Şimdi Ara

Uçan cisimler görmek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gözünde lens unutmuş olabilirmisin bi bak
  • Gözümüz yuvarlıktır ve göz içersindeki boşluğu vitreus dediğimiz yumurta akı kıvamında bir yapı doldurmaktadır. Bu yapı çok ince liflerden oluşmuştur. Bu liflerin çok ince ve çok düzenli yerleşmiş olması bu yapıya su gibi şeffaflık sağlamaktadır. Böylece, gözlerimiz etrafı berrak görmektedir. Bazı durumlarda bu lifler arası düzen bozulur ve lifler kalınlaşıp görünür hale geçerler. Dolayısıyla, gözümüzün önünde siyah noktalar, uçuşan cisimler, sinekler ve saç telleri varmış gibi algılarız. Bunları daha çok beyaz ya da parlak bir zemine bakarken daha çok görürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 27 Ekim 2014; 19:06:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meiyou Rei_

Arkadaşlar beyaz biyere bakınca spiral , virgül , nokta ve çizgi benzeri şeyler geçiyor gözümün önünden ilk başta tozdur dedim ama farkettimki değil. Diğer konulara baktım pek işime yarar bişey bulamadım. Dalga geçmiş herkes. Sağa bakıyorum , cisimlerde ne tarafa bakarsam o tarafa geliyor yavaş yavaş ve kayboluyor. Retina yırtılmasıyla alakası olabilir mi ? Işık çakması denen şey bende hiç olmadı yada parlak bişeyler görmedim, normal hayattada gormuyorum bu tozları sadece parlak zeminlerde oluyor. Geçen ay iki kere doktora gittim alerji sebebiyle iki ayrı cihazla gozume baktı ikişer hafta arayla , retina yırtılması olsa farkedermiydi yoksa onun ayrı bir muayenesi mi var ?

Bende oyle degil de televizyon karlanir ya onun.gibi bir ton sey goruyorum her baktigim yerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Uzaylılar beynini ele geçirmeye çalışıyor dikkatli ol çıkar masaya vur korkut onları.

• herkeste olmamakla birlikte bende var.

• quote:

Orijinalden alıntı: JudgemenDay

her kafadan bi ses çıkmış aynısı bendede oluyor böyle sanki mikroskoptan hücreleri görmüşsün gibi demi saydam oluyolar ben genelde muz şeklinde görüyorum aynı dediğin gibi nereye çeksem gözümü oraya geliyor ARTIK SENİNDE Bİ GÖZ TANSİYONUN VAR HAYIRLI OLSUN HADİ

Hah bi tansiyoncu eksikti tam olduk Biri gelip prostat diyecek şimdi onu bekliyorum

• bendede var ayrıca 3.5 derece miyopum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.