Şimdi Ara

Uçlu Kalem Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendime doğum günü hediyesi olarak bir kalem alıcam. 150 tlyi geçmesin lütfen.
    Not: 0.7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rotring 500 nasıldır?

• Pentel graph 1000, penac tlg pro, platinium pro use, pentel smash, rotring rapid hocam

• YıllarGeçerTeemoKalır Y kullanıcısına yanıt
    Çok başlangıç seviyesi o üstteki arkadaşların yazdıkları güzel.
  • Rose 15 R kullanıcısına yanıt
    Çok sağ olun hocam. Rica etsem kalemler hakkında biraz bilgi verir misiniz? Çok bastırarak yazıyorum.

• Rotring rapid adamdır ben kalemleri resmen yiyen tüketen bir adamdım bir kalem 2 aydan fazla gitmezdi elimde rotring rapid tam olarak 7 aydır falan elimde 0 sıkıntı tıkır tıkır çalışıyor ve bende bastırarak yazıyorum rahatlıkla alabilirsin tam bir fiyat performans ürünü
  • Kalemlerden pek anlamam ama faber castell in grip 2011 i var bende tam 1 seneyi geçti kullanalı ilk defa bu kadar uzun süre dayandı bir kalem. Bende de genelde ya bozulur ya kırılır bi şey olurdu bu baya sağlam çıktı. Sadece arka kapağını kaybettim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Uçlu Kalem Tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    kulaklık silikon önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Kalem Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rotring 500
    Rotring Rapid
    Faber Castel Tk-Fine Vario

Bunlar benim elimden geçmiş ve her biri müthiş olan kalemlerdir kullandıklarımdan örnek vermek istedim fiyatları da bütçenizin de aşağısında.
  • Ben de öyleyim benim de uzun süre dayandı o kalem ama 1 yılı biraz geçtikten sonra bozuldu gitti. Daha da kalitelisinde durum nasıl olur bilemiyorum

• pentel smash öneririm 5 yıldır kullanıyorum 2 yılı sınav senesiydi hala taş gibi. pentel graph 1000 de olabilir o da hafif ve rahattır
  • Hocam 22 yaşındayım,6.sınıftan beri kullandığım faber grip kalemi hala sağlam.Rotring 500 lise sonda almıştım,ucu yamuldu.
    Hocam scrikss in şu kalemi de güzel,bir de geçenlerde arkadaşta faberin şu kalemini gördğm çok rahat yazıyordu.

Uçlu Kalem Önerisi

Uçlu Kalem Önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncufosforlukalem -- 5 Şubat 2020; 20:26:57 >

• Pentel graphgear 1000.

• YıllarGeçerTeemoKalır Y kullanıcısına yanıt
    Hocam
    pentel graph1000-cizim kalemi olarak geçse de yazi için de guzel bir kalemdir ama çok uçtan yazıyorsaniz tavsiye etmem, uç kirmaya dayanıklıdır
    penac tlg pro-Uctan tutsaniz da sikinti yaratmaz, tutmaci kauçuk ve uzundur. Ucu yaylanabilir mekanizmaya sahip.
    Pentel smash-0.5 kalem, gene çizim kalemi olarak çıkmasına ragmen yazi icin en onde gelen isimlerdendir.0. 7 den 0.5 geçmeye ben alışamadım ama sizi bilemem alirsaniz kaliteli uç alin yoksa yazarken uç kirabilirsiniz
    Rapid-Sade tasarım ve birazca bir uzun kalem gövde estetik görünse de elde tutarken biraz kalin bir hissiuat verebilir,ama diğerleri gibi ömürlük mu dersen değil bence. En büyük avantaji içine girebilir uç kısmı.

• abi rapid 500 guzel degil dusurdunmu ucu yamulur ayrica metal degil plastik rapid pro var full metal ağır 140 tl suan ucuda icine girmeli / pentel grapgear1000 var

• Pentel graphgear 1000 i sipariş ettim. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

• turuncufosforlukalem T kullanıcısına yanıt
    hocam scrikss in ucu yamuluyo sallanıyo diyenler var bende almayı düşünüyorum da tasarımı hoşuma gidiyor ama bozulur diye almaya çekiniyorum
  • KuzeyTekinoğluu kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman aynı rotring gibi o da en iyisi attığım faberden alın veya faber grip

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncufosforlukalem

Hocam o zaman aynı rotring gibi o da en iyisi attığım faberden alın veya faber grip
    rotring 500 iyi diye biliyorum da, büyük ihtimalle faber castell grip 2011 metalik mavi alıcam
  • KuzeyTekinoğluu kullanıcısına yanıt
    Hocam bende var rptring ucu bozuldu scrikss gibi aynı

• Bunlar da ne böyle vovovo. Plastik renkli Faber Castell Trı clıck kullanıyorum 2 yıldır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.