Şimdi Ara

Uçan cisimler görmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de var o şeylerden. ip gibi, nereye baksam oraya geliyor, yavaaaş yavaş kayıyor. yakalamaya çalışıyorum, bazen yakalıyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Gözümü kapatınca renkli şekiller görüyorum onun gibi birşey mi?

Gözünün önünden siyah bi nokta kadar gölge kaydığını düşün kıl kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzaylılar beynini ele geçirmeye çalışıyor dikkatli ol çıkar masaya vur korkut onları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: milis67

bende de var o şeylerden. ip gibi, nereye baksam oraya geliyor, yavaaaş yavaş kayıyor. yakalamaya çalışıyorum, bazen yakalıyorum da

Herkes çok sevmiş abi bu noktaları. Gökyuzune bakarak yarış yaptırıyorum diyenini gördüm. Ben korkuyorum ve rahatsızım bu durumdan

• bende de var aynı dediğin gibi sabahları çok güneş olduğunda falan gözümü ne tarafa kaydırsam toz gibi kayıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

bende de var aynı dediğin gibi sabahları çok güneş olduğunda falan gözümü ne tarafa kaydırsam toz gibi kayıyor

Aynen baktığın tarafa gelip kayboluyorlar. Doktora falan sordun mu hiç , yada bilgin var mı ?

• açıkçası önemsemiyordum pek umarım bir şey yoktur
  • bende de var. yuvarlak şeffaf bişey. sol gözümle daha rahat kontrol ediyorum da pek sorun olmuyo aslında aklıma gelmedikçe farketmiyorum bile
  • @Sekai ben toz sanıyordum hocam. Ondan düşmedim üzerine, farkettim ki değil.
    Ciddi bilgisi olan arkadaşlar yorumunuzu esirgemeyin.

@Brütal normalde hiç görünmüyor zaten , beyaz parlak zeminlerde.

• Göz lensinin üzerinde bulunan çiziklerin göz önüne gelmesidir. Aşağıya inmez görüş açınızın çok az aşağısındadır görmek için aşağıya gözünüzü kaydırdıkça onlar da iniyormuş gibi gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: OsuruktanTeyyare.

Göz lensinin üzerinde bulunan çiziklerin göz önüne gelmesidir. Aşağıya inmez görüş açınızın çok az aşağısındadır görmek için aşağıya gözünüzü kaydırdıkça onlar da iniyormuş gibi gelir

Tedavi gerektiren ciddi bir durummudur hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Meiyou Rei_

quote:

Orijinalden alıntı: OsuruktanTeyyare.

Göz lensinin üzerinde bulunan çiziklerin göz önüne gelmesidir. Aşağıya inmez görüş açınızın çok az aşağısındadır görmek için aşağıya gözünüzü kaydırdıkça onlar da iniyormuş gibi gelir

Tedavi gerektiren ciddi bir durummudur hocam?

Kuvvetle muhtemel gerekmez

• Ben de endişelenmiyor değilim aslında. İleriki yaşlarda artar mı acaba dediğim oluyor. Umarım artmaz. İnternette araştırınca görüşüm karıncalanma gibi diyenlere rast gelmiştim. Ama onlarınki farklı bir rahatsızlık olmalı.

Her zaman görünmüyor. Mesela şu an göremiyorum. Dediğiniz gibi parlak bir yerlere bakınca görünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: milis67

Ben de endişelenmiyor değilim aslında. İleriki yaşlarda artar mı acaba dediğim oluyor. Umarım artmaz. İnternette araştırınca görüşüm karıncalanma gibi diyenlere rast gelmiştim. Ama onlarınki farklı bir rahatsızlık olmalı.

Her zaman görünmüyor. Mesela şu an göremiyorum. Dediğiniz gibi parlak bir yerlere bakınca görünüyor.

Bende daha gencim hocam 96lıyım. Bu yaşta sorunlar korkutuyor yani. İlerde ne olur diye duşunuyor insan. Doktora soran birisi olsaydı iyiydi ,herkes mantığıyla yorum yapıyor.

• Güneşli parlak bir ortamda gözümü kıstığımda oluyor , nereye bakarsam oraya geliyor , ama karanlık biryere bakınca kayboluyor .Gözümde hiç bir bozukluk yok , bunun bir problem olduğunuda sanmıyorum . Sabah gözü yıkayın ve direk parlak bir şeyle yorma .
  • her kafadan bi ses çıkmış aynısı bendede oluyor böyle sanki mikroskoptan hücreleri görmüşsün gibi demi saydam oluyolar ben genelde muz şeklinde görüyorum aynı dediğin gibi nereye çeksem gözümü oraya geliyor ARTIK SENİNDE Bİ GÖZ TANSİYONUN VAR HAYIRLI OLSUN HADİ
  • 9900p gözüm var.Yok öyle birşey
  • Bende görüyorum vızz diye kulağımın yanından geçiyor

• bunun için doktora gitmiştim tedavisi yok dendi, önemli birşey değilmiş zamanla artabilir de dedi çok kafana takmamamı söyledi. Gerçekten de kafana takmayınca o lekeler varmı yok mu anlamıyosun bile. bir de çok detaylı araştırmıştım internette sanırım amerikada tedavisi var basit bişey, bu lekeler göz sıvısında oluyormuş. Tabi ne derece riske girilir bilemem göz sonuçta riski yok deseler bile ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skull62 -- 27 Ekim 2014; 18:55:18 >
  • Ne tarafa bakarsan bak,lastik gibi o tarafa kayıyorlar.Bir kaç saniye içinde aşşağı inip kayboluyorlar.Göz karıcalanması diye biliyorum ve bende de vardı.Farklı saydam şekiller.Şuan bende yok pek takmamıştım ama bir göz doktoruna danış.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.