Şimdi Ara

Ucretli Yamalari Sikayet Basligi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
6
Favori
17.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
267 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne tantana yaptınız kaç gündür (sen değil Dante). Ya bu çeviriyi her sene İngiliz dili edebiyatı veya mütercim-tercümanlik falan okuyan öğrenciler gönüllü yapsa birer ikişer proje olarak, çoğu oyun çevrilir zaten. Kimse bu işi meslek edinin, hayatınızı gömün de sonra da parayla satın demiyor. Sen çevirmezsen çevirme, oyunun fanı biri tutar çevirir bir gün illaki yeter bıktık artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ülkede insanlar sırf kendilerine fayda sağlıyor diye hukuksuz, illegal bir durumu radikal bir şekilde savunabiliyor.

    insan gerçekten hayret ediyor.
  • Çok merak ediyorum

    Savunduğun şirket seni adam yerine koyup 470₺ oyuna para verip lan şunlara dil yaması verelim diyor mu?

    Mantıksızlık. Yama ücretsiz de olsa da suç işleniyor

    Fakat burda ücretli diye ahkam kesiyorsun

    Neymiş ücretsiz olursa. Bir şey olmaz mis

    Arkadaşlar. İnsanlar motivasyon ile yaşar , bir yere kadar ücretsiz verirler. Sonra insanlar para karşılığı çevirmeye başlayınca. Bunun motivasyonu para kazanmaktir

    Burda ince çizgi şu. FedEx gibi 20₺ olan bir oyuna 15₺ para istemek ahlaksız arsizliktir

    Oyunun hakkı bana göre rdr 2 de maximum 30₺ idi

    Olması gereken 20₺ idi 50₺ ve aylık pass. Tamamen saçmalık


    Şu zamanda ortalık çok bulanık. Sırf cekememek , sırf bir sap olmamış insanlar. Ergen Z kuşağı. Belesci tayfa ile bu işler zor


    Benim fikrim bağış kotalı olmalı belli miktarda para geldiğinde herkese ücretsiz olmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam siz 2005 yılında kalmışsınız sanırım. Türkçe yama konusu ve google dan bakarsanız u-crew - animus - anonim - apex cevirilerin ücretli yama sattıgını görebilirsiniz. Bu olay 10 günlük mesele değil açıklamalarınız samimi değil, doğru ise eğer bu sitelerde ki paralı satılan yamaları şikayet edip buraya geri bildirim yaparsanız sevinirim.

    Saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10kdays

    Hocam siz 2005 yılında kalmışsınız sanırım. Türkçe yama konusu ve google dan bakarsanız u-crew - animus - anonim - apex cevirilerin ücretli yama sattıgını görebilirsiniz. Bu olay 10 günlük mesele değil açıklamalarınız samimi değil, doğru ise eğer bu sitelerde ki paralı satılan yamaları şikayet edip buraya geri bildirim yaparsanız sevinirim.

    Saygılar
    hocam bu arkadaş listeyi vermiş. Şikayet dilekçesi mail adreslerini paylaşırsan bende destek olabilirim. Başka emeklerin sırtından para kazanma gafletinde olanlarla hep birlikte savaşalım.
  • konuyu açan arkadaşa katılıyorum aynısını anlattık diye linç yedik burada, okunmadık bela kalmadı.
  • Onca korsan film kitap vb ürünün satıldığı bir ülkede kimse bana hırsızlıktan bahsetmesin komik oluyor çünkü madem o kadar namuslusun tek tek film dizi müzik oyun satan dükkanları gez itirazını belirt bakalım bi faydası olacakmış git dilekçe ver şikayet et insanların ekmeğiyle oyna yapsana hadi ürününün sahipleriylr görüş arkana da insanları tak korsanı bitir ondan sonra gel burada konuş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu konulara gülüyorum ya, ne kadar hayatta kıskanç, fitne, fesat varsa döküyorlar içlerini :))
    Tek dert başkasının kazandığında gözünüzün olması,
    Gören de sanacak adamlar hırsızlık yapıyor.
    Engelliyimde gözüm rahatsız olmasın bir dahakine..
    Naşşşşş
  • Ne hasta insanlarsınız ya. Seni ne ilgilendiriyor ? Ne diye mail atıyorsun ?
    Gerçekten sıkıntılısınız ya.
  • Ücretli yamaya asla karşı değilim olmalı. Hatta artmalı da... Ama fiyat belirlerken adil davranılmalı, rezisdans da oturan maddi durumu iyi bir insan ile, geçim sıkıntısı çekip varoş mahallelerde oturan insan bu yamaya makul bir ücret ödeyerek sahip olmalı. Oyunun fiyatı 30 tl diyelim yama için 25 tl fiyat istenirse işte burda bir gariplik vardır ve doğal olarak tepki gelir. Yamayı yapan isterse 5 yıl uğraşsın o genelde göz ardı edilir, adam oyun yapmış fiyatı 30 tl sen yama yaptın 25 tl istiyorsun diye haklı bir isyan başlar. Ayrıca saçma sapan uygulamalar, sistemler olmamalı. Parayı ver yamayı al mantığı şu zamana kadar gayet iyi işledi. Fiyat konusunda denge sağlanırsa kesinlikle desteklediğim bir olay, şimdi tepki verenler bile destek çıkabilir. Eğer burdaki bazıları gibi "Fakirler ölsün, ben alıp oynayacağım" mantığı ile yapılan iş belli bir süre sonra batmaya ve yok olmaya mahkumdur. Toplumun her kesimine hitap edilmeli belli başlı kitleye değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azor ahaii -- 20 Temmuz 2020; 14:46:49 >




