Şimdi Ara

Vodafone Kandırmacası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Fotografta da görüldüğü uzere hattima tl yuklersem hediye internet gelecegine dair sms geldi. Bende TL yukledim ama hediye internet gelmedi. Bu 2. Defa oluyor. Musteri hizmetlerini aradim. Kayit oluşturdular ise yaramadi. Mail attim yine birsey değişmedi. Ne yapabilirim? Bir fikri olan?
    Vodafone Kandırmacası.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Gelir bir kaç gün sonra merak etme. Müşteri hizmetleri aramaz bekleme bu arada. Bir hafta sonra tanımıyorlar genelde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone ciddi anlamda hayatımda gördüğüm en kötü operatör. Türk Telekom bir nebze daha iyi vodafone’a göre. Turkcell zaten bence açık ara en iyi operatör. Vodafonenun sistemleri de çok vasat ayrıca. Bence hediyeniz tanımlanmazsa operatörünüzü değiştirin çünkü vodafoneda kalmak zaman kaybı olur sizin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66E1D14BF -- 20 Mayıs 2020; 1:0:41 >
  • Bu gidisle oyle düşünüyorum. 4 5 gun oldu gelmezse ona gore bakaczm

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Oyle diyorsun ama hocam subat ayinda da oldu boyle. Iki kayit olusturdular bir ise yaramadi. Bu ay ikinci oluyor boyle.

• infinitus.amor İ kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamayın Turkcell’i savunmuyorum burda. Turkcell çalışanı falan da değilim. Kullanıcı olarak söylüyorum bunları. 3 operatörü de belirli bir süre kullandım. Ama en fazla Turkcell’i kullandım. Turkcell gerçekten en iyisiydi bana göre hem kalite olarak hem de ses kalitesi olarak. Türk Telekom da Turkcell kadar olmasa da iyi fakat deprem vs olaylarda interneti kesiliyor ve çok uzun süre sonra geliyor. Vodafone hiç güzel değildi. Çarktan çok boş hediyeler veriyordu. Vodafone ile yaptığım konuşmalarda ( özellikle karşı tarafın da Vodafone olduğu konuşmalarda) sürekli ses gidip geliyordu. Bence siz de tüm operatörleri deneyin ona göre kararınızı verin.

• infinitus.amor İ kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi söylüyorsun. Vodafone müşteri hizmetleri olmayan bir firma olarak görüyorum. Hattımı taşıma nedenimdir. İnternet bir kaç gün sonra gelecek merak etmeyin çok geldi başıma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Est hocam bende katiliyirum fikrinize turkcell konusunda ama turkcell de pahali

• Allah baska dert vermssn

• Bence çok kalitesiz bir operatör. Merkezi semtlerde bile 4g bağlantı zor. Hele bir mekana girince hemen düşüyor. Çekim gücü düşük.

Telekomdayken daha mutluydum. Attan inip eşeğe bindim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.