Şimdi Ara

Uçan cisimler görmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar beyaz biyere bakınca spiral , virgül , nokta ve çizgi benzeri şeyler geçiyor gözümün önünden ilk başta tozdur dedim ama farkettimki değil. Diğer konulara baktım pek işime yarar bişey bulamadım. Dalga geçmiş herkes. Sağa bakıyorum , cisimlerde ne tarafa bakarsam o tarafa geliyor yavaş yavaş ve kayboluyor. Retina yırtılmasıyla alakası olabilir mi ? Işık çakması denen şey bende hiç olmadı yada parlak bişeyler görmedim, normal hayattada gormuyorum bu tozları sadece parlak zeminlerde oluyor. Geçen ay iki kere doktora gittim alerji sebebiyle iki ayrı cihazla gozume baktı ikişer hafta arayla , retina yırtılması olsa farkedermiydi yoksa onun ayrı bir muayenesi mi var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de var :/ Göz tortusu muymuş neymiş. özellikle güneş ışığı çok vurduğunda görüyorum.

Edit : Yılda bir kere doktora giderim göz için orada da bulamadılar bir şey (1.75 derece miyopum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MistikBaklava -- 27 Ekim 2014; 16:43:30 >
  • Sabah uyanınca aynisi bendede oluyor toz lens solüsyonu varsa damlar gecer

• quote:

Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek

şöyle bişey buldum

http://www.bausch.com.tr/tr-tr/goz-sorunlariniz/hastaliklar-ve-rahatsizliklar/gozde-ucusan-cisimler-ve-gozde-parlama/

Hücre ve lif gölgeleri mi? Biraz saçma değil mi? Uydurulmuş olabilir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: MistikBaklava

quote:

şöyle bişey buldum

http://www.bausch.com.tr/tr-tr/goz-sorunlariniz/hastaliklar-ve-rahatsizliklar/gozde-ucusan-cisimler-ve-gozde-parlama/

Alıntıları Göster
    Havada uçuşan mikroorganizmalar olmasın.

• bende de var bazen solucan gibi oluyor yavas yavas asagi iniyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    havada uçuşan cisimler ne olacak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

şöyle bişey buldum

bilmiyorum. ben göz gezdirdim ama pek okumadım. bi de buna bakın

http://www.isikgoz.com.tr/pages/bilgi/ucusancisimler.html

• quote:

quote:

şöyle bişey buldum

Alıntıları Göster
    Hemen hemen herkeste olan bir şey sanırım. Ben de çoğu zaman görüyorum. O siyah şeyler vitreus kısmında ince lifler diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

Sabah uyanınca aynisi bendede oluyor toz lens solüsyonu varsa damlar gecer

Geçen kıştan beri bende toz sanıyordum ama dikkat ettimki değil , sabah uyanınca daha çok oluyor ama şuanda da var çok hafif. Yani beyaz biyere bakınca var normalde farketmiyorum

• Gece bir yere uzun süre bakarsan siyahlaşmış gibi gelir o yer. Bunun gibi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Gece bir yere uzun süre bakarsan siyahlaşmış gibi gelir o yer. Bunun gibi mi?

Yok oyle bi nokta değil çok çok çok ufak toz gibi bişeyin gozunun onunden kaydığını düşün, ve ne tarafa bakarsan o tozlarda o tarafa geliyor.

• O herkeste var bence . Özellikle ışığa falan bakınca toz gibi yuvarlak cisimlerin aşağıya doğru indiğini görürsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meiyou Rei_

quote:

Yok oyle bi nokta değil çok çok çok ufak toz gibi bişeyin gozunun onunden kaydığını düşün, ve ne tarafa bakarsan o tozlarda o tarafa geliyor.

Bazen kamera flaşından falan kaynaklanabilir ama eğer sürekli oluyorsa sebebini bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KendiHalinde.

quote:

Alıntıları Göster
    birşey olmaz bende görüyorum. doktorum asıl beyaz parlamaların riskli olduğunu söyledi, varsın siyah olsun yüzsünler havada

• quote:

Bende de var :/ Göz tortusu muymuş neymiş. özellikle güneş ışığı çok vurduğunda görüyorum.

Edit : Yılda bir kere doktora giderim göz için orada da bulamadılar bir şey (1.75 derece miyopum)

Bende de 2 derece miyop yarım derece astigmat var hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

birşey olmaz bende görüyorum. doktorum asıl beyaz parlamaların riskli olduğunu söyledi, varsın siyah olsun yüzsünler havada

Hocam dün retina yırtılmasını okudum , siyah sinekler görme falan yazıyordu belirtilerinde. Bendekiler virgül nokta şeklinde çok ufak şeyler , ne tarafa bakıyosam o tarafa geliyolar. Aklıma bi an takıldı sabah , elim ayağım boşaldı. Hayattaki en kotu şey. Allah kimseyi gözle sınamasın.

• quote:

şöyle bişey buldum

Allaha şükür parlama yok.

• .

• quote:

Orijinalden alıntı: KendiHalinde.

.
    Gözümü kapatınca renkli şekiller görüyorum onun gibi birşey mi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.