Şimdi Ara

Ücretsiz 1 yıllık Kaspersky Internet Security 2012

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
11
Favori
29.283
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aşağıdaki sitede 1 yıllık KIS key veriyorlar ücretsiz. Tek sıkıntısı yılda 4 kez mail gönderip keyi yenilemeniz gerektiği. İnceleyin derim.

http://technojourney.com/freebies/kaspersky-internet-security-2012-1year-activation-code-license-key/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+technojourneyfeed+%28TechnoJourney%29

sağlıcakla

• paylaştığın için teşekkürler
  • Teşekkürle hocam sağolasın
  • teşekkürler bende bir adet key aldım. Tam antivirüsümün gününün dolmasına 4 gün kala iyi oldu.
  • kalbim temiz ya bir key çıksada antivirüs yüklesem deyip sıcak fırsatlara girdim şansa bak
  • bu yükleme dosyasını indirip kurarken http://trial.kaspersky-labs.com/registered/J3WJIFT5FEV3RX7KCQM5/kis12.0.0.374en.exe
    aşağıdaki aktivasyon kodunu girip yüklemeyi sonlandırın

QCGUH-J8FF6-33WGA-UBY62

not: bu kod 90 günlük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killikli -- 15 Mayıs 2012; 15:40:08 >
  • anlamadığım lisans hediye ediyorda niçin kurulumdan dosya silip yeni dosya ekletiyor cbi.dll.niçin değiştiriliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vay be. Süper oldu. Teşekkürler :)
  • Biraz karışıkça yapan arkadaşlardan detaylı anlatım bekliyoruz.
  • cbi.dll yi sanırım sadece o derginin dağıttığı versiyona uygulamamak için değiştirtiyor.
  • basit bişe değil pc mizi emanet ediyoruz bu programa cbi.dll niçin değiştiriliyor amaç ne ne kadar güvenli oluyor bu işlem sonrası.
  • Okuduğum kadarıyla "cbi.dll" dilden dolayı değiştirmek gerekiyor.Dağıtılan şifreler Almanca kasperler için ve biz cbi dosyasını değiştirerek ingilizce versiyonda da çalışmasını sağlıyoruz.
  • teşekkürler güzel paylaşım.
  • Yanlış hatırlamıyorsam bu cbi.dll dosyası lisansla alakalı bir dosya. Geçen sene yine bir Çin sitesi üzerinden 1 yıllık lisans veriyorlardı, ama program Çince oluyordu. Bir arkadaş bir uğraşmış becermiş bir dosya üzerinde oynama yaparak Türkçe olmasını sağlamıştı, o üzerinde oynadığı dosya da yine bu cbi.dll idi yanlış hatırlamıyorsam. Muhtemelen burada da benzer bir şey yapılmış ama bence yukarda da dedikleri gibi dersimiz güvenlik konu da Kaspersky ise dikkatli olmak şart. Üstelik bunlara hiç gerek yok, 2-3 $ a 1 yıllık key satılan yabancı siteler var, tabi onun da riski yok değil ama en azından gerçek ve size özel key alıyorsunuz, ben bu şekilde almıştım hala kullanıyorum, hiç sıkıntı olmadı. Ters bir durumda en kötü ihtimalle 2-3 $ kaybetmiş oluyorsunuz. Geçen sene bir arkadaş vasıtasıyla öğrenmiştim.
  • Diğer masaüstü bilgisayar için alayım bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexia

Yanlış hatırlamıyorsam bu cbi.dll dosyası lisansla alakalı bir dosya. Geçen sene yine bir Çin sitesi üzerinden 1 yıllık lisans veriyorlardı, ama program Çince oluyordu. Bir arkadaş bir uğraşmış becermiş bir dosya üzerinde oynama yaparak Türkçe olmasını sağlamıştı, o üzerinde oynadığı dosya da yine bu cbi.dll idi yanlış hatırlamıyorsam. Muhtemelen burada da benzer bir şey yapılmış ama bence yukarda da dedikleri gibi dersimiz güvenlik konu da Kaspersky ise dikkatli olmak şart. Üstelik bunlara hiç gerek yok, 2-3 $ a 1 yıllık key satılan yabancı siteler var, tabi onun da riski yok değil ama en azından gerçek ve size özel key alıyorsunuz, ben bu şekilde almıştım hala kullanıyorum, hiç sıkıntı olmadı. Ters bir durumda en kötü ihtimalle 2-3 $ kaybetmiş oluyorsunuz. Geçen sene bir arkadaş vasıtasıyla öğrenmiştim.

+1

benzer yöntemlerdi, çin veya japon sitesinden alıp kullanmıştım

• quote:

Yanlış hatırlamıyorsam bu cbi.dll dosyası lisansla alakalı bir dosya. Geçen sene yine bir Çin sitesi üzerinden 1 yıllık lisans veriyorlardı, ama program Çince oluyordu. Bir arkadaş bir uğraşmış becermiş bir dosya üzerinde oynama yaparak Türkçe olmasını sağlamıştı, o üzerinde oynadığı dosya da yine bu cbi.dll idi yanlış hatırlamıyorsam. Muhtemelen burada da benzer bir şey yapılmış ama bence yukarda da dedikleri gibi dersimiz güvenlik konu da Kaspersky ise dikkatli olmak şart. Üstelik bunlara hiç gerek yok, 2-3 $ a 1 yıllık key satılan yabancı siteler var, tabi onun da riski yok değil ama en azından gerçek ve size özel key alıyorsunuz, ben bu şekilde almıştım hala kullanıyorum, hiç sıkıntı olmadı. Ters bir durumda en kötü ihtimalle 2-3 $ kaybetmiş oluyorsunuz. Geçen sene bir arkadaş vasıtasıyla öğrenmiştim.

Hangi siteden alıyorsunuz? Bu fiyata bende uğraşmam, direk alırım.

• Tesekkurler alıp kurdum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

quote:

Hangi siteden alıyorsunuz? Bu fiyata bende uğraşmam, direk alırım.

Siteyi bende merak ettim

• Forum kuralları gereği site ismini belirtmem uygun olmayabilir arkadaşlar, ama ÖM yoluyla gelen sorulara cevap vermem sıkıntı olmaz sanırım. Sonuçta herkesin kendi öz iradesiyle almış olduğu kararlardır önemli olan.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.