  • Adam açıklamış üstüne ağlamanın, zırlamanın anlamı yok. Ücretsiz yamada da suç işleniyormuş. ahahahh. Motivasyonmuş (işler güçler Ahmet Kural efekti). Gönülden çeviri yapmayacaksan, şimdi gönül işi daha sonra para işi diyorsan yapma bu işi. Git simit sat onurlu yaşa.
  • Ben parayla yama satılmasına karşı değilim. Kimse bağış yapmıyor anlıyorum. Fakat net bir ücret belirleyeceksin, pahalıda olmayacak. En fazla 30-40 lira olacak. Fakat gün geçtikçe türkçe yama satılması saçma sapan projelere döndü.
  • Madem bu kadar korsan karşıtısın kardeş senin işin çok zor işini gücünü bırakıp torrent sitelere girmen lazım film sitelerini gezmen lazım sana kolay gelsin sabah 8 de mesaiye başla akşam 9 a kadar ancak yaparsın belki bir şeyler :)
  • Oyunun vergisini ver parasını ver üstüne tr oynamak için parasını da ver sonra nemi oluyor enayi keriz yalaka avukat savunucu oluyorsun tüm bunlara bedava erişmek isteyenler için ağlayan kişi statüsünde oluyorsun iyi valla hepsi o kadar namuslu ki forumun zabıtası olmuşlar maşallah sanki cebimize parayı onlar koyuyor ücretsiz yama olsa alırsınız ama o haram olmaz illegal yasak yasa dışı olmaz iki yüzlülüğünüzü de alın rahat verin artık ya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu sahibine katılıyorum. Çok sıkı takip edemiyorum eğer ücret talep edenler olursa haber verin şikayet mi ediyoruz napıyorsak bende yardımcı olurum. Yok öyle bir şey.
  • Konu sahibi haklı. Korsan film, dizi sitelerini örnek göstermeniz saçma olmuş zaten o siteler kapanıyor, daha sonra yenisini açıyorlar. Yani kısır döngü mevcut orada tıpkı crackli oyunların önüne geçemedikleri gibi.

    Ama iş başkalarının malı üzerinden ticaret yapmaya girince ellerine olması gerekenden çok daha fazla koz vermiş oluyorsunuz ürün sahibine. Bu çok büyük sıkıntılar doğurur ve üstüne giderlerse emsal teşkil edecek bir sonuca varabilirler.

    Yama yapmak zorunda değilsiniz. Kimse size bu işi yap, oradan (haksız) para kazan demiyor. Yapıyorsanız da boş vaktiniz varsa, gönüllülük esasıyla yapmak istiyorsanız yapabilirsiniz.
  • Konu sahibi Dante, mafia 2'yi çevirdim diyorsun yani okan şenli, said sürücülü eski oyunçeviri elemanı olmalısın sen. Zamanında oyunçeviriden ayrılıp şimdi aylık üyelikle ücretli türkçe yama satışı yapan animus projesi ekiplerine karşı neden hiç sesin soluğun çıkmıyor haaa söyler misin ? Eski yakın arkadaşların olduğu için mi yoksa ? Bırak bu iki yüzlü, şovenist ayaklarını da kendi işine bak hadi. Animus projesini şikayet etmeden diğerlerini asla şikayet edemezsin buna hakkın yok. Allah önümüze muhalif olanında düşman olanında dürüst olanını çıkarır inşallah.

    Şimdi çıkıp da paralı yama satışı gerçekleştiren animus projesi ekiplerini de şikayet ettim veya uyardım dersen eğer ispat et bunu bakalım önüme delillerini, belgelerini falan koy da görelim seni.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 20 Temmuz 2020; 16:12:52 >
  • Valla çeviri işi para isteme işi bunlar karışık mevzular. Zevk için çeviri yapılabilir yasal prosedürler bir şekilde kapı arkası yapılabilir siteye üye olmak zorunda bırakılıp site üyeliği ücretli yamalar bedava gibi de lanse edilebilir.
    Burada günümüzdeki oyunlarda metinler cidden eskisi gibi değil ve büyük bir zaman ve çaba harcamak gerekiyor. Bunun için ücret istenmesi benim için problem değil. Bir çok insan da makul olduğu sürece dert etmeyecektir diye düşünsem de ortada bir çakallık var sikayetimiz de buna. En azından benim şikayetim buna.
    Buda bunu yapan grubun,saygınlığını körelten birşey. Yarın bu yama bedava desen de o yamayı yapanlar bu kadar emeklerine rağmen hoş anılmayacak sanırım buda üzücü bir durum ama kendi topuğuna sıkmak dedikleri de bu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilemiyorum Altan bilemiyorum ama tek bildiğim şey ücretsiz şekilde sunulan bir yamayı Kapitalizm'i damarlarında yaşayan büyük şirketler en babası T2 dışında hiç bir şirket ücretsiz sunulan çeviriye ses çıkarmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundan daha boş bir konu arıyorum. bulamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.