Şimdi Ara

Ucretli Yamalari Sikayet Basligi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
6
Favori
17.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
267 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    Yine buradaki gibi Dante oyunda da yama linkinde de goruluyor. Hatta siz yazinca tekrar actim hazirladigim fragmani izledim nostalji yasadim. Ama altyazi yine tutarli geldi. Belki oyun icinde bazi yerlerde hatalar olmus olabilir ama yamayi hazirladiktan sonra bir de hata duzeltmeleri icin emin olun cok zaman harcamistik.

    Alıntıları Göster
    Şimdi araştırınca hatırladım bsc yamasıydı, bu yamaydı değil mi sizin yamanız?https://oyunceviri.net/mafia-2/




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HIGHER

    Şimdi araştırınca hatırladım bsc yamasıydı, bu yamaydı değil mi sizin yamanız?https://oyunceviri.net/mafia-2/

    Alıntıları Göster
    Evet ama bsc degil, o zamanlar bsc filan yoktu. Oyunceviri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugün de bilinçlendik. Hatta EULA'yı açılımlı yazmış, 10 puan.
  • akaGWYNBLEIDD123 A kullanıcısına yanıt
    Neyse arkadaşın konusunda seninle daha fazla bıdı bıdı edipte konunun kapanmasına ya da kilitlenmesine vesile olmayacağım.

    Sen boş boş şikayet etmeye devam et
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    Evet ama bsc degil, o zamanlar bsc filan yoktu. Oyunceviri

    Alıntıları Göster
    Oyunun ortasına doğru çeviri kötüleşiyordu. Sanırım Dost Kayaoğlu ya da Oğuz sasi de söylemişti oynarken.
  • akaGWYNBLEIDD123 A kullanıcısına yanıt
    Tamam hadi bakalım tüm yamaları şikayet et. Ekran görüntüsü de alıp at buraya ama. Taktir edeceğim seni o zaman
  • akaGWYNBLEIDD123 A kullanıcısına yanıt
    Günlük rapor bekliyorum senden. Azminle etkile bizleri.
  • saçmalık konu buram buram çekememezlik, kıskançlık, haset kokuyor. Milleitn avukatlığı size mi kladı kur 7 iken bize bölgesel fiyat çekmeyen oyuna 250 biirm para veriyoruz. Ben kaliteli oyunları alırım gta5 , witcher 3 giib her önüme geln oyunu oynamam orjinal alırım. 3 kuruşluk aklınızla milyon doalrlık şirketleri avukatlığını yapıyorsunuz adam bize 250 biirm paradan oyun kitlsemsine rağmen orjinal alıyoruz türkçe dil paketi çıkarmaya zahmet etmiyorlar sizde enikleri gibi svunuyorsunuz. Kim kime aylarca bedava emeğini beleşe veririr. varın gidin işnize saçmalamayın.
  • Oyun üstünden modlama yaparak satanlar için de uğraşırsınız umarım. Yok emek var vs. diyor iseniz (var öyle bir kesim) hayır emek olsun veya farklı bir amaç beleş dahi olsa suç oluyor.

    Sizin düşüncenizde yanlış, şayet paralı yamalar yasak ise o zaman beleş olanlarda yasaktır ayrım olamaz hatta robot çeviriler bile. Ayrım var ise isteyen at koşturur bu şekilde size ahlak bekçiliğinde başarılar. Forumda firma avukatı gibi davranan ahlaklı insanlar görmek sevindirdi tamda köle gibi vergi cennet ülkemizde ilk önce oyunlara hak hukuk getirmemiz lazımdı.. Take Two ve diğer firmalardan sizin adınıza bir plaket yollanması şart ama içeriğinde ne yazarlar bilemiyorum..
  • @Dante sizin isminiz bir çok ucrew yamasında geçiyor. Bazen çevirmen olarak, bazen test olarak, bazen programlama olarak. Bu grupta yıllardır yamalarını parayla satıyorlar. Ücretli yamalara karşı fikirlerinizi yazmışsınız ama kendinizde ücretli yama yapan bir grup içindesiniz. İki farklı dante mi var yoksa?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklediğiniz kabahat. Şu süreçten hiç ders almamış arkadaşlar sanırım.
  • bu paralı yama işine karşı çıkan arkadaşlarımızın hepsi birer melek. bu arkadaşlar ile tartşımayınız. günah işlersiniz. haddime olmasa da bu saygıdeğer arkadaşlardan bir kaç ricam olacak. lütfen 'full hd film izle öyle izle böyle izle' gibi sitelerden film izlemeyiniz. 'kitabı pdf indir şekilli indir' gibi sitelerden de korsan kitaplar okumayınız. hee yok biz bunları yapamayız diyorsanız bir zahmet millete karışmayın. çok düşünceliyseniz önceliğiniz bu olsun. kimse kimseye zorla yama satmıyor, ben şimdiye kadar hiç bir parayla satılan yamayı kullanmadım ama sizin gibi de gidip 'heyt hoyt yamayla para satmak ney şikayet hadi şikayet' gibi saçma salak şeyler yazmadım. sadede gelecek olursak şu aptal toxicliklerinizi bi zahmet bırakın artık.
  • enstantana kullanıcısına yanıt
    20 tane gta5 için epic hesabı açan bunu 5 tl satarmıyım diye iç geçiren kitlebular, windowsu sahte en düzgünü 15 tlye oem ne olduğu belirsiz key windows kullanıyordur. Onlien oyunları dışında türm oyunları skidrow, en iyi ihtimalle paltiruden çalıntı hesap. Netflix aylarca deneme sürümünü başka hesaplardan kullanmış yada sanal kart bilgisi verip değişterek para vermeden kullanan tipler. Bunlar alışmış beleşe, yamaya para vermediler olay bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 20 Temmuz 2020; 0:58:55 >
  • Türkçe testinde öğrencilerin yüzde 1.6'sı, matematikte yüzde 16.4'ü, fen bilimlerinde 9.4'ü, sosyal bilgilerdeyse 4.4'ünün temel altı düzeyde olduğu görülüyor.

