Şimdi Ara

Ücretsiz, Kotasız, Süresiz ve Hızlı VPN (Chrome Eklentisi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
50
Favori
20.413
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ücretsiz, Kotasız, Süresiz ve Hızlı VPN (Chrome Eklentisi)

Alternatif:

Romanya sunucusuna bağlanmanızı öneririm

Çoğu VPN hizmetinin çalışmadığı olduğu şu günlerde wikipedia ansiklopedisi, pastebin, VEVO youtube kanalı, imgur görsel yükleme arayüzü ve daha ismini sayamadığım ülkemizden erişemediğiniz web siteleri için eklentiyi yükleyebilir ve sorunsuz erişim sağlayabilirsiniz

Ücretsiz, Kotasız, Süresiz ve Hızlı VPN (Chrome Eklentisi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 25 Aralık 2018; 23:29:12 >

• benim windscibe üyelik var aylı k50 gb gerketiğinde onu kullanıyorum oda dolmuyor zaten ek bir artısı varmı gerek varmı alternatif olarak durmasına bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAKACI

benim windscibe üyelik var aylı k50 gb gerketiğinde onu kullanıyorum oda dolmuyor zaten ek bir artısı varmı gerek varmı alternatif olarak durmasına bilmiyorum
    Hocam benim de var 60gb bana biraz daha akıcı geldi hem bağlanma hızı olarak hem bağlandıktan sonra
  • güzel gibi :)
  • 10 yıldır proxy kullanmamıstım, bayagı ilerletmişler işi
    çok hızlı çalışıyor böyle bilmezdim.
  • teşekkürler, faydalı oldu
  • akşam indireyim iyise
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CyberGhost VPN 6 aylık ücretsiz
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hollanda deli çalışıyor deneyin tavsiye ederim konuyu acan arkadasa tşk...
  • Mobil version yok mu acaba? Ya da ben mi bulamadım arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Hocam benim de var 60gb bana biraz daha akıcı geldi hem bağlanma hızı olarak hem bağlandıktan sonra

Alıntıları Göster
    teşekkür edrim deneyelim bakalım bunuda hızı iyidiyorsanız
  • Teşekkürler.
  • 1 haftaya kapatırlar
  • peki bu adamlar server masraflarını falan nasıl çıkartıyor

• " sıcak fırsatlarda bu tür cevap yazanı bende sevmem, fırsatı baltalıyormuş gibi oluyor ama bilgi verme amaçlı cevap olarak veriyorum :D verileri satarak"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmandrill -- 24 Ekim 2018; 15:1:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmandrill

" sıcak fırsatlarda bu tür cevap yazanı bende sevmem, fırsatı baltalıyormuş gibi oluyor ama bilgi verme amaçlı cevap olarak veriyorum :D verileri satarak"
    Hangi veriyi? VPN açıp kredi kartı bilgisi mi giriyorsunuz? İstatistiklerden bahsediyorsanız onu elde etmek hiç de zor değil
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Sizinde bahsettiğiniz gibi Kullanim verilerini,vpn acip elbette kredi karti bilgisini girmiyorum,alisveris yapmiyorum hatta onemli bir internet hesabi varsa ona bile girmiyorum(vpn acik kat bilgisini kimsede girmesin buyuk tavsiyedir),istatislikleri reklam icin kullaniyorlar reklam sirketlerine veri satiyorlar dedigim o yani

Normal kullanimda bir sıkıntı cikmaz rahat olun hollanda konumuda, vpn lerdeki Turkiye acisindan iyi konumlardan biri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • opera kullanın direkt.hem vpn hem de reklam engelleyici var içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidsnake99 -- 24 Ekim 2018; 16:50:13 >
  • Mobil için öneride bulunacak bir arkadaş yok mu? Ne tavsiye edersiniz ne kullanalım arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jusqua -- 24 Ekim 2018; 17:26:33 >
  • Jusqua kullanıcısına yanıt
    android için
    https://blokada.org/
  • Her yasaklı siteyi White Liste eklemem mi lazım ? Az evvel vikipediye girmiyordu mesela, white liste ekledim girdi. VPN gibi değil sanırsam otomatik tüm engelleri kaldırmıyor ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.