Lise 3'e geçtim, dershaneye başlayacağım 2 tane seçeneğim var; Zafer ve Üçler dershanelerinden biri. TM öğrencisiyim, Üçlerin TM dershanesi olarak bir ünü var ama gurur tablosuna ve öğrencilerin girdikleri yerler çok iyi gibi gelmedi. Zafer Dershanesini ise gazetelere verdiği reklamlardan öğrendim. Bu sene birçok başarılı öğrenci çıkarttı ( en azından ben öyle gördüm ) . Bu iki dershane arasında kararsız kaldım. Sizlerin tavsiyelerini bekliyorum.
Up.
zafer diyorum
Tavsiyem çıkarttığı kişilere çok güvenme..Çocuk zeki olur kazanır vs. vs. Yakından tanıdığın kişiler varsa onlara sor..Öğretmenlerinin kalitesine bak..KPSS kazanamamış gençleri toplayan dershaneler çoğaldı..
quote:
Orijinalden alıntı: barzai
zafer diyorum
Neden zafer peki? Biraz daha açıklayabilir misin?
@ ByCassWoa, haklısın ama benim arkadaşlar da çok kararsız bu dershane konusunda. Sorabilecegim pek kimse yok o yüzden.
3-4 yıl önce kuzenim gitmişti üçlere öss için.bayağı disiplinliydi ödevi köklüyolardı yani.kuzenim sürekli sızlanıyodu nasıl yapıcam ben bu ödevleri diye.sonrasında devlet üni kazanamadı o ayrı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme