Şimdi Ara

ÜÇKAĞITÇI VODAFONE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAAT 22.01 DEĞERLİ ABONEMİZ.Kredi kartınızdan talep ettiğiniz 17 TL hattınıza yüklenmiştir.
    SAAT 22.01 TELSİZ KULLANIM ÜCRETİ OLAN 1.58 TL hattınızdan tahsil edilmiştir.
    SAAT 22.04 Yeni Çeyrek Altın tarifesinde ücretlendirme Detayı Vodafonelularla 46.25 .... diye bir mesaj geliyor.
    SAAT 22:10 Çeyrel atın tarife kapsamında 21.02.2016 tarihine kadar kullanacabileceğiniz dakika sms internet hattınıza yüklenmiştir.

Olay şu vodafone yükleme yapıldıktan 5 ile 10 dakika içerisin de kullanım haklarınızı yüklemiyor. Bilerek yapıyorlar bunu.
    Ücretlendirme detayları hakkında ki bilgilendirme yolluyor bunu anlamayan abone haklarım yüklendi zannedip başlıyor konuşmaya internete girmeye.
    Vodafone lira yeme yöntemlerinden sadece biri bu

• Belki kasıtlı bir şey değildir ama yine de müşterilere zarara sebep olabileceği muhakkak. Müşteri hizmetlerine bildiriniz, yeterli sayıda kişidden uyarı alırlarsa değişikliğe gidebilirler.
  • vodafone bu işlerde tam çakal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı bana oldu 24 TL paket için 25 TL yükledim anında 1.58 TL kesti paket yenilenmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

Aynısı bana oldu 24 TL paket için 25 TL yükledim anında 1.58 TL kesti paket yenilenmedi

Vodafone'un ÖNCeLiKLe vergiyi kesmesi GAYeT normal,

Bütün operatörLer aboneden kestikleri vergiyi devlete veriyorlar. Vergilerle ilgili sıkıntınz varsa BiMER'e yazabilirsiniz.

Ayrıca kontür yüklerken HeR ZaMAN 5-10 TL fazla yüklemekte fayda var.

Kontür yüklemekte sıkıntı yaşıyorsanız konuştuğunuz kadar ödeyeceğiniz tarifeLeri kullanın. Mesela Avea'da SaniyeLi Hepsi Bir ve Turkcell'de Tarife Saniye tarifeLeri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 23 Ocak 2016; 9:20:05 >
  • Eksi bakiyeye düşmesini kapatmama rağmen tl yüklediğimde eksi bakiyeyi kafasına göre açıp paket yaptı bendede .
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Kasıtlı olan bir şey bu =) Başka yükleme yapanlar varsa dakikaları yazsınlar ortaya bu görüntü çıkacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam böyle yapsan ama vodafone senden nasıl vergi alacak her ay yükle 25 lira 25 lira paket yap ee vergi ? yeri geldimi hak hukuk nizam sahibi oluruz velakin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asabi Adam

Eksi bakiyeye düşmesini kapatmama rağmen tl yüklediğimde eksi bakiyeyi kafasına göre açıp paket yaptı bendede .

sistem hatası hocam. nasıl sistemse 7000 i ararsın kapalı der tl yuklersin paket almak için eksi bakıyeyı açar. bi düzeltemediler su sistem sorunlarını. samimi söylüyorum avea ve turkcell in sistemi daha iyi işliyor. sıkıntı yaşamıyorsun. vodafone da öyle mi paket yapıyorsun. iptal edemıyorsun. her mesajı gönderiyorsun paketın ıptal olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

quote:

Eksi bakiyeye düşmesini kapatmama rağmen tl yüklediğimde eksi bakiyeyi kafasına göre açıp paket yaptı bendede .

sistem hatası hocam. nasıl sistemse 7000 i ararsın kapalı der tl yuklersin paket almak için eksi bakıyeyı açar. bi düzeltemediler su sistem sorunlarını. samimi söylüyorum avea ve turkcell in sistemi daha iyi işliyor. sıkıntı yaşamıyorsun. vodafone da öyle mi paket yapıyorsun. iptal edemıyorsun. her mesajı gönderiyorsun paketın ıptal olmuyor.

Malesef öyle aslında isteseler hemen düzeltirler ama bence şöyle mesela ben tl yüklemiştim paket yapmak istemiyordum tl ile idare edicekdim ki bana en az 2 ay yeterdi o tl o gitti kafasına göre paket yaptı eksi bakyeyi açıp bilerek pakete yetmiyecek para yüklemiştim otomatik olarak kesip paket yapmasın diye gene yaptı eksi bakiyeyi açıp bence sürekli tl yükletmek için bilerek yapıyorlar .

• quote:

eksi bakiye kapattıktan sonra yeni baska tarife gecmişseniz açılıyor. tekrar kapatman lazımdi.
  • Yarım saat önce telefonumun üstten sarkan menülerini kurcalarken kazayla mobil veriye dokundum, anında 11 TL kesti vodafon. Bir de mesaj gönderdi, diyorki "Günlük 11 TL kullanım limitine ulaştığınız için bugün 23:59 a kadar internet tarifesi için ucretlendirilmeyeceksiniz". Olay sırasında saat 23:25 idi. Yani demek oluyorki 35 dakika internete 11 TL paramı yedi vodafon.
  • Bu paket yenileme süresi Vodafone'da 2 saat'e kadar uzayabiliyor özellikle paket yenileme zamanı 02.00 ile 06.00 arasındaysa. Bu arada kullanım olursa ücretlendirme oluyor benimde daha önce faturasız Vodafone kullanırken başıma gelmişti ve iade olmamıştı.
  • Eksiye düşmeyi bir türlü kapatamadım, şu 4 haneli numarasına ikinci kez mesaj yollamıştım yine kapatmamış paket bitmiş düşmüş eksiye 😡 Cidden çok can sıkıcı bir hal aldı bu vodafone sistemi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt
    Yapacağın tek şey şu. Tarife ücretin 25 tl ise 1.55 tl telsiz kullanım ücretinide göz önüne alarak 30 yükle mobil veriyi kapa. .... tarifen yenilendi su kadar hak yüklendi mesajı geldikten sonra AVANSIPTAL
    7505 yolla. Kapanmadı Turkcell yada Avea dan ara Vodafone müşteri hizmetlerini kapattır. Diğer operatörler vodafone müşteri hizmetlerini ararken kendi tarifenden gidiyor. Biz kendi müşterimizi ararken 60 KURUŞ gidiyor. Tam üçkağıt ya.
  • 1881-1938 kullanıcısına yanıt
    evet bunlara dikkat etmek lazım dakikasında yenılenmıyor maalesef hep 18.42 yenılenme diyor 19u buluyor yenilenmesi aveda ne guzel gece 12de tak diye yenılenıyordu
  • Vodafone'nin tek sorunu sistem bu sistemsel sorunları çözmek için baştan sona doğru altyapısını yapmalıdır.İnternet sitelerini sıfırdan yapmaları lazım bir sürü sorunu var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.