu günlerde 4 gb ramin altında pc kalmadı zaten. O yüzden ram konusunda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum artık. Onun haricinde operanın doğru düzgün açamadığı bir çok siteyle karşılaştım. Hepsi de chrome ile gayet akıcı açıldı

• Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

ne zaman vpn desem direkt operacılar opera yükle vpn vs. var diyorlar, sahiden abartıldığı kadar iyi hoş mu?
  • cıyanogen C kullanıcısına yanıt
    Evet

• Ultra surf kullanıyorum, bir sıkıntı görmedim.

• quote:

Opera içinde VPN var diyorsunuz, nasıl açıyoruz.

• Opera mini de vpn bölümü nerde ?

• Elmandrill E kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Bunun bilincinde olarak kullandığımızda sorun olacağını da sanmıyorum aynı zamanda. Para verip ücretli bir hizmet alsanız da verileriniz toplanıyor ve log oluşturuluyor zaten. Bundan kaçış yok. Ha ücretsiz servisler kullanırsanız hesabınızı veya kredi kartı bilgilerinizi çalarlar diyorsanız daha hiç başıma gelmedi. Gelmeyeceğinin garantisi de yok ama
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    evet para versenizde veriler toplanıyor,bundan kaçış yok ,hani en kötü kullandığımz iss ler(internet servis sağlayıcıları)verileri toplayabilir,loglayabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paylaşmayınn arkadaşlar bu tür link siteleri vs 2-3 tane çalışan var zaten onlarda patlayacak
  • Artık ssl kullanmayan site kalmadı gibi birşey, nasıl kıracak ssli? Nsa 512 yi kırıyor vs demeyin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: LEAME

Opera, chrome un kalitesini yakalayamadı henüz hocam. Chrome a her ne kadar ram canavarı deseler de şu günlerde 4 gb ramin altında pc kalmadı zaten. O yüzden ram konusunda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum artık. Onun haricinde operanın doğru düzgün açamadığı bir çok siteyle karşılaştım. Hepsi de chrome ile gayet akıcı açıldı

Alıntıları Göster
    chrome yine iyi hgocam ben alışkanlıktan Firefox kullanıyorum. bilgisayar inliyor resmen. zırt pırt çöker. bi kaç sekme açınca internete bile bağlanamaz. ama alışkanlık oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 28 Ekim 2018; 10:21:52 >

• Wikipedia da Opera işe yarıyor 2. browser olarak kullanılabilir. Bütün kısayol ve favori klasörlerimi de saniyesinde Chrome dan kopyalamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cıyanogen

ne zaman vpn desem direkt operacılar opera yükle vpn vs. var diyorlar, sahiden abartıldığı kadar iyi hoş mu?

Alıntıları Göster
    Asla değil. Chrome a yetişmesi için çok ekmek yemesi gerekiyor. Siteleri saçma sapam açabiliyor. Flash eklentisi bazı bazı çalışmıyor. Yani güven vermiyor. Ama düşük sistemlerde kullanıp alışkanlık etmiş olanlar abartıyor işte. En fazla alternatif olarak kullanılır. Ona da gerek yok bence. Yukardaki eklenti + ublock origin ekleyince chromedan iyisi yok

• bende calısmadı
    https://www.wikipedia.org/ adrese giremedim
  • Browsec daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkengin -- 28 Ekim 2018; 18:49:38 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.