Şimdi Ara

Uçan tekme attım sınıfta (Video Gelecek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
5
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bugün öğleden sonra ingilizce hocası bir yere gitti.Dersin son 25 dk sı boşuz.Neyse geçen ay bizim sınıfın erkekleri(ben dahil), bi arkadaşı hani asker gönderirken havada taşırlarya.Onun gibi arkadaşı kaldırıp koridorun en sonuna kadar götürdük.ve kısa bir merdiven var 5 6 basamaklı oraya atıp geri geldik tabi herkes dersteyken.Ardından koşa koşa sınıfa geliyoruz.Tabi herkes heyecandan bağırıyo.Birde ayak sesleri falan bayağı gürültü çıktı.Bende herkesten önce sınıfa geldim kapıyı çektim arkadaşlar dışarda kaldı .En sonunda açtım girdiler ama bir kaç kişi azar yedi.

Şimdi bizim arkadaşlarda aynısını bugün bana yapmaya çalıştılar. Nasılmı?

Ben sırada oturuyorum.Birdahaki ders mat yazılısı var defteri tekrar ediyorum.Bu olayı düzenleyen arkadaş 4 5 kişinin kulağına gidip bişeyler diyor.Birde arada bana bakıp gülüyor. Ben bişeyler sezdim.En sonunda bana demeye bunu düzenleyen ikinci arkadaş en uzun olanı.Kulağına bişey söyleyecem dedi.Bende söyle dedim.Tahtaya gel duyan olur dedi.Çıktık tahtaya arkadaşta bana şu arkadaşı havada taşıyacaz dedi.Önceki arkadaşa yaptığımız gibi. Bende tamam dedim.Ne zaman yapcaz dedim. Oda bi an sırıttı birden sağ ayağımı aldı.bunu düzenleyen arkadaşta belimi tuttu. Birde diğer arkadaşta tam sol ayağımı alacakken(ben havadayım sol ayakta havada)birden sol ayağımla uçan tekme attım tam göğsüne arkadaş geriye uçup düştü. Bunu diğer arkadaşlar görünce bi an duraksadı bende sağ ayağımı birden savurarak çektim. sonra gülerek yerime geçtim.Bi baktım tekme attığım arkadaş hala yerde.Bi an gidip özür dileyecektim ama vazgeçtim numara yapıyordur diye. ben yerime oturdum o anca kalktı.

SONUÇ. OLAYI YAŞARKEN O ANKİ HEYECANLA HİÇBİRŞEY HİSSETMEDİM AMA KENDİMİ FİGHT CLUB'DA SANDIM.

Video arkadaşın telefonunda bugün facebooka yükleyecek. Benimde 6 da dersim var. Birazdan çıkacam. Akşama video DH'DE.

• O kitabı ben de okudum ama sonunda Robin ölmeseydi daha duygusal olabilirdi.
  • REKLAM ALINIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ontario -- 7 Mayıs 2012; 16:26:22 >
  •  Uçan tekme attım sınıfta (Video Gelecek)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

O kitabı ben de okudum ama sonunda Robin ölmeseydi daha duygusal olabilirdi.

• merak ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

O kitabı ben de okudum ama sonunda Robin ölmeseydi daha duygusal olabilirdi.

Adresini verde ağzını burnunu kırayım yarıda kalmıştı lan kitap.
  • Yerimizi alalım.
  • Rezerve
  • Bizim okulda duvarların üstünde cam var, birimizi kaldırır dersleri sabote ederdik Neden bilmiyorum yazasım geldi, aklıma geldikçe gülüyorum.
  • akşama burdayım
  • Zanlı, kameralar karşısında son derece soğukkanlıydı;

quote:

OLAYI YAŞARKEN O ANKİ HEYECANLA HİÇBİRŞEY HİSSETMEDİM AMA KENDİMİ FİGHT CLUB'DA SANDIM.
  • Yerimizi alalım.
  • Takipteyim...
  • tuttum
  • Biz attığımız döner tekmeleri koysak
  • yerimi aldım.video gelmezse seni bulur , kalbine uçan tekme atarım.
  • görmemişin tekmesi olmuş
  • Takip
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.