Şimdi Ara

+ - uçları anlama acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba,komşudan ödünç anfi aldım denemek için çalışırsa ve iyi bir ses alırsam satın alacağım. + - leri yanlış bağlarsan patlatırsın dedi 12 v adaptör war elimde bu arada 12 v ile çalışıyor anfi stereo. Adaptörden bir tane simsiyah kablo geliyor bir tanede siyah beyaz bunların hangisi eksidir hangisi artıdır acil yardım ?

• Benim bildigim beyaz-siyah artıdır. Elinde şerit led falan varsa dene. Yada artı-eksi kutupları üzerinde yazan herhangi bir devre elemanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Benim bildigim beyaz-siyah artıdır. Elinde şerit led falan varsa dene. Yada artı-eksi kutupları üzerinde yazan herhangi bir devre elemanı.

Bende öyle biliyorum şerit led gizli ve birsürü bant war bağlantı yerine uğraşamayacağım onla siyahı eksiye bağlıyorum. Bismillah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: insansıvarlık

quote:

Benim bildigim beyaz-siyah artıdır. Elinde şerit led falan varsa dene. Yada artı-eksi kutupları üzerinde yazan herhangi bir devre elemanı.

Bende öyle biliyorum şerit led gizli ve birsürü bant war bağlantı yerine uğraşamayacağım onla siyahı eksiye bağlıyorum. Bismillah..

Bence sıkıntı olmayacak başarılar
  • quote:

quote:

quote:

Bence sıkıntı olmayacak başarılar

Çalıştı hocam kaç lira vereyim bu anfiye birazdan söküp hangi entegre kullanıldığına bakıcam

• Piyasa hakkında bilgim yok ama aşagıdaki linkten benzer ürün bulursan kafanda rakam olusur en azından

http://www.sahibinden.com/ses-sistemleri-amfi?query_text=anfi
  • Beyler babamın eski hapörlerini bağladığımda cızırtı artıyor hapörlorler 8 watt ve küçük hapörlorler warken çok az bir cızırtı war rahatsız etmiyor küçüklerde 3 watt toplam 4 hapörlör bağladım güç kaynağı 500mA 12v ateri adaptörü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siyah Beyaz Olan (+) Siyah Olan (-) Tabi Tamir Gördüyse Yer Değiştirmiş olabilir.En Sağlam Yöntem Avometre İle Ölçüm Yapmanız Uçlar Ter ise Avometre (-) Değerde Volt Verecektir.Uçlar Düz ise Simge Çıkmadan yani (+) Konumda değeri düz okuyacaktır.
    Ama Dediğim gibi Standartı Siyah beyaz (+) Düz Siyah (-) Ama Ne olursa Olsun İşimi Şansa Bırakmazdım.Yani Ölçerek Yapmak En Mantıklısı
  • quote:

Öncelikle merhaba,komşudan ödünç anfi aldım denemek için çalışırsa ve iyi bir ses alırsam satın alacağım. + - leri yanlış bağlarsan patlatırsın dedi 12 v adaptör war elimde bu arada 12 v ile çalışıyor anfi stereo. Adaptörden bir tane simsiyah kablo geliyor bir tanede siyah beyaz bunların hangisi eksidir hangisi artıdır acil yardım ?

Kutupları ters bağlaman normalde hoparlörlere zarar vermez. Hoparlörler aynı yönde bağlanmış olsun yeter. Ama zıt bağlı hoparlörler birbirini sönümler. Hoparlörün birisi yukarı yönlü dalga üretirken, diğeri aşağı yönlü dalga üretir ve bunlar birbirini sönümler.
    Anfide düz bir ses acın beeep gibi. Hoparlörü bağladığınızda dışa doğru hareket ederse hoparlörün artısını bağladığınız yer artıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşte onu hallettim ancak sesde uğultu war hapörlör boştayken ateri adaptöründe çok fazla yapıyordu 9v başka bir adaptör taktım biraz daha azaldı boştayken uğultu sesi gibi ses geliyor sonra arada bir cızırtı geliyor geçiyor sürekli acaba neden ayrıca anfide ses ayarı yok direk son ses veriyor nasıl stereo pot bağlarım
  • secollah kullanıcısına yanıt
    olayı yanlış anlamışsın.

• Kusra bakmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.