    Rakamlar, ABİDE’nin sonuçlarının da PISA ile örtüştüğünü gözler önüne seriyor. PISA’nın 2017 verilerine göre Türkiye, OECD ülkeleri arasında matematikte 49, fen bilimlerinde 52 ve okumada 50’inci sırada yer alıyordu.

    'TÜRKİYE'DE DÜNYAYA GELEN 1 MİLYON ÇOCUĞUN EVİNDE KİTAP YOK'

    ABİDE araştırmasının sonuçlarına göre okuduğunu anlama konusunda Türkçe testinde öğrencilerin yüzde 66.1’i orta ve altında, yüzde 33.9’u ise orta üstünde cevaplar verdi.

    'İnsanlar çok kitap satın alsa da kitap okuma oranlarında bir değişiklik yok'
    New York Üniversitesi’nde profesör olarak ders veren, çocuk gelişimi ve eğitimi üzerine çalışmalar yapan Selçuk Şirin’e göre Türkiye’de öğrencilerin en büyük sorunu kendi anadilinde okuduğunu anlayamama.
    DW Türkçe’ye ABİDE sonuçlarını değerlendiren Şirin, okuduğunu anlama becerisinin diğer bütün derslerin de kaynağı olduğunu söylüyor. Eğitimci, “Çocuklara bu beceriyi kazandıramazsak ne teknoloji üretebilir, ne de herhangi bir alanda başarılı olabiliriz” diyor ve Türkiye’nin diğer ülkelerle rekabet edemeyeceğini belirtiyor.


    OKUDUĞUNU ANLAMAYAN ADAMLARA ÇEVİRİ SATIYOR ADAMLAR. SÜPER BİR GİRİŞİMCİLİK ÖRNEĞİ VE TİCARİ ZEKA.




  • Memlekettede ki gıda-market fiyatlarını da şikayet eder misiniz her şey çok pahalı değil mi sizce de?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywalkerx -- 19 Temmuz 2020; 23:58:30 >
  • 1- Vergi konusunda vergisini veren çeviri grupları yok değil misal Anonymous satış vergisi vermekte her satılan yama başına.

    2- Siz u-crew çeviri grubundaki dante misiniz yoksa nick mi çaldınız :)

    3- Ücretsiz yamalar dahi(Modla ekleme yapılan Skyrim,Fallout gibi yamalar hariç) yasal değildir. Ücretli ve ya ücretsiz bir yasal olup olmamasını etkilemez. Her ücretsiz çeviriyi de şikayet edelim bakalım neler oluyor yarısından fazlası gidicidir. Oyun çeviri bile " Bize ve ya herhangi bir firmaya şikayet gelirse yama silinecektir." Diye.

    4-Mafia 2 çevirisi de Allah affetsin kötü bir çeviriydi. Anonymous'un 20 günde çıkardığı control yamasının üzerine oynamıştım tekrardan tabiri caizse control yaması kat kat iyiydi.

    5- Evet ücretsiz çevirmenlik yapmışsınız. Saygım sonsuz ama kabul edilmeli ki ücretli çeviriler daha kaliteli. Zaten zamanında skyrim,cod serileri gibi oyunları çeviren çoğu ücretsiz çevirmen şuan ücretli çeviri gruplarında çevirmenlik yapmakta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu da moda oldu ha, nasıl bir forum oldu burası ya!